Reklama

Reklama

John (Steve Buscemi) utekl z Las Vegas, protože měl problém s hazardem a štěstí ho již opustilo. Teď pracuje v kanceláři pojišťovací firmy a jeho náhražkou za hazard jsou především stírací losy. Při návštěvě u šéfa, dostane nabídku, že může vyšetřovat pojistné podvody a hned mu přiřadí případ „Wildcat“. Společně s protřelým vyšetřovatelem Virgilem (Romany Malco) se ho vydávají do vegaské pouště vyšetřit. (Ajvngou)

(více)

Recenze (9)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je otřesný, naprosto otřesný. Hue Rhodes je bažant, žádný film na kontě a najednou dostane k ruce Buscemiho do hlavní role, co se stane? Rhodes to posere. Scénář musel psát naprostý impotent, totálně bez šťávy a to po celou stopáž. Příběh by se dal odvyprávět za necelých deset minut. Nápadem vtipné a originální scény tam jsou zhruba tři, ale jsou tak příšerně ztvárněné, že jsem až kroutil hlavou nad tím, jak špatně se dá natočit papírově vtipná scéna. Buscemi je zde zcela sterilní, jeho postava měla být sympatická, nebo alespoň chytlavá, není ani jedno. Těžko mu něco vyčítat, když dělal pod neschopnou režií, jeho účast v tomto braku si dokážu vysvětlit pouze tím, že film je nezávislý. Příšerný film bez vtipu, tempa, emocí, sympatických postav a dobré zábavy. 30% 28.07. 2010 ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Takový nijaký pohled na nezajímavý život gamblera s tváří Stevea Buscemiho. Vyzdvihnout by snad šel jen samotný Steve, kterého však hodně překvapivě zastiňuje Romany Malco. Kdyby byl hlavní postavou on, určitě by šlo o lepší film (o několik tříd). Nenápaditá je bohužel i režie a hudební doprovod to tentokrát nespasí. Prostředí je taky pusté a nezajímavé, nevím jaký klad by na Saint John of Las Vegas šel ještě najít. Pár dobrých nápadů (solární elektrárna, vstup za pět babek, taneček v nočním klubu) vytáhnou hodnocení maximálně na dvě hvězdy, víc ne. ()

Diego 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem více situační komedii v rychlejším tempu..dostalo se mi suché skoro pouze konverzační drama s vyšší pachutí černého humoru, kterou drží nahoře kratší stopáž. ()

ZackSawyer 

všechny recenze uživatele

Chuťovčička Steva Buscemiho, který nemá rád Las Vegas, ale pořád sní o své velké výhře na stírací los :-) Konverzačka s parádním humorem, oddychovka z prostředí pojišťovny a hlavně jedna super "kočka" co úplně nejvíc ze všeho ráda smajlíky :-D tahání za cop a pak Johna. Skvěle jsem se pobavil a odpočinul u takovéhoto filmu, jen víc a hustší kapky. ()

Ajvngou 

všechny recenze uživatele

John (Steve Buscemi) utekl z Las Vegas, protože měl problém s hazardem a štěstí ho již opustilo. Teď pracuje v kanceláři pojišťovací firmy a jeho náhražkou za hazard jsou především stírací losy. Při návštěvě u šéfa, dostane nabídku, že může vyšetřovat pojistné podvody a hned mu přiřadí případ „Wildcat“. Společně s protřelým vyšetřovatelem Virgilem (Romany Malco) se ho vydávají do Vegaské pouště vyšetřit. Pohodová komedie plná bizarních postaviček, která nenudí. Více jsem napsal zde ()

markyzgero 

všechny recenze uživatele

buscemi, s až grindermanovskou vizáží je neodolatelnej. stárne. a zraje. pomalý road movie, kde narazíte na smajly, hořící magory a předevšim stírací losy. tam, kde maj heroinisti methadon, tam maj gambleři losy. vyjde to poslední seškrábaný políčko? asi ne...samozřejmě že ne....nebo..? ()

Tomx112 

všechny recenze uživatele

luxus, pokud nemáte rádi tento typ komedií nebo klasické role Steve Buscemiho, proč se na to teda díváte? Aby jste film pomlouvali? To se na něj přece nemusíte dívat.... Naopak lidem kteří vědí o co jde můžu film jen doporučit ()

Reklama

Reklama