Reklama

Reklama

Umlčeni

Trailer

Obsahy(1)

Mladá dvojice – Zakes (William Ash – Nicholas Nickleby, Mambo) a Beth (Christine Bottomly - Čekárna, Venuše) – se za deštivé noci dostane na dálnici do kolize s maniakálním řidičem kamiónu. Stahovací dveře náklaďáku se na malý okamžik pootevřou a Zakes zahlédne cosi, co vypadá jako poloobnažená spoutaná žena. Přestože Zacke si není úplně tím co viděl, informuje policii a pokouší se na incident zapomenout. Beth ovšem lhostejnost jejího přítele velmi rozruší a když dvojice zastaví u pumpy, ve vzteku odejde. Zacke zoufale prohledává okolí, ale po Beth není ani stopy. Když náhle zahlédne odjíždět od pumpy povědomý náklaďák….. Co když řidič jeho přítelkyni unesl? Vydává se za ním a na noční, deštěm zaplavené dálnici začíná riskantní hra na kočku a myš. Vykřičte to do světa – Hush je nejlepší britský horor posledních let. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

mazadlo 

všechny recenze uživatele

Některé prvky trhrilleru tohoto typu už jsou tak trochu klišé. A právě za to jednu hvězdu dolů. Sice jsem křivil hubu jako divej když jsem viděl tu shodu náhod kolem hlavní postavy ale nakonec to bylo až příliš náhod. Nicméně i tak je film dokonalým balíčkem zábavy a napětí. A i když je dost průhledný a jede ve stanovené koleji má i několik velmi zajímavých chvil ze kterých mrazí. A prostě....měl jsme stejně uspokojivý pocit jako u filmu ,,Jezero smrti." i když tam ten pocit přicházel trochu rychleji a syrověji. Neváhejte a zkoukněte! Pokud milujete filmy tohoto typu pak není o čem přemýšlet! ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Priemerný thriller v štýle hry mačky s myšou. Na môj vkus je tu ale príliš veľa náhod (po pár km došiel benzín, keď treba volať nie je signál...), ktoré sa v tomto žánri už dostali do polohy klišé. Niežeby mi to extrémne vadilo, to nie, ale všetkého treba s mierou. V tomto snímku však toho bolo vyše hlavy, lepšiemu výslednému dojmu nepomohla ani kamera, ktorá bola v mnohých kritických momentoch prehnane roztrasená. Je to škoda, pretože snímok si dokázal po celý čas udržať istú dávku napätia a príjemnej mrazivej atmosféry. Nič zvláštne, ale stačilo to na to, aby ma film nenudil. Na druhú stranu trocha gore, prípadne nejakého mučeníčka by nezaškodilo. 60/100 ()

Reklama

Romeo5 

všechny recenze uživatele

Film mě překvapoval, zarážel ale chvílemi i nudil. Co mě ale přesvědčilo byli problémy ve vztahu hlavních hrdinů. Žena která neví jestli se rozejít nebo ne, následné zjištění muže že už v sobě měla někoho jiného a neřekla mu to :) No to se to potom zachranuje.Trochu naivních scén a scénáře ale i pár slušných lekaček. Řekl bych že je to opravdu průměr. Co ještě stojí za zmínku a laik si určitě nevšimne je, že uvolnit kontejner ve výšce jediným stisknutím tlačítka u běžného háku a lan autojeřábu, určitě nelze :) .Nejspíš nesehnali elektromagnet ale budiž... :) ()

oRi11 

všechny recenze uživatele

Film, který nabídne velice slušný vzhled a tajemnost záporáka, navíc v první půlce velice slušně buduje napětí a atmosféru. Bohužel, to v druhé půlce zničí hromada pitomostí a nelogičností, které jsou v některých chvílích, až k smíchu. Krásný příklad toho, když napětí vystřídá pocit "Dělají si prdel ... ?" ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

Film originální jako vietnamskej sortiment, navíc s hrdinou, kterému by jeho otrlost, odvahu a hlavně posunutý práh bolesti mohl závidět i veterán John Rambo, nemá jednoduše divákovi moc co nového nabídnout. Avšak přes všechny tyto odrazující aspekty, mě tenhle britský kousek nadmíru pobavil. U mě velká spokojenost. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • V závěrečných titulcích je ještě jedna scéna. (slovan1)
  • Film měl rozpočet 1 milion liber. (ČSFD)

Reklama

Reklama