Reklama

Reklama

Čtyři děti a jeden otec II

  • Česko Otec čtyř 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Další příběhy tatínka se čtyřmi dětmi - tentokrát odjedou na prázdniny na tajemný hrad, který zdědil jejich strýček - tedy má zdědit, pokud vyhraje několik soutěžních disciplín proti znepřáteleným příbuzným, kteří mají na hrad také nárok. Tatínek, děti a strýček se pouštějí do boje! A i když jim fandí duch zesnulého majitele, není to úkol nijak snadný... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Hillock 

všechny recenze uživatele

Jednička byla jakžtakž koukatelná, ale u tohoto jsem vyloženě trpěl. Stupidní situace a dialogy, nehledě k tomu, že české dialogy zpracovával nějaký diletant. ()

tyna97 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší pokračování! Vzpomínám si, jak jsem se jako malá na tohle dost často koukala a i teď mě to stále baví. Severské země dokážou natočit moc pěkné filmy. Strašidelný zámek s nemizící skvrnou, přátelským duchem se slovy "nezákonné!" a písnička, která mi zní v hlavě ještě dlouho po filmu je prostě super a funguje dokonale. ()

rodl 

všechny recenze uživatele

Jak to ti Seveřané dělají, že většina jejich filmů pro děti je tak zábavná? Pravda, nutného happyendu bylo sice dosaženo trochu lacině, podstatné však je, že děti při sledování filmu nadšeně poskakují na křesle. Baví, nenudí, na děti funguje dokonale. ()

FlyingGentle 

všechny recenze uživatele

Úžasná dvojka! Je to překvapivě ještě lepší než jednička, inovativnější a i přirozeně vtipné, zároveň dostatečně realistické, i když nechybí nadpřirozený motiv! Zní to šíleně? Ale proč ne, když je tahle rodinná komedie prostě taková, svojsky dánská. Po sérii Děti mojí sestry je tohle další moc příjemná rodinná série a tenhle díl dokazuje skvělý scénář a vtipně uvěřitelné herecké výkony. Také bych chtěl bydlet na zámku a objevovat jeho kouzla, pátrat v rodinné historii a možná se i trochu bát hradního strašidla, kterému je podobný dědic, strýc Anders. Zápletka dědictví se ale v tomhle humorném příběhu skvěle rozvine, když má rodina bojovat o hrad s dalšími dědici. Ti hrají nečestně a využívají všechny triky a vyložené sviňárny, aby dosáhli svého. Po zásluze jsou pak vyhnáni ze zámku. Ale předchází tomu hodně originálních scén, krásně upřímné dětské přátelství obou nejmenších ratolestí, láskyplná zápletka mezi soupeři i mezi tátou a komornou, i peprná scéna s nabouranými trpaslíky, které z duše nenávidí naoko mrzutý traktorista. Film má výborné nápady a když se člověk odprostí od všech očekávání, jak to dopadne, ale zároveň si přeje, aby to skončilo dobře, je odměněn tak, jak má. Já, manželka i dcerka se těšíme na další díly! ()

Reklama

Reklama