Reklama

Reklama

Jane Adlerová má tři dospělé děti, prosperující pekařství a přátelský vztah s bývalým manželem Jakem, kterému už odpustila, že ji před deseti lety podváděl s mladší ženou, se kterou se pak oženil. U příležitosti synovy promoce si ex-manželé spolu vyjdou na nevinnou večeři, která se po konzumaci většího množství vína a vzpomínkách na společné soužití změnila na vášnivý sex. Když Jane vystřízliví, uvědomí si jednu úžasnou věc. Právě se svým ex-manželem podvedla tu, s kterou jí byl nevěrný, když ještě byli manželé. O Jane má také zájem bytový architekt Adam, který pro ni navrhuje kuchyň. Protože ve válce a v lásce neplatí žádná pravidla, oba muži se rozhodnou o dámu svého srdce bojovat až do posledního dechu. To vyvolá řadu nečekaných situací, v nichž se ukáže, že ani pokročilejší věk neubírá nic na pošetilosti zamilovaných. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (475)

Handle 

všechny recenze uživatele

Celkem milá, příjemná komedie, avšak ničím nepřekvapí a ničím není nová.. Nic výrazného ve filmu neobjevíte, ale pobavíte se. Maryl Streep se mi líbila, za to Steve Martin se mi do role příliš nehodil (už od začátku jsem jim to prostě nepřál). Takže když to shrneme, jedná se o průměrnou komedii, která rozhodně neurazí, ale ani nenadchne.. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Ackoli je tahle zapletka uz notne okoukana, v podani Meryl a Aleca me proste neskutecne bavila! Oba jsou vic nez skveli a navic jim to dohromady moc slusi a proste ladi. Klobouk dolu za takovou volbu! Myslim, ze jim i smele sekunduje Steve Martin. Ackoli nam taky dost zestarnul (a asi prosel plastikou ci co), herecky um ma proste v krvi. Jedine, co me vytacelo, byl pristup deti... klasicky americky pohled na svet, kdy se vsechno toci jen podle deticek a jejich rozmaru, brrrr. Rodice snad maji pravo na svuj zivot, i kdyz maji deti, ne? Ale celkove hezka ctyrka. ()

Reklama

imf 

všechny recenze uživatele

Nancy Meyers a další óda na to, že mít sex po padesátce je fajn a všichni v sále to musí vidět! Ačkoliv věřím v dlouholetý sexuální apetit, některých záběrů bych mohl být ušetřen. Dodnes nevím, jestli mě víc děsí rachitický Steve Martin bez panterovského přízvuku nebo těžkotonážní a zcela nahý Alec Baldwin, který si po úspěšném zásunu pohladí Meryl Streep v rozkroku a řekne "konečně doma". S morálně pokřivenou zápletkou mám ten nejmenší problém, tahle dialogová a dějová bída útočí pod pás hlavně obrazem a zvukem. Vraťte nám Mamma Mia a chrchlajícího Brosnana. Všechno, jen ne skypování s odhaleným Baldwinem. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Děkuji pane Jančuro, že je filmová nabídka u vás v RegioJetu tak omezená (a wifina mizerná). Tohle byl totiž jediný film ve výběru, který jsem ještě neviděl. Ale k tomu mátovému čaji, co ve vlaku podáváte, se to docela hodilo, jelikož bylo potřeba si ho něčím pořádně osladit. Ideálně touhle romancí o seniorském sexu. Jen teď přemýšlím, co si pustím při další jízdě. Ajej, nějak mi to komplikujete .. ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Opravdu velmi příjemná romantická komedie, kde se nám to pořád komplikuje a komplikuje:-)) Chvilku s tím milencem, chvíli s druhým, pak s oběma atd. atd..:-) Miluju, když se to ve filmu pořád a pořád obrací a mění. Tak jak jsem viděl nedávno film milenci, tam se to taky pořád točilo a obracelo....Víc takových komedií.... 80% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (18)

  • Natáčení snímku probíhalo od dubna do srpna roku 2009. (jezurka42)
  • Meryl Streep požádala univerzitu Vassar College, jestli by se scény z Lukovy promoce mohly natáčet v areálu jejich univerzity, avšak škola toto odmítla a to i přesto, že zde studovala nejen Meryl Streep, ale také její dvě dcery. (jezurka42)

Reklama

Reklama