Reklama

Reklama

VOD (1)

Thea Clayhillová pracuje v malém vydavatelství jako sekretářka arogantního šéfa Jerryho Steinwalda. Ten ji pověřuje spoustou ponižujících úkolů, za každou drobnost ji peskuje a nakonec se ji rozhodne propustit. Dívka se však po smrti rodičů stará o mladší sestřičku Emmu a nemůže si dovolit o práci přijít. Aby si ji udržela, řekne Jerrymu, že je těhotná. Lež skutečně zabere a práce jí zůstane. Jenže teď musí vyřešit, co se svým "těhotenstvím", zejména když se informace rozkřikne a všichni se k ní začnou chovat hezky a pozorně. S pomocí kamarádky Lisy a umělého bříška předstírá úspěšně jiný stav a přitom horečně přemýšlí, jak ze zapeklité situace ven. Jerry musí načas odjet z města a firmu převezme jeho sympatický bratr Nick. Aby pro vydavatelství získal knihu Suzie Cavandishové, vezme s sebou na setkání se spisovatelkou Theu, která ji přesvědčí. Nick pak rozjede ve vydavatelství novou divizi, zaměřenou na rodinu, a chce Theu jmenovat editorkou. Navíc se mezi ní a Nickem začne rodit romantické pouto. Thea si nového života užívá tak opravdově, že se jeho součástí stane i její těhotenství. Emmě se to však nelíbí a snaží se sestru přimět, aby se ke lži přiznala. Nejprve náznaky, později přímo, a když nic nezabere, přistoupí k sabotážím. Thea se brání, ale pravda nakonec vyjde najevo. Bohužel v tu nejméně vhodnou chvíli. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

El_Barto 

všechny recenze uživatele

Lindsay Lohan kdysi prý řekla že chce do svých třicátých narozenin získat Oscara. Ale to by proto musela začít něco dělat!! pokud nějaká z těch kravin co za posledních šest let natočila by tu sošku získala tak to znamená jediné: Americká filmová akademie je buď až na kost zkorumpovaná nebo úplně blbá! Já bych ten její výrok trochu upravil: Doufám, že do svých třiceti nezískám Zlatou Malinu. Protože ty její filmy jsou čím dál horší. Myslel jsem že větší nudu než Vlastní pravidla nenatočí ale tohle překonalo všechny moje očekávání!! ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Ještě před spuštěním mi bylo jasné, že to bude něco neúnosného a zbytečného. Jediný důvod, proč jsem nesmysl shlédl je samozřejmě Lindsay, která snad ani zklamat nemůžu. Určitě ne v roli, která je pro ní stvořená.1/2*. Druhou polovinu hvězdy dávám, sic nerad, tak za poměrně vydařený nápad a myšlenku. Jeho provedení nehodnotím z jasného důvodu. Nechci se zase začít vztekat. ()

Reklama

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Cílem této komedie jistě nebylo šířit gynekologickou osvětu, ani řešit problém zaměstnanosti těhotných žen. Příběh je předvídatelný, místy dokonce i vtipný. Určitě nebyl natočen, aby pozvedl uměleckou úroveň kinematografie, čemuž odpovídají i herecké výkony. Měl-li za cíl diváky pobavit, tak v mém případě se mu to docela podařilo. Jen bych mu vytkla, že pokud to byl film určený spíše pro ženy, tak je s podivem, že tam nebyl ani jeden pohledný chlap. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Naprosto obyčejná komedie o holce, která předstírá těhotenství, aby ji šéf nevyhodil z práce. Předstírané těhotenství jí natolik změní život, že se z flákače a rebela stává pracovitá a oblíbená spolupracovnice. Už předběžné nastínění děje dává tušit, že se nemůže jednat o převratné dílo světové kinematografie a taky se nejedná. Lindsay Lohan se sice do role hodí, ale v podstatě v ní nemá co hrát, jelikož scénář je velmi chabý. A to by se dal ten nápad se změnou psychiky opravdu pěkně rozvést. Lindsay Lohan byla pěkná jen pár let svého života a tento film do nich jistě patří. Její milovníci si jistě přijdou na své. Nám ostatním se nezbývá než se celý film nudit...50% ()

knoxwile100 

všechny recenze uživatele

Americké romantické komedie nejsou zrovna můj oblíbený žánr, ale byl jsem mile překvapen. Linsdy předvedla relativně dobrý výkon a párkrát jsem se i docela zasmál. Oceňuji především originální scénář. Na falešném těhotenstvím sice není nic převratného, ale alespoň není hlavním problémem partnerský vztah, jak se u drtivé většiny amerických romantických komedií dá očekávat. Na druhou stranu mě herecky nikdo kromě linsdy nikdo nezaujal. Ještě dávám malé mínus za hudbu (jak je u mě zvykem.) 58%. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (2)

  • Filmovalo sa v kalifornskom meste Los Angeles, Burbanku a Woodland Hills. (MikaelSVK)
  • Původně film jen pro kino distribuci, ale později povolený jako televizní film. (ČSFD)

Reklama

Reklama