Reklama

Reklama

Odbor městské zeleně

(seriál)
  • USA Parks and Recreation (více)
Rozhovor 1 - Adam Scott
USA, (2009–2015), 44 h 10 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Mark Rivers

Hrají:

Amy Poehler, Rashida Jones, Paul Schneider, Aziz Ansari, Jim O’Heir, Aubrey Plaza, Nick Offerman, Frank Medrano, Retta, Lennon Wynn, H. Jon Benjamin (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(125)

Obsahy(1)

No řekněte, nebylo by skvělé mít taky tak iniciativní zastupitelku v místní vládě, která by místo masivní díry nebo chcete-li jámy mezi domky, chtěla postavit velký park pro potěšení a užitek obyvatel se svými dětmi? Někteří z Pawnee v Indianě si to ovšem nemyslí.
Seriál od tvůrce americké verze The Office - obdobně točené jako "mockumentary". (biskin)

(více)

Videa (35)

Rozhovor 1 - Adam Scott

Recenze (144)

scroochy 

všechny recenze uživatele

Seriál od tvůrců americké The Office. Bohužel stejně jako The Office trpí syndromem "slabé první sezóny". Pokud vás seriál nepřesvědčil během první řady a jeho sledování jste vzdali, udělali jste velikou chybu. Druhá sezóna je o řád lepší (soudě podle prvních čtyř epizod). Seriál už netápe a nabírá neskutečné obrátky. Pokud jste v první řadě viděli nenaplněný potenciál, dejte tomu ještě šanci, nebudete litovat. ()

R1CH1E 

všechny recenze uživatele

Neoprávněně přehlížený seriál, který se kvůli pomalému rozjezdu 1. řady nedostal do širokého povědomí, což je obrovská škoda. Od 2. série se tu totiž rozjíždí spousta skvělých gagů, postav a charakterů, u kterých diváka prostě baví sledovat jejich vývoj a každý díl něčím překvapí. Nemluvě o závěrečné řadě, která se nebála udělat výlet do blízké budoucnosti a konečně se pořádně soustředila na to, kam se postavy posunou po konci seriálu. A to se dnes u narychlo ušitých seriálových konců jen tak nevidí. ()

Reklama

Davosh 

všechny recenze uživatele

Celých sedm sezón se jednalo o jeden z nejpohodovějších seriálů, které jsem kdy sledoval. Oproti sourozeneckému Kanclu si dokázal udržet stejnou úroveň po celou dobu vysílání až do dojemného finále a stejně jako v něm je napěchován neskutečně zábavnými charaktery. Nejvíce ale "literally" vládne trojice Chris Traeger, Andy Dwyer a dokanalý Ron Swanson. Opravdu skvělý seriál. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Hodně mňamek, feministická legenda, ale ve spoustě míst se tvůrci příliš spoléhají na ne až tolik vtipnou (a hlavně opakovanou) improvizaci (Andy) a přespříliš nerealisticky přestřelené zápletky (Tom). Určitě měli skončit trochu dřív a tak nějak to všechno víc zahustit, ale pozitivní pocity i tak převládají. So long and thanks for all the memes. ()

Madluska 

všechny recenze uživatele

Když už jsem si myslela, že komediální seriály neexistují, dostala jsem od bráchy tip na PArks and Recereation. Paráda! Dvacet minutek je tak akorát, postavy jsou přiměřeně ulítlé (Ron rulez) a kupodivu ani zasypání díry netáhne seriál ke dnu. Trochu slabší se mi zdají díly s nástupem auditorů, ale snad se zase vyhoupnou zpátky do sedla (RIP Lil Sebastian). ()

Galerie (2 856)

Zajímavosti (28)

  • NBC původně objednalo 13 epizod 1. řady, nicméně kvůli těhotenství hlavní herečky Amy Poehler (Leslie Knope) bylo nakonec vyprodukováno epizod pouze 6. (Kucndo)
  • Postava April (Sarah Drew) má sestru jménem Natalie (Tiffany Hines). Stejně se jmenuje i skutečná sestra herečky Aubrey Plaza, která ji používá jako zdroj inspirace pro svou postavu April. (Aurum)
  • Mapa města Pawnee je ve skutečnosti pouze jen zrcadlově převrácená mapa skutečného města Muncie ve státě Indiana. Muncie v seriálu dokonce párkrát zesměšnili. (Kucndo)

Související novinky

Nejlepší seriály posledních deseti let?

Nejlepší seriály posledních deseti let?

01.11.2019

Konec roku se pomalu ale jistě blíží a s ním pochopitelně brzy dorazí i nejrůznější filmové a seriálové žebříčky. Ty nás teď ale nezajímají. Místo toho se podíváme na žebříček, který se ohlíží rovnou… (více)

Battlestar Galactica dostane pokračování

Battlestar Galactica dostane pokračování

18.09.2019

Kultovní sci-fi seriál Battlestar Galactica se dočká pokračování. Oznámili to zástupci stanice NBC, kteří zároveň veřejnosti odhalili svoji novou chystanou streamovací službu nazvanou Peacock. Jak… (více)

Reklama

Reklama