Reklama

Reklama

Captive Women 3

  • USA Sweet Sugar (více)
Trailer

Obsahy(1)

Prostitutka Sweet Sugar (Phyllis Davis) je za svou korupční politiku odsouzena k práci na třtinových polích v Costa Rice se skupinou dalších krásných žen. Místní sadistický velitel využívá ženy k sexuálnímu ponižování a pro zábavu místních mužů při práci na plantáži. Pěkné ženy jsou zde vystaveni na odiv sexu chtivých chlapů, kteří je poté terorizují, na farmě se však záhy zjistí, že dřívější nájemnice někdo zavraždil. A poté nastává rozruch a pátrání po hrůzných vraždách žen, které má na svědomí nelidský Dr. John se svými experimenty na lidech. (Karlos80)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Celkem nedostupná a dost raritní záležitost..Po zhlédnutí však takový neslaný nemastný WIP sexploitation v titulní roli s atraktivní a velmi vnadnou herečkou Phyllis Davis v titulní roli, zde prostitutka Sugar odsouzená za korupci, která si to tu však ze začátku velmi užívala. Vůbec ten režim v táboře byl nějaký až nezvykle volný, společné večírky u táboráku s muzikou, chození kde chce, kam chce, s kým chce, žádná ostraha, prostě nic. Film byl zasazen někam do tropických oblastí (snad?) Filipín. Sem tam se zde mihla nějaká ta nahotinka (včetně titulní hrdinky), nechyběly topless scény, nějaké to násilí, které ale nebylo vyloženě tvrdé, mačety v akci ale jen na prosluněných plantážích při tvrdé práci, k tomu šílený doktor experimentující na lidech a zvířatech, který všemu šéfoval..Konec byl celkem akční, spiklenecký plán byl dokončen, vězenkyně nemohly dál jen nečinně přihlížet zabíjení nepohodlných svědků, pokusů šíleného doktora a jeho nohslehů. Nechyběly tedy sapry, mačety tentokrát už v akci, benzín, ale i tak to byl z mého pohledu jen průměr ve svém žánru. Podobné filmy: Big Doll House, Big Bird Cage, Black Mama, White Mama nebo Terminal Island. ()

koval45 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si zase trochu rozšířil obzory a můj první WIP film mě docela bavil. Hlavně díky hlavní herečce - představitelky Sugar, která je krásná, sympatická a dokáže vést smysluplnou konverzaci i s naštvanou pumou. Tohle byl pro mě nejzábavnější moment z celého filmu. Bachaři se chovali většinou jak troubové, ale vyváží to zlotřilý doktor, jehož chování mi bylo v některých chvílích trochu záhadou. Měl rozdvojenou osobnost, byl po vlivem hypnózy, nebo měli jen čurbes ve scénáři? ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama