Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film je příběhem dvou čtrnáctiletých dívek Ellie a Max, které cestují z Manteky v Kalifornii do New Yorku během kubánské krize v roce 1962. Pátrají přitom po Eleanor Rooseveltové a Elliině matce. Během cesty zažijí spoustu dobrodružství: jsou oloupeny mužem vypadajícím jako Warren Beatty nebo potkají Maxinu tetu Daisy. Také v tomto příběhu se hrdinky už téměř vzdají naděje na dosažení svých cílů, avšak cesta nekončí. (j.o.j.o.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

V žánru ještě chybí "komedie" a "road-movie". Dear Eleanor je pohodová retro dramedy s příjemným obsazením. Místy vtipná, místa dojemná, na hlavní dvojku se dobře kouká a Luke Wilson s Jessicou Albou ve vedlejších rolích potěší. Příběhově trochu šablonovité, ale tak to u amerických komedií bývá. Jednoduše takový ten film, co nepřekvapí, ale určitě potěší. ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Příjemně potrhlá road-movie komedie plná pozitivity a talentovaných herců, u níž si odpočine nejspíš celá rodina a nemusí vstřebávat nějaké přehnané drama. Jediné, co zamrzí, je zoufale malý prostor pro Jessicu Albu a Joshe Lucase, pro které by nebyla na škodu půl hodinka stopáže navíc, neboť jejich postavy válí ze všech nejvíce. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Příjemná, oddechová road movie s excelující dvojkou talentovaných krásek Liany Liberato a Isabelle Fuhrman. Isabelle už dávno není jen tím psychopatickým dítkem z Orphanu. Zde ztvárnila roli velmi energické, až lehce trhlé Max the Wax. Také se objeví Josh Lucas coby Frank Morris, který právě uprchl z Alcatrazu (já věděla, že to přece jen ten člověk dokázal:), Jessica Alba dokonce i umí hrát a Arnieho synek na tom herecky také není bídně:) Výborná atmosféra dávných let. Ti veteránci...:) ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Nenáročný, ale milý film. Odpočinkové road movie dobrodružství dvou dívek, obsahující zdravou dávku emocí i příjemného vtipu. Dear Eleanor sice nehýří zásadním dějem, naopak - pohybujeme se spíš v nenáročných vodách, takže toto dílko neudělá díru do světa, dokonce ani ve vodách road movie žánru, přesto jsem nabýval pocitu sympatií k hlavním hrdinkám i spokojenosti, že ta hodina a půl nebyla promarněná. Herecké obsazení povedené: Liana Liberato jako vždy miloučká, Isabelle Fuhrman skvěle ulítlá, Luke Wilson i Jessica Alba výborně sekundovali. 70% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama