Reklama

Reklama

Extrakt

  • Česko Výtažek (více)
Trailer 2

Hrdina americké komedie Joel (Jason Bateman) je vlastníkem firmy, která získává výtažky z rostlin. Zdá se, že už brzy vydělá slušné peníze, ale pak se na něho začne valit jedna katastrofa za druhou. Nejprve se jeden z jeho zaměstnanců nešťastnou náhodou vážně zraní, poté Joel zjistí, že s věrností jeho ženy je to na pováženou, další problémy se zaměstnanci na sebe také nenechají dlouho čekat, zvlášť když se na něho zaměří právník (Ben Affleck). A to vše znamená, že jeho plánovaný poklidný život je v ohrožení, takže je potřeba s tím něco udělat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (151)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Mike Judge .. Nijak zázračné a nepříliš vtipné, snad díky přemíře přihlouplých postav na kterých se staví. Z omletého námětu je vylouhován extrakt, který při přípravě doznal několika změn, které nejsou plně ku prospěchu. Ovšem nikterak neurazí při servírovaní za sychravého odpoledne. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Docela prijemny prekvapeni. Jasne, nejedna se o zadnou komedii roku, ale Judge sem narval spoustu vtipnejch postav a jako celek to proste slape. Vetsina postav vypada jak vymastenci, co delaj kraviny a v tom se mota sympatak Bateman, kterej se na tuhle roli perfektne hodi. Je to sice jen takovej sled scenek, ale kolikrat me to fakt hodne rozesmalo, navic tu je sexy Kunis a paradni Affleck. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Vcelku pohodová komedie, která ze začátku navodí dojem takovýho toho typickýho příběhu podvodnice - ňouma a dál už by to pak mělo být jasný, ale tak nějak jaksi se tvůrci asi pokusili o inovaci, ale sám za sebe teda nemůžu říct, že bych v tom viděl nějaký pozitivum, sice sem neviděl podobnej příběhu už postý, ale zároveň film tak trochu postrádá kompaktnost a celkově vtipnost a příběh bohužel vyšumí do ztracena bez pořádnýho vyvrcholení. Ale co se tomuhle filmu teda nedá upřít, tak to je naprosto skvělej a zarostlej Ben Affleck, kterýho jsem málem nepoznal ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Mým prvním a doposud taky jediným setkáním s Mikem Judgem byl před třemi lety jeho Absurdistán. Nenadchl mě tehdy, ani dnes. Jestli to mám ale srovnávat, vyjde z toho Extract podstatně lépe a to hlavně díky obsazení ( jmenovitě by to byl Jason Bateman, kterému role naivního blbounka vyloženě sedí :-) Když se podívám na své hodnocení obou filmů, napadá mě jedna věc. Jestli je to s Mikem jako s vínem, budu možná skládat na jeho příští komedii chvalozpěvy - zatím 50%. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Ľudia moji, to musí byť niečo vo vode. Lebo v tomto mestečku žije banda debilov. Jeden "lepší" ako druhý, nemajú si čo vyčítať. Zaslúžia si jeden druhého, a táto komédia si vyslúžila akurát jednu hviezdu, aby neskončila v odpade. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nudná a ničím nezajímavá komedie s nevyužitým obsazením. Jason Bateman ještě nikdy nehrál většího debila, Ben Affleck vypadá divně a Mila Kunis je tam v podstatě zbytečná. Ale aspoň se na ní a na Kristen Wiig hezky kouká, protože jinak tady moc co k vidění není. Aspoň, že čistič bazénu byl docela vtipnej. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie na téma co vše se může pokazit v jedné menší výrobně. Čekal jsem podobný typ jako Fast Food Nation. Ben Affleck opět podal dosti slabý výkon a nepomohly mu ani dlouhé vlasy. Já mu toho feťáka prostě nežral. Mám slabost vždy pro postavy, které hrají J. K. Simmons (každého zaměstnance pojmenoval Dinkus) anebo takový David Koechner. Ze zbylých (ne)herců mě zaujal Kissácký symbol Gene Simmons. Extract neurazí, nenadchne, za pár hodin si nevzpomenu na nějakou vtipnější chvilku, přesto se nejedná o zbytečně strávený čas. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli Jason Bateman, u kterého jsem doposud nepřišla na to, jestli je mi jen nesympatický, nebo je prostě vážně tak nudný a mdlý. V tomhle filmu je to každopádně kus vola, jehož ženě ani za mák nevěřím, že ho miluje, to spíš, že se to s ním rozhodla přežít jen kvůli prašulím. Ve vedlejší roli Mila Kunis, jejíž výskyt v čemkoli mi dokáže pěkně nadzvednout obočí (asi bude ještě chvíli trvat, než se prokáže i nějakým výraznějším talentem, mně ale její sexy look a "vykouřím čtyřicítku denně" hlas ke štěstí stačí). V další vedlejší roli tucty a tucty někdy méně, někdy o malinko více výrazných postav, jejichž dějové odbočky buď zbytečně přetěžují film, nebo zůstaly jen v půli cesty kvůli přehnané extrakci jednotlivých charakterů (kdy žádná z postav nemá nárok na víc jak dvě charakterové vlastnosti). Jo a taky se v tom několikrát mihne Ben Affleck, tak zamaskovanej, že jsem ho, chvála Bohu, postřehla až v závěrečných titulcích (což mě vedlo k tomu, abych si film přetočila o kousek zpět, uznala, že je to opravdu on a není to jen shoda jmen, a tím pádem mu pomyslně pogratulovala, že konečně natočil film, ve kterém se na něj dá koukat). ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Príbeh taký nijaký, ani ryba ani rak. No i napriek tomu, som túto kvázi komédiu prežil v zdraví. Vďaka aspoň za ten vydarený nápad s tým gigolom. Humoru ale mohlo byť podstatne viac. Podpriemer. 40/100 ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Je to dobré a i dobre to skončí. Celý ten čas som sa uškrňal, ale na nejakú salvu smiechu to nestačilo. Mne to bolo velmi sympatické. Gene Simmons v úlohe právnika Joe Adlera vypadal ako kokot síce ( čumím, že nevyplazil jazyk) , ale to je tak asi najmenej, nad čím som sa fakt pozastavil. ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Cekala jsem poradny extrakt, dostala rozredenou slabotu. Priste vic Afflecka a min hloupych postavicek, ktere nejsou ani vtipne, ani zajimave, ani dulezite. Prosim. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Průměrný děj, který mohl nabídnout více. Nijak zvlášť mě neoslovil, pobavil spíš sporadicky, víc jsem se nudil a otravovaly mě záměrně hloupé profily mnoha postav. ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Celkem pohodová komedie, která staví převážně na dobře vymyšlených a zábavných postavách, které mezi sebou vedou celkem chytré a vtipné dialogy. Příběh je sice snůžkou ověřených klišé, ale převážně díky skvělému hereckému týmu to celé dobře šlape a baví. Příjemná záležitost. 70% ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

už viem, prečo po tejto "komédii" - inak pomerne hviezdne obsadenej a režírovanej nie úplne neznámym a nešikovným beavis&buttheaďákom judge-om - neštekol ani ten najprašivejší pes: pretože je o ničom, slabá, prázdna a nudná! jediný, ale naozaj jediný svetlý moment čo do humoru, deja, scenára, bol (spoiler) "prekvapivý" zvrat so susedom v závere filmu. a jediný svetlý moment celkovo bolo fakt asi celkom sympatické a zbytočne dobré obsadenie: krásne mila kunis s kristen wiig a sympatický bateman so simmonsom, ktorým kontrovali trtkovskí collins jr. s vyfičaným affleckom... inak hrôza, sotva 2 hviezdičky za snahu... ()

Vodnářka 

všechny recenze uživatele

Při depresivním temném počasí, v období někdy mezi podzimem a zimou, člověk občas potřebuje ne moc náročnou romantickou komedii, bez věčně se opakujících amerických středoškolaček nebo rodinek na prázdninách. A zrovna tahle neskutečně sedla. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Príjemní herci... to je pravda, ale príbehovo v podstate nuda. Nemastné, neslané... pomerne veľa úzkosti a mizérie na comedy štýl, avšak nakoniec všetko dobre dopadne (ako inak). 4/10 ()

predators 

všechny recenze uživatele

Příjít s pořádnou komedií není žádná sranda, navíc to vypadá, že když se v ní neobjeví minimálně 50x slovíčko "fuck", tak nemá šance na úspěch už vůbec. Extract se jim vyhýbá a jde si svou vlastní cestou ochucovadel a my můžeme okusit jejich lehce nasládlou chuť... Další komedie u které jsem se moc nenasmál, ale je bez "fuck" a není dementní... :-) 50% ()

Reklama

Reklama