Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kulkuom – tajomnej humanoidnej rase z hlbín vesmíru – hrozí po nákaze akýmsi zhubným vírusom vyhynutie. Preto sa vybrali sem k nám, na planétu Zem – a požadujú životy miliónov z nás, pretože na výrobu očkovacej látky, ktorá jediná ich môže pred týmto údelom zachrániť, potrebujú ľudskú krv! Keď sa medzi tými, čo majú byť obetovaní objaví i dcérka známeho vedca Stephena Chasea (Brad Johnson), rozhodne sa tento rázny muž nevzdať bez boja - a pridá sa k skupine miestnych rebelov! Využívajúc špeciálny fázer – čo je zbraň, ktorá pôvodne pochádza z rovnakej planéty ako krvilační votrelci – sa krôčik po krôčiku pokúšajú mimozemšťanov nadobro zlikvidovať... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

Campbell odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je od Sci-fi channelu podpásovka, neuvěřitelně stupidní děj by ani nějak nevadil, ale ta nuda je ubíjející, Mám rád béčkové sci-fi ale ty kde se něco děje. Tohle je jen hloupá nuda s Weathersem. Ruce pryč! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Samotný scénář je jedna velká katastrofa, ale dá se zde shlédnout několik zajímavých akčních scén, které snímek ochránily před mým hodnocením odpad. Když už nic jiného, tak musím ocenit výběr hereček. ()

Expendable 

všechny recenze uživatele

Je to zase typickej plagáták.Obal vypadá skvěle, ale film je příšernej. Nejde o příběh, ten celkem ujde ano je to dost jednoduchý příběh, o tom jak zlý mimozemstani oblehnou Zemi a chtějí 8 mil. lidí na výrobu vakcíny. Jednomu doktůrkovi unesou dceru, on se s tím jako správný americký otec nehodlá smířit. A spojí se s odbojem a jde vysvobodit dceru. Samozřejmě se tu a tam objeví pár vtipnejch hlášek jako třeba " Chytne hlavu mrtvýho mimozemstana a potichu řekne-Neznají efekty z našich béčkový filmů".Z toho jsem fakt nemohl.Akce je hodně málo a je špatná.Kdyby tu hrál Van Damme nebo Lundgren tak by film byl u mě za 4* ale takhle je to za 1*. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Jo, opět chuťovka, kterou nabídl Cool, jako má ve zvyku v pozdních hodinách. Překvapivě tentokrát i trochu zajímavá! Ale jinak, co dodat. Děj stupidní, efekty trochu lepší, než nejhorší, ale stále na svůj rok děsné. Další z řady levných filmů, který se sice snažil, ale ne dostatečně, abych už předem neviděl to černé číslo, které mu padne jako ulité. ()

Dragonlanc odpad!

všechny recenze uživatele

Totálny odpad. Americký primitívy a idioti, ktorí toto natočili mohli radšej peniaze takto vyhodené do vzduchu darovať hladujúcim deťom v Afrike, urobili by tak lepšie pre celé ľudstvo. ()

artas odpad!

všechny recenze uživatele

Naivné a nedôveryhodné aj keď je to sci-fi. Tak chápete?.. Priletia k nám mimozemšťania, ktorí sú napadnutí nejakým vírusom. Sú tak vyspelí, že dokážu zničiť celú zem, ovládajú technológiu pre presuny červiou dierou, ale s vírusom si nedokážu pomôcť inak ako "skvapalnením" ľudí. A teda dajú jasnú inštrukciu, dobrovoľne nám dajte niekoľko miliónov ľudí ktorých zabijeme, aby sme sa mohli vyliečiť, inak vám to tu všetko rozfofrujeme. Tak každý štát na zemi sa podriadi a plní kvóty iba v hrdinných USA vznikne odboj. A samozrejme akoby náhodou vedec, ktorý sa podieľal na výskume mimozemskej lode ktorá padla v 50 rokoch pri Roswelli má dcéru ktorá je výnimočná pretože prežila pokus o destiláciu a je zdrojom z ktorého môžu mimozemšťania opakovane čerpať liek. Ale na to hlavný veliteľ mimozemšťanov kašle a hoci je ako vraví humanista, chce splniť kvóty ktoré mu určila ich "vláda". Samotné mimozemské výsadkové lode vyzerajú ako nemotorné rogalo ktoré by ste zostrelili aj vzduchovkou, mizomšťania bojujú ako vojaci za čias Napoleóna, proste idú, nekryjú sa a nechajú sa odstrelovať. Pobavil ma záber z plnenia transportného modulu destilátom z ľudí, ktorý akoby bol vytvorený v kasárenských sprchách. Na tomto filme nemôžem nájsť nič pozitívne hoci som fanúšikom sci-fi. C-čkoví herci, ktorí nevýrazne vyzerajú aj hrajú, nudný dej, úbohé efekty, tento film nemal vôbec uzrieť svetlo sveta. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Námět příběhu je už bohužel za ty roky co se používá velmi otřepaný. Nějaká mimozemská civilizace okupuje lidstvo a využívá jejich těla k výrobě nějaké očkovací látky k vlastnímu upotřebení. Připomnělo my to třeba daleko zdařilejší snímek s Dolphem Lundgrenem ´Temný anděl´, byť se tam nejednalo o očkovací látku, ale o drogu. Tématický Sci-fi Shannel musí něco vysílat, a tak se příběhy stále recyklují bez ohledu na originálnost a kvalitu. Televizní snímek ´V obležení nepřítele´ tedy nepřináší nic žánrově objektivního, smysluplného a zpracováním oslnivého. Novou diváckou generaci neznající tuto sci-fi šablonu možná zaujme, ale to je asi tak všechno. Snímek na jedno shlédnutí a dost. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Nesnáším SF kde jsou MZ stejní jako lidi jen proto, aby se ušetřilo na maskách, nebo proto,že autoři byli líní si něco vymyslet. Zde se evidentně ani scénáristé nijak nenamáhali. Vznikla tak blbina, jež nemá obdoby. No, nemá… Efekty taky nic moc, tak co je zde k hodnocení? Nic. Spojení s Rooswelem opravdu pobavilo. 201312070/0 ()

Lajty odpad!

všechny recenze uživatele

A já se ptám proč ?! Tohle je prostě nekoukatelné a zoufalé. Koukám kam až Carl Weathers klesl....jasný odpad... ()

Quasimodo odpad!

všechny recenze uživatele

Dostala me jedna veta v tomto ceckovym braku ... Neznaji triky z beckovych filmu. to jsem se zasmal ,ale jinak toto je ztrata casu ()

Alik1983 odpad!

všechny recenze uživatele

koukam na to uz deset minut a za tu dobu mi kleslo IQ minimalne o 20 cisel. ten kdo tohle napsal si slehnul neceho moooc dobreho. ()

Tomx112 

všechny recenze uživatele

Ve dvanácti letech by se mi tenhle film asi líbil, dnes jsem se díval jen abych viděl Carla Weatherse. Rád jsem ho viděl v nějakém aspoň trochu novějším filmu,tzn. cokoli novějšího než Rocky nebo Predátor. Jeho role generála je sice dost trapná (jakožto všechny ostatní v tomhle filmu ) ale i tak to podle mě zahrál nejlíp jak to v rámci ubohých možností šlo. Co si budem povídat, druhý Apollo to zkrátka nebyl :) Jinak k filmu lze říct asi jen to že i na béčko je to dost zoufalý film, ale dá se dokoukat až do konce takže existují i horší... Nápad s mimozemšťany kteří pro svou léčbu zkapalňují lidi není zas tak uplně marný jak by se na první pohled zdálo, jen holt to je asi jediná dobrá myšlenka filmu. Takže půl hvězdičky za mimozemšťany a půl hvězdičky za Carla Weatherse. ()

pájap 

všechny recenze uživatele

tak nic jsem od toho nečekal...a taky to bylo vážně nic moc...a sama myšlenka ,jak lidi losují podle nějakého zvráceného zákona koho obětují ,by mi nevadila třeba u číny či kldr...ale usa???????? ()

Reklama

Reklama