Reklama

Reklama

Začínajúca pilotka a jej priatelia sa ocitnú v smrteľnom nebezpečenstve, keď ich lietadlu záhadne zlyhá riadenie. Niekoľko mladých priateľov sa rozhodne ísť na koncert netradičným spôsobom – zaletieť naň prenajatým malým lietadlom. Len chvíľu po štarte, keď vletia do čudesnej búrky, začne lietadlu zlyhávať riadenie, úplne sa vymkne kontrole a neovládateľne stúpa vyššie a vyššie. Začínajúca pilotka Sara a jej štyria mladí priatelia Mel, Cory, Bruce a Sal s hrôzou zisťujú, že sú uväznení vo vzduchu a navyše sa musia pustiť do smrteľného boja s nadprirodzenou silou, ktorá prekračuje všetky najhoršie obavy. Odkiaľ sa však monštrum vzalo? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (105)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

To je ti osm, že čteš komiksy ?? ;) Altitude přes všechny negativní ohlasy zde má co nabídnout, rozhodně se nebere zrovna vážně, většina dialogů určitě nepostrádá ani vtip ani údernost a ta mysteriózní linka díky slušnému soundtracku i parádně stísněné atmosféře jednoho prostě pohltí, což jasně dokazuje fakt, že ač jsem nebyl schopen film dohledat, protože jsem neznal název, uvízl mi v hlavě právě svojí hysterickou ponurostí.. Po takřka třech letech jsem na Nebesa smrti znovu narazil, náhodou na Prima Cool a musím se přiznat, že mě ani při druhé projekci, byť mě tentokrát poměrně šokující pointa už nemohla zákonitě šokovat, vyloženě neštvala.. Tahle kanadská ultrazábavná "céčkovina" ani chvíli nenudí, sice může dost diváků iritovat svými (ne)smyslnými lapsy a nemožnými scénami vymykajícími se fyzikálním zákonům, což ovšem tvůrcům nakonec díky té zmiňované pointě s přimhouřeným očkem, či raději oběma, odpustíte, byť se právě tato pointa může jevit pouze jako efektní scénáristický únik !! Tento teenagerovský horůrek zkrátka v sobě ukrývá dost potenciálu, zvláště když soudný divák vezme v úvahu nízký rozpočet, herce "na leasing" i skutečnost, že se většinu času děj odehrává na jednom místě, a mně tak nezbývá, než si zapamatovat jméno režiséra, který chystá pokračování mé veliké srdcovky, totiž hororu Cabin Fever !! ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Teda z toho se ale vyklubala hovadina. Přes to, že to dávali pozdě v noci a já ráno musel vstávat do práce - taky se musíte živit prací ? - díval jsem se až do konce, protože začátek se mi opravdu líbil. Krásná pilotka a parta přátel na jednu noc. Nic extra, ale opravdu se mi to zamlouvalo. Nakonec se z toho stala neuvěřitelná sračka a já u závěrečných titulků řval co jsem to za kokota :( ()

Reklama

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Nebesa! . . . Výron monstrozních duševních chcanků scénáristy bez smysluplné pointy (ne, ten kvazihepykonec fakt už nic nenapraví) i logiky děje (nemá cenu vypočítávat jednu imbecilní kravinu za druhou i při přijetí hry autorů na nadžánrovou taškařici) a režijní impotence v >myštériju< (hahahaha, "vědecké fikce" se zde vyskytuje rovná NULA, zato zde opět zase jednou chybí žánr "komedie"!) upoceném pro ne moc bystrou vrstvu popkulturní mládeže, pro vycooleného našince pak umocněno ořezem obrazu a děsivým uhýkaným dablinkem pražské čudlárny čtvrté kategorie... . . . Vskutku tedy zase jednou zážitek, hoden lehce nacamraného >pitko-sabotního< rána s ránou... %-[.. . . . Amen! - - - - - (Poprvé a naposledy asi v důsledku nebeské blazeovanosti protrpěno 12.5.2012 na brzceranní >tv primeroskůl< , hovnocení 386., komentsrář zde uštrykovaný s opovržením jako štyryašedesátý - 12.5.2012) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Kdybych se měl řídit podle zdejšího ´´elitního´´ hodnocení ( což z 90% nedělám ) zřejmě bych přišel o docela slušnou podívanou.Altitude je sice béčko jako řemen,ale zatraceně napínavé béčko,s celkem slušnou,ale hlavně překvapivou pointou.Scénář není zas tak debilní,i když mě občas ta banda puberťáku v letadle pekelně srala,nebyl to ani tak sexistický maestro Sal,nýbrž totáně vymaštěná pilotka,který bych nesvěřil ani otevření konzervy.Svým způsobem film doplácí na takové pubertální z filmování,jako by to natáčel 15tiletý vyhul co dostal kapesný od tatínka naftovýho magnáta a nudil se,tak natočil Altitude.Určitě bych ubral na dialogách,zapojil bych víc akce,děsivých zvuků a oného temného tajemství,kdyby se všichni neustále koukali a pídili potom,co je to ohrožuje,bylo by to zábavnější než když každej mlel něco jinýho a do toho se tam ještě přebíraj holky,vod blbečků k hrdinům.Pravdou je že Altitude je maximálně levné béčko,které ale dokázalo místy slušně diváka napnout a pointa byla maximálně ujetá a neprokouknutelná,já se více či méně bavil a 35% je ubohé hodnocení.50% a v daném žánru solidní jednohubec, B*L*B*C*I*. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Chjo, na Prima cool bych tohle nečekal, ale co už, mrknul jsem. No, teď toho lituju. Nehorázná kravina, která má do hororu opravdu daleko a neviděla tento žánr ani z vlaku. Efekty hrozné, postavy tupé jak kdyby byly po lobotomii a nakonec příšerka, kterou asi vyhrabali z vystřižených záběrů z filmu Cesta do Pravěku. A to popis nevypadal úplně špatně. NO, radši cestu letadlem vynechám a vy by jste měli taky :) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo ve Vancouveru, Aldergrove, Langley a Pitt Meadows v Kanadě. (Cheeker)
  • Registrační kód letadla C-MYZX je smyšlený. V Kanadě nikdy tato řada vydána nebyla. (Cheeker)
  • Řídící věž povolila vzlet letadla z ranveje 15L. Když letadlo rolluje na start, je vidět označení 26L. (Cheeker)

Reklama

Reklama