Reklama

Reklama

VOD (1)

Thea Clayhillová pracuje v malém vydavatelství jako sekretářka arogantního šéfa Jerryho Steinwalda. Ten ji pověřuje spoustou ponižujících úkolů, za každou drobnost ji peskuje a nakonec se ji rozhodne propustit. Dívka se však po smrti rodičů stará o mladší sestřičku Emmu a nemůže si dovolit o práci přijít. Aby si ji udržela, řekne Jerrymu, že je těhotná. Lež skutečně zabere a práce jí zůstane. Jenže teď musí vyřešit, co se svým "těhotenstvím", zejména když se informace rozkřikne a všichni se k ní začnou chovat hezky a pozorně. S pomocí kamarádky Lisy a umělého bříška předstírá úspěšně jiný stav a přitom horečně přemýšlí, jak ze zapeklité situace ven. Jerry musí načas odjet z města a firmu převezme jeho sympatický bratr Nick. Aby pro vydavatelství získal knihu Suzie Cavandishové, vezme s sebou na setkání se spisovatelkou Theu, která ji přesvědčí. Nick pak rozjede ve vydavatelství novou divizi, zaměřenou na rodinu, a chce Theu jmenovat editorkou. Navíc se mezi ní a Nickem začne rodit romantické pouto. Thea si nového života užívá tak opravdově, že se jeho součástí stane i její těhotenství. Emmě se to však nelíbí a snaží se sestru přimět, aby se ke lži přiznala. Nejprve náznaky, později přímo, a když nic nezabere, přistoupí k sabotážím. Thea se brání, ale pravda nakonec vyjde najevo. Bohužel v tu nejméně vhodnou chvíli. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

knoxwile100 

všechny recenze uživatele

Americké romantické komedie nejsou zrovna můj oblíbený žánr, ale byl jsem mile překvapen. Linsdy předvedla relativně dobrý výkon a párkrát jsem se i docela zasmál. Oceňuji především originální scénář. Na falešném těhotenstvím sice není nic převratného, ale alespoň není hlavním problémem partnerský vztah, jak se u drtivé většiny amerických romantických komedií dá očekávat. Na druhou stranu mě herecky nikdo kromě linsdy nikdo nezaujal. Ještě dávám malé mínus za hudbu (jak je u mě zvykem.) 58%. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jak se vyhnout propuštění v práci? Ženy to mají jednoduché. Mohou předstírat že jsou těhotné, čímž podle zákona výpověď dostat nemohou. A právě tímto způsobem se hrozící výpověď rozhodla řešilt Thea Clayhill, s tváří Lindsay Lohan. Šance pro bláznivou romantickou komedii? Námětem snad, tímto zpracováním však ani omylem. O hlavní postavě by se dalo předpokládat, že je charakterově krapet střelená, ale to se i přes viditelné snažení představitelky prostě nějak nepovedlo. Příběh také zaráží snahou se dotknout satiry, kancelářské a romantické komedie zároveň. To ale bylo chybou. Nic z toho nevyčnívá svým důrazem na stav věci a tak celý koncept jako celek prostě nefunguje jak by měl. O nějakých emocích není potřeba se zmiňoval už vůbec. Vznikla prachobyčejná situační komedie ukazující Lindsay Lohan plnou energie do života, čímž si nějaký ten dojem u diváků bohužel nezískala. Na takovou zásluhu to chtělo daleko více propracovanější scénář a pevnější režisérskou ruku. Neshlédnutelný sice snímek není, ale v paměti v dobrém slova smyslu také nijak neutkví. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Člověk si uklidí, dokonce něco uvaří, nebo se u toho slušně připije. Nenáročná komedie s parametry televizního filmu na nedělní podvečer je pro takové příležitosti jako dělaná. Navíc, když v ní hraje stále talentovaná a snad už kapánek „rozumnější“ Lindsay Lohan.. Cílovou skupinu si najde i díky tomu, že je tak klišovitý a naivní, prostě ryze americký.. ale díky bohu až tak ne moc urážející divákovu inteligenci.. Mimochodem, celkem povedený plakát!! ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Veľmi podarený námet, niekoľko milých i vtipných scénok. Mal som však problém s mužmi. Problémom bolo, že vlastne každý jeden muž v tomto filme je tu vykreslený ako väčší, či menší debilko. A skôr väčší. Je síce pravda, že pri niektorých to bolo zámerne nadnesené, ale mňa to strašne iritovalo. A zhadzovalo to celý snímok. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, co je vlastně lepší. Jestli mladší Lindsay, která byla na vrcholu kariéry a hrála v romantických komediích, nebo dnešní Lindsay, která se za každou cenu všude možně vyslíká, aby dostala víc peněz na svoje těžko odvykací touhy. Toto je klasicky naivní romantika, kdy hlavní protagoničce prostě jebne, začne nosit molitanový břicho, aby ji nevyhodili z práce, no a mezitím jí jebne natolik, že se chová jako těhotná. Ufff, těžkej kalibr no. Většina situací vlastně ani není vtipná, některý se hlásí k trapnosti, u jiných se trochu zasmějete. Happyend se přímo očekává, je to taková pohádka pro puberťačky (a proto jsem se na to samozřejmě díval :D). ()

Galerie (31)

Zajímavosti (2)

  • Filmovalo sa v kalifornskom meste Los Angeles, Burbanku a Woodland Hills. (MikaelSVK)
  • Původně film jen pro kino distribuci, ale později povolený jako televizní film. (ČSFD)

Reklama

Reklama