Reklama

Reklama

Dostaň ho tam

  • USA Get Him to the Greek (více)
Trailer
Komedie / Hudební
USA, 2010, 105 min

Scénář:

Nicholas Stoller

Hudba:

Lyle Workman

Hrají:

Jonah Hill, Russell Brand, Rose Byrne, Colm Meaney, Lino Facioli, Sean 'Diddy' Combs, Dee Snider, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Robert Seay, Elisabeth Moss (více)
(další profese)

Aldous Snow, britská rocková hvězda, vydává nové album, které je absolutní propadák. Následkem zdrcujícího rozchodu a potápějící se kariéry to s ním jde z kopce. Kvůli drogám a alkoholu má zakázaný styk se svým synem. O pár měsíců později, v Los Angeles, Aaron Green, mladý pracovník hudebního nakladatelství Pinnacle Records, přijde s nápadem uspořádat výroční koncert kdysi slavného rockera Aldouse Snowa, který v Greek Theatre vystoupil v roce 1999. Sergio Roma, šéf nakladatelství, je nápadem nadšen a tak tři dny před vystoupením pověří Aarona, aby osobně dopravil zhýralého zpěváka z Londýna do Los Angeles a dostal ho v použitelném stavu na pódium amfiteátru Greek Theater. (TV Nova)

(více)

Galerie (77)

Související novinky

Další černá vlajka na obzoru

Další černá vlajka na obzoru

03.08.2010

Britský komik Russell Brand, který se tento týden vrací do našich kin jako excentrický rocker z Kopaček v spin-offu Dostaň ho tam, touží po šermování a plavbě na rychlé lodi. Ve filmu studia 20th… (více)

Reklama

Reklama