Reklama

Reklama

David Norris je stoupající politická hvězda. Nejmladší senátor v historii má reálné šance dostat se do kongresu. Vše však zhatí aféra z jeho studentských let, která se záhadně provalí těsně před volbami. Jde na pánské toalety, kde si chce připravit proslov poraženého. Potká zde krásnou ženu Elise, do které se na první pohled zamiluje. Věří, že to je láska na celý život. Z tohoto omylu ho však vyvedou podivní pánové, kteří se mu představí jako správci jeho osudu a sdělí mu, že s ním mají úplně jiné plány a že jeho vztah s Elise mezi ně rozhodně nepatří. Tato organizace řídí život každého z nás a pro Davida naplánovala kariéru, která končí možná až v Oválné pracovně Bílého domu. Jenže to by musel nechat Elise na pokoji, což se Davidovi nechce. Pokud se David rozhodne odchýlit se od jejich plánů, budou se správci osudu velice zlobit a udělají všechno pro to, aby se David do jimi nalinkovaných kolejí okamžitě vrátil. (TV Nova)

(více)

Diskuze

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Celkom dobre spracovana totalna kokotina! Tipek co napisal predlohu asi chcel byt originalny. Vidim, ze 75% ludi mu to liglo. Ale ludia su ovce ;)

na příspěvěk reagoval Badmaniak

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Teď jsem po dvou letech viděl film potřetí, a teprv teď sem shlédl trailer a musím říct, že kdybych ho viděl před shlédnutím filmu, asi bych nedal pět hvězdiček, ale tak tři, protože jakoby to byla reklama na úplně jiný film. :)  Cítil bych se ohromně zklamán pak samotným filmem. :)

retrix

retrix (hodnocení, recenze)

Film ničím nenadchne, teda nenadchne až na Matta Damona. Jako kandidátovi na senátora mu to šiklo a byl "in". Škoda, že nekandiduje na prezidenta, možná by byl stejně dobrým prezidentem jako je dobrým hercem. Jako partnerku Mattovi alias Davidovi bych si dovedl představit i vhodnější kandidátku, ale asi má George Nolfi jiný vkus než já. Co mě ale už vůbec nenadchlo, bylo téma samotné. Nevím, jaká je předloha od Philip K. Dicka, nečetl jsem ji, ale to už mně Matrix připadá originálnější než myšlenka osůbek, kteří hlídají osudy nás všech a zasahují všude tam, kde se jim zamane, tak to fakt ne, tudy cesta pro mne nevede.

Lulu13

Lulu13 (hodnocení, recenze)

To sa nehádam :) mne sa osobne páčilo oba filmy, len mi tá podobnosť hneď bila do očí.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Lulu13: tak já myslím že nejen Wicker park, ale i jiné filmy jsou podobné... jenže důležité je, jak je to podané a natočené,  já myslím že hodně dobře...

Lulu13

Lulu13 (hodnocení, recenze)

Nikto si nevšimol podobnosť s filmom Wicker park? Iste Správci osudu sú okorenení prvkom sci-fi, ale základ ostáva rovnaký. Mladý muž sa zamiluje, aká to náhoda do tanečnice a potom ich niekto rozdelí, hádže im pod nohy polená, no nakoniec predsa len príde vytúžený happy-end....každopádne, oba sa mi páčili :).

HAL

HAL (hodnocení, recenze)

Jak Pravda, Láska a Víra zvítězily nad Lží, Nenávistí a Inteligentním svobodným uvažováním... meh, nevěřím že Dickova původní povídka je tak hloupě napsaná jako tento film.

mutecrap

mutecrap (hodnocení, recenze)

Super napad s predsedou a jeho poskokama a ty knizecky se mi moc libily :) Je fakt, ze to byla pohadka o princezne a chrabrem rytiri, ale i tak to melo stavu a celkem hlavu s patou... 4*

Příspěvek byl smazán administrátorem.

maniacxl

maniacxl (hodnocení, recenze)

Ze začátku jsem mírně tápal,ale pak jsem si film náramně užil.Šlo to i bez "velkých"efektů.Matt a Emily si padli,jak prdel na hrnec.Používat dveře k teleportaci je dobrej nápad.Velmi slušná sci-fi romantika.65%.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

není co dodat,scénarista,režisér a k tomu skvělej Matt Damon,prostě genialita... neskutečně dobrý film... 5*

sevcte

sevcte (hodnocení, recenze)

Tak tohle mě dostalo na plné čáře! Miluju sci-fi, romantiku a Emily Blunt. A když máte všechno dohromady, je z toho, aspoň pro mě, dokonalý film. Navíc má příběh hlavu a patu a jediný co mi vrtá hlavou je, kdo byl Chairman.

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Pajaindian: Tak se nebudeš koukat na Správce osudu, ale na Star Wars a necháš se vést silou.

Dobby888

Dobby888 (hodnocení, recenze)

Tak na tento film bych se určitě někdy podívala znovu, celkem mě překvapil :)

Lkn

Lkn (hodnocení, recenze)

Film jsem chtěl moc viděl a splnil mé očekávání na výbornou! Moc rád se na to ještě několikrát podívám a věřím že se mi to bude pořád líbit/bavit.

senky15

senky15 (hodnocení, recenze)

Som čakal že budu musieť na konci skočiť aby sa dostali ku chairmanovi :) podobne ako vanilla sky. koniec na streche najvyššeho mraodrapu široko ďaleko

Petaxis

Petaxis (hodnocení, recenze)

Dost dobrý. Dost dost dobrý... Matt jako vždycky výbornej, Emily taky nebyla špatná, skvělej scénář, skvělej film - ***** Bavila jsem se.

Amant

Amant (hodnocení, recenze)

Moc krásnej film mám takovéhle filmy rád až na to stěma dveřma,kdyby to bylo bez těch dveří možná by to bylo ještě zajímavější :)  kdyby někdo věděl o nějakém filmu v tomto stylu at mi napíše díky  :)

 (hodnocení, recenze)

Je to pěknej film, dobrý nápad ale všiml jsem si jedný chybky ve filmu ;-) je to přibližně ke konci než budou probírat jak se dostat do obřadní síně tak mu říká: že když snim procházi dveřmi má se ho držet za rameno a muže se ho pustit až když projdou a když pak on prochází dveřmi s tou frajerkou tak procházejí a drží se za ruce ;-)

TIBISEK123

TIBISEK123 (hodnocení, recenze)

No nevím jak vy všichni, tenhle film je pro kina jako stvořený, Matt Damon (a poněkud nevýrazná Emily Blunt), absolutní pohodovka, taky konečně něco kde netečou proudy krve ... i přesto, že jde o romanticky sympatickou sci-fárnu, tak i osazenstvo v kinosálu "Palace Cinemas - Slovanský dům", k mému údivu i spotánně po skončení projekce zatleskalo. No řekl bych Továrna Hollywood konečně od dob "Pretty Woman" uvedla příjemnou pohádku pro dospělé do života, podle mne scénář, herci, kamera = vše v souhře, za mně rovnejch 100 % !!! Zas až tak naivní slátanina to fakt nebyla, a možná každej máme "osud ve svých rukou".

 (hodnocení, recenze)

Matt Damon mam rad ale ten film je postavenej na hlavu
andele spravci bozi a cely je to o tom ze zaspi hahaha
pak umi mavnutim ruky cokoliv ale nenapadne ho zastavit autobus nebo ho nak zadrzet

boocteer

boocteer (hodnocení, recenze)

Trailer + ta hudba k němu (lepší než film sám), čekala jsem víc. Ale na to, že je to první celovečerní film George Nolfiho, to zas tak špatný nebylo.

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Nápad dobrý, ale provedení nudné. Žádná hloubka ani emoce. Krásná přítelkyně (romantička) chtěla film vidět, tak jsem šel. No dávám 3*

PlastovyTV

PlastovyTV (hodnocení, recenze)

... celkom slusny film na jedno pozretie, skoda, ze podobnych filmov je kopa ... keby bol prvy tak je to kult ...

Handle

Handle (hodnocení, recenze)

debs: co to např. vykrádá?:) ptám se jen protože bych se klidně na něco podobnýho kouknul :))

debs

debs (hodnocení, recenze)

Ostuda.Celý film se nemůžete zbavit pocitu, že tohle chtělo víc! A to nemluvím o tom, kolik filmů a seriálů tohle dílko vykradlo. Opravdu velké zklamání a takhle vysoké hodnocení svědčí asi jen o upadajícímu fuckbookovskému vkusu současných dvacítkářů.....škoda lid.

Zax

Zax (hodnocení, recenze)

Spojitost je minimální, přirovnal bych to k Next a původní povídce Golden Man, tj. nedá se to mu říkat ani variace, natož adaptace.

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Nečetli jste někdo původní povídku nebo nevíte jaký je původně natočený konec filmu??? Docela by mě zajímalo jak by to jinak mohlo dopadnout (i když tuším)...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Via

Via (hodnocení, recenze)

Wau... podobný typ filmů fakt miluju - jsem zvědavá, kam mě to v úvahách o myšlenkách, vnuknutí, původnosti, osudu, náhodě, volbách, rozhodnosti... posune dále...
Že by po delší době zase film, na který stojí za to jít do kina?... ;)

nihon

nihon (hodnocení, recenze)

amertak: nie si, bolo to prve, co mi pri traileri napadlo :)
 
A trailery casto pouzivaju rovnaku hudbu ("trailerovu hudbu"), kedze vychadzaju dlho predtym, nez je film dokonceny a je vybrata konecna hudba, ktora bude pouzita vo filme.

moviesfan

moviesfan (hodnocení, recenze)

Až teď  jsem zjistil info o tomto filmu a moc se těším. Návštěva kina je téměř jistá :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

kekesko

kekesko (hodnocení, recenze)

Už sa teším na Emily má v sebe niečo čo neviem identifikovať ale dráždi ma to.

Handle

Handle (hodnocení, recenze)

Miluju tyhle "osudové" filmy, ač už je to poměrně klišé, stejně se na to strašně těším!

amertak

amertak (hodnocení, recenze)

Tak trailer byl celkem úchvatný, jsem jediný komu ti týpci připomínají Observers (Pozorovatele) z Fringe? :D

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Richie666: Vysvětli mi proč v traileru na Sunshine byla hudba z Requiem za sen a já ti vysvětlím tohle...

Starbuck

Starbuck (hodnocení, recenze)

tak na tohle se těším a to tak že velmi (doufám že mě to nezklame) :)

Richie666

Richie666 (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo, proč je v traileru hlavní track ze Sunshine? Docela dost mě to pohoršilo...

P/\/EL

P/\/EL (hodnocení, recenze)

mě se náhodou Minority report líbilo, resp. spíš než zápletka a story, tak bravurní sci-fi atmosféra a vizionářství, důraz na detail a tak. No, napadlo mě hned to Dark City, obávám se, že Matt Damon by měl spíš hrát zas v nějakým Bourneovi, tohle je spíš jak nějaká romantická fantasy, ikdyž......škoda, že tolik sci-fi se musí odehrávat v našem prostředí - v současnosti (NUDA !!), nebo teda hlavně v americkém.....jasně, nikdo jinej sci-fi skoro netočí, prachy.......achjo.....myslim, že to bude dost průměrný.............problém je, že Dickovy povídky se prej zpracovávaj docela dost volně, svévolně....a....cejtim tam tolik klišé...............Jinak mě náhodou většina věcí podle Dicka, až na NExt s Cagem líbila, ano, některé jsou slabší, ale Next to bylo fakt i na mě moc...

Související novinky

Greengrass kašle na Bournea

Greengrass kašle na Bournea

03.12.2009

Nejdřív se říkalo, že Paul Greengass a Matt Damon jsou plní entusiasmu, pokud jde o čtvrtou akci „agenta bez minulosti“. Pak ale šly dobré vztahy Greengrasse a studia Universal do kompostu. Důvod?… (více)

Hvězdné nábory i útěky

Hvězdné nábory i útěky

19.07.2009

Máme pro vás spoustu castingových novinek, tak se nezdržujme úvodními řečmi a přejděme rovnou k věci. Robert De Niro si prý zahraje v Rodriguezově krváku Machete, jehož natáčení startuje už 29.… (více)

Reklama

Reklama