Reklama

Reklama

Začínajúca pilotka a jej priatelia sa ocitnú v smrteľnom nebezpečenstve, keď ich lietadlu záhadne zlyhá riadenie. Niekoľko mladých priateľov sa rozhodne ísť na koncert netradičným spôsobom – zaletieť naň prenajatým malým lietadlom. Len chvíľu po štarte, keď vletia do čudesnej búrky, začne lietadlu zlyhávať riadenie, úplne sa vymkne kontrole a neovládateľne stúpa vyššie a vyššie. Začínajúca pilotka Sara a jej štyria mladí priatelia Mel, Cory, Bruce a Sal s hrôzou zisťujú, že sú uväznení vo vzduchu a navyše sa musia pustiť do smrteľného boja s nadprirodzenou silou, ktorá prekračuje všetky najhoršie obavy. Odkiaľ sa však monštrum vzalo? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (105)

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Komorní horory, které si vystačí jen s několika málo herci a dobrou zápletkou se občas vyvedou, tohle patřilo k tomu horšímu co jsem viděl. V podstatě po vjezdu do mračna nečekáte na nic jiného než na vyústění příběhu. Nudné dialogy zachraňovali dobré herecké výkony ale ten základ na čem to bylo celé postaveno mě příliš neoslovilo. Takovéto nadpřizeno je mimo můj vkus.. Jessica Lowndes má rozhodně navíc! ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Parta nesnesitelých adolescentů v oblacích a k tomu jedno monstrum...Po pár minutách jsem je z toho letadla chtěl vyházet do jednoho sám...Jako poslední by šla přes palubu Jessica Lowndes, protože i ubrečená a vystrašená je sexy...Nečekejte ani psychologickou záležitost, ani horor...A o logice nebo pointě se tu nemá cenu bavit vůbec... ()

Reklama

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl trailer říkal jsem si že to bude pecka bohužel opak je pravdou je to sračka. Parta lidí z nichž jeden miluje holku co jeho matka mu zabila rodiče :-) Druhý si hraje na hrdinu a chcípne jako první jedna ze sebe dělá kameramanku a neumí ani točit :-) a jeden si myslí že ví vše a háže machra letí letadlem. To že jsou herci nesympatičtí by nevadilo kdyby aspoň to monstrum bylo sympatické a aspoň je povraždilo bohužel ani to. Z celého filmu vidíme jen chapadla a monstrum v celé své kráse se objeví jen 1 minutu (možná méně) a to ještě ve tmě. Vrchol stupiditě nasazuje konec ve kterém spoiler zjistíte že všechno je jen představa jednoho týpka co se bojí létat :-) konec spoileru. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Nadmorská výška má jedno šťastie v tom, že som skoro súbežne s ňou pozrel aj naivné divadlo s názvom The Final a druhé šťastie v tom, že Jessica Lowndes je tak nebezpečne sexy, až je možné prehliadnuť tie kraviny, čo sa dejú v lietadielku. Ako aperitív k filmu doporučujem domácu slivovicu a počas konzumácie červené víno, najlepšie nejaký neskorý zber. Bude to potom za tri. ()

Venous666 

všechny recenze uživatele

Co to proboha mělo být?? Tak jsem čekal podle obrázku, že se dočkám mega moc velké chobotnice, který se dokáže nějakým záhadným způsobem udržet ve velké nadmořské výšce a místo toho jsem dostal nehoráznou pakárnu. Banda ,,skoro,, dospělých harantů , kteří panikaří už na startovací rampě a čím výše jsou, tím je to hlasitější. Postupem času, jste jako divák znuděním řvaním cestujících, že koukáte po křížku v pravém horním rohu... Pokud to přežijete až do konce , tak dostanete takovou pointu filmu, že nehledáte nic jiného než dosti velký předmět na rozmetání monitoru... Jedna hvězda aspoň za hlavní hrdinku a její partie. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Když Sara (Jessica Lowndes) ladí rádio, aby mohla vyslat nouzové volání, naladí frekvenci 127,6 MHz. Mezinárodní nouzová frekvence pro civilní lety je ale 121,5MHz. (Cheeker)
  • Registrační kód letadla C-MYZX je smyšlený. V Kanadě nikdy tato řada vydána nebyla. (Cheeker)
  • Natáčení probíhalo ve Vancouveru, Aldergrove, Langley a Pitt Meadows v Kanadě. (Cheeker)

Reklama

Reklama