Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film je příběhem dvou čtrnáctiletých dívek Ellie a Max, které cestují z Manteky v Kalifornii do New Yorku během kubánské krize v roce 1962. Pátrají přitom po Eleanor Rooseveltové a Elliině matce. Během cesty zažijí spoustu dobrodružství: jsou oloupeny mužem vypadajícím jako Warren Beatty nebo potkají Maxinu tetu Daisy. Také v tomto příběhu se hrdinky už téměř vzdají naděje na dosažení svých cílů, avšak cesta nekončí. (j.o.j.o.)

(více)

Recenze (9)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Příjemná, oddechová road movie s excelující dvojkou talentovaných krásek Liany Liberato a Isabelle Fuhrman. Isabelle už dávno není jen tím psychopatickým dítkem z Orphanu. Zde ztvárnila roli velmi energické, až lehce trhlé Max the Wax. Také se objeví Josh Lucas coby Frank Morris, který právě uprchl z Alcatrazu (já věděla, že to přece jen ten člověk dokázal:), Jessica Alba dokonce i umí hrát a Arnieho synek na tom herecky také není bídně:) Výborná atmosféra dávných let. Ti veteránci...:) ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

V žánru ještě chybí "komedie" a "road-movie". Dear Eleanor je pohodová retro dramedy s příjemným obsazením. Místy vtipná, místa dojemná, na hlavní dvojku se dobře kouká a Luke Wilson s Jessicou Albou ve vedlejších rolích potěší. Příběhově trochu šablonovité, ale tak to u amerických komedií bývá. Jednoduše takový ten film, co nepřekvapí, ale určitě potěší. ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Příjemně potrhlá road-movie komedie plná pozitivity a talentovaných herců, u níž si odpočine nejspíš celá rodina a nemusí vstřebávat nějaké přehnané drama. Jediné, co zamrzí, je zoufale malý prostor pro Jessicu Albu a Joshe Lucase, pro které by nebyla na škodu půl hodinka stopáže navíc, neboť jejich postavy válí ze všech nejvíce. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Nenáročný, ale milý film. Odpočinkové road movie dobrodružství dvou dívek, obsahující zdravou dávku emocí i příjemného vtipu. Dear Eleanor sice nehýří zásadním dějem, naopak - pohybujeme se spíš v nenáročných vodách, takže toto dílko neudělá díru do světa, dokonce ani ve vodách road movie žánru, přesto jsem nabýval pocitu sympatií k hlavním hrdinkám i spokojenosti, že ta hodina a půl nebyla promarněná. Herecké obsazení povedené: Liana Liberato jako vždy miloučká, Isabelle Fuhrman skvěle ulítlá, Luke Wilson i Jessica Alba výborně sekundovali. 70% ()

splaty 

všechny recenze uživatele

Trailer v podstatě vypíchl nejstěžejnější okamžiky filmu, takže žádného velkého překvapení se už ve filmu divák nedočká. ()

Reklama

Reklama