Reklama

Reklama

Správné místo

(festivalový název) (amatérský film)
  • angličtina Right Place
všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
Japonsko, 2005, 6 min

Režie:

Kósai Sekine

Scénář:

Kósai Sekine

Každá věc na světě má své předem dané místo a pro mladého hrdinu tohoto krátkometrážního snímku je přesné rovnání věcí posedlostí. Je tak trochu podivín, ale budou mít i ostatní pro jeho posedlost pochopení? Najde se na světě i pro něj to pravé místo? (Ruuzha)

Recenze (14)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Amatérský film. Japonský muž, který je strašný detailista ba snad puntičkář. Snaží se všechny věci vrátit do původního stavu. Jednou to ale přehnal a jeho šéf ho vyhodil z práce. Svět se mu změní, když najde na ulici kus papíru. Tento snímek mě pobavil a velice zaujal. Ke shlédnutí zde. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

To nízké hodnocení mi přijde trošku přehnané, čekala jsem něco horšího :) Pobavilo mě to, bylo to milé, bylo to i k zamyšlení.. A ta kamera byla skvělá, super záběry, které mému oku lahodily :)) ()

Herr_Flick 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak ani umělecké dílo, ale překvapivě velmi kvalitně řemeslně zpracovaná vtipná pětiminutová zábava. Křup :) ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Leckteří profesionálové by si mohli vzít příklad z toho, jak výborně byl natočen tenhle amatérský film. Zatímco snímků o tom, jak roboti získají lidské vědomí, bylo natočeno spousta, příběh o tom, jak člověk získá robotí myšlení a výzor, znám jen tenhle. Jen by mě zajímalo, jestli by se takový člověk ve skutečnosti neštítil zvednout ze země promočený a špinavý leták... např. já uklízím jednou za dva roky, jsem tedy velké čuně, a přesto bych to nikdy neudělal! ()

headcrab 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle mám sto chutí napálit 5*.Pěkně natočené, je to sranda, a hlavně se v tom tak nějak částečně vidím taky :) ()

noctambule 

všechny recenze uživatele

Hlavně po vizuální stránce je to nádhera. Hlavní hrdina nebyl jen trochu výstřední, ale v hlavě to má srovnané správně. ()

LucTheGreat 

všechny recenze uživatele

O perfekcionistovi, který se našel. Místy smutné, místy veselé, celkově pěkné. 75 % PS: Pokladní v sámošce makající v kvádru?? Všechna čest... ()

VeronikaaH 

všechny recenze uživatele

I když to není nic světobornýho, tak za mě dobrý. Na amatérský film to má poměrně kvalitní vizuál. Za zkouknutí to určitě stojí 😉 ()

Reklama

Reklama