Reklama

Reklama

Green Lantern: První let

  • USA Green Lantern: First Flight
Trailer

Před více než třemi miliardami let rasa nesmrtelných známá jako Strážci vesmíru, vytvořila tým hrdinů a dala jim za úkol chránit svobodu a právo ve všech galaxiích. Každý z nich dostal prsten s jedinečnou mocí, který umožňuje svému majiteli ovládat svět kolem sebe a omezují ho pouze fantazie a vůle toho, kdo jej nosí. V animované dobrodružné sci-fi se představuje pilot Hal Jordan, jemuž umírající mimozemšťan nabídne právě tento prsten moci a s ním i členství v hrdinské intergalaktické policii. Hal nabídku přijme a stane se tak prvním pozemšťanem v jednotkách Green Lantern. Brzy ale odhalí rozsáhlé spiknutí, které ohrožuje celou strukturu Green Lantern, a musí využít všech svých právě nabytých schopností, aby byl ve vesmíru zachován mír a řád. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

CrypzzXD 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení. Animace je fajn, akce je velmi slušná a patřičně monumentální (snímek se s ničím nezdržuje a pálí nás od akce do akce hned od počátečních minut) a navštívení dalších světů, a následné přemístění děje výhradně na planetu Oa velice potěšilo. Kdyby takto vypadal hraný film, vůbec bych se nezlobil. 8/10 ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

891. hodnocený film: Možná se budete divit tomu přehnaně vysokému hodnocení. I já se musím trochu pozastavit a uvést, že v tomto případě hodnotím snímek "Green Lantern: První let" v rámci komiksového žánru. Rozhodně se jedná o pevedený film, kde, jak už to bývá, bojuje dobro se zlem o záchranu všeho živého i důstojnosti lanternů. Grafika je poměrně zdařilá a každopádně působivá, stejně tak jako dobrý příběh. Proto 4* jsou dostatečným argumetem mého rozhodnutí. 4* ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Zelená lucerna mě celkově jako hrdina neoslovuje. Může za to snad nošení lucerny či až moc velké sci-fi (např. u Thora u konkurence mě to nevadí). Vybere se američan (nejlépe pilot) a hodí se mu na ruku prsten ( to ještě mohl hrát na škole za univerzitní tým ne?) a už je z něho zelený mužíček co mlatí jiné zelené mužíčky. Souhlasím se Slasherem, že postava co mě oslovila byl Sinister. Ve chvíli změny v žlutého dostane film spád a pořádně žluté koule. Animace průměr...jsem zvědavý na filmovou verzi. (Update 28.9.2011) > Po shlédnutí filmové verze jsem zvážil zda nepřidat ještě jednu hvězdu. Animovaný Green Lantern je daleko lepší než prázdný CGI filmeček s hošíčkem z Van Wildera. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 7/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Animace 7/10/// +Green Lantern a jeho svět, fantastický hudební doprovod, akce, zajímavá zápletka i příběh -ještě víc jsem zvědavej na hranou verzi, animace je přeci jen trošku slabší, viděl jsem už lepší/// Už když jsem prvně o něm slyšel, začal jsem se o něj a o jeho první hraný film zajímat. Ještě předtím jsem měl však možnost zhlédnou tuto animovanou verzi, která mi toho hodně poodhalila a ukázala jak je ve skutečnosti Green Lantern silný a zajímavý. Taky díky tomu, že je film kratší, nabitý akci a ani chvilku se nenudíte nad zdlouhavým vykecáváním. To je další výhoda těchto animovaných snímků: pořád jedou naplno. Mám je rád a už se těším na další./// Celkem 82%/// ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohohle filmu jsem měl párkrat pocit,že sleduji Star Wars at už jde o scénu z kantíny,řád nesmrtelných či samotné vyznění příběhu ochranci galaxie.Akční scény jsou super ale bojím se jak to bude vypadat ve filmu,protože to možná bude vypadat krapet divně.Ale spíš nezavidím Campbellovi,který bude muset trochu ořezat příběh aby byl víc přijatelný. I přesto všechno jsem natěšený jako malí kluk na celovečerak. ()

Galerie (54)

Reklama

Reklama