Reklama

Reklama

David Norris je stoupající politická hvězda. Nejmladší senátor v historii má reálné šance dostat se do kongresu. Vše však zhatí aféra z jeho studentských let, která se záhadně provalí těsně před volbami. Jde na pánské toalety, kde si chce připravit proslov poraženého. Potká zde krásnou ženu Elise, do které se na první pohled zamiluje. Věří, že to je láska na celý život. Z tohoto omylu ho však vyvedou podivní pánové, kteří se mu představí jako správci jeho osudu a sdělí mu, že s ním mají úplně jiné plány a že jeho vztah s Elise mezi ně rozhodně nepatří. Tato organizace řídí život každého z nás a pro Davida naplánovala kariéru, která končí možná až v Oválné pracovně Bílého domu. Jenže to by musel nechat Elise na pokoji, což se Davidovi nechce. Pokud se David rozhodne odchýlit se od jejich plánů, budou se správci osudu velice zlobit a udělají všechno pro to, aby se David do jimi nalinkovaných kolejí okamžitě vrátil. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (1 433)

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.1/10] | me: No, čo ja viem... Zaujímavý motív sa nám pred očami mení v romantickú hollywoodsku šťastnú rozprávku o princovi, princezne a naplnení ich vzájomnej nezničiteľnej lásky. Až taký gýčový happyend som teda nečakal. Určite sa táto pútavá myšlienka mohla vyvinúť inak, pretože priebeh filmu nasvedčoval rôznorodým možnostiam a zvratom. Originálna téma, zaujímavý priebeh, veľmi ošúchaný záver. (...dole z kopca). ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Dlho som sa tomuto filmu vyhýbal čiste len kvôli posteru čo bola obrovská chyba, ktorú už nezopakujem. Film je Veľmi zaujímavý ...... Celý čas som len tíško sedel a kukal na film s veľkým obdivom, pretože scenár a réžia Georgeho Nolfi ma tak vtiahla do deja, že mi 106 minutová stopáž filmu ubehla nenormálne rýchlo. Tiež musím povedať, že romantická dvojica ani nemohla byť lepšie obsadená ako bola, zas raz výborný Matty ktorému krásne sekundovala Emily Blunt. ()

Reklama

Jossie 

všechny recenze uživatele

Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí...tedy co to říkám, ne teď vážně, překvapivě hodně mě to bavilo, Emily Blunt mi nikdy nepřišla tak hezká a Matt Damon mě stále utvrzuje v tom, že si vybírá filmy, které mě budou bavit (asi má podobný vkus). Mělo to pěkný a originální námět, jen ten konec mi malinko připomněl Harryho Pottera mixnutého Hancockem. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No tak nejak jsem vubec netusil, co cekat. Nevedel jsem, o co tam ma jit nebo ze je to podle nejaky Dickovo podvidky, jen jsem si matne pamatoval nejakou ukazku, kde Damon zdrha. Jenze tentokrat se nekona dalsi Bourne. Nastesti. Damon tentokrat velice slusne hrajici si strihnul vysoce sympatickyho politika, kterej si zacne romanek s lehce jetou, ale taky fajn Blunt. Jenze tahle romanticka linie je s pribejvajicim casem odsouvana lehce na vedlejsi kolej ve prospech sci-fi thrilleru plnyho honicek, kde jde o jakousi variaci na Boha a andely, kteri ridi osud vsech lidi a predstavujou je skoro vsemocny chlapci v kloboucich. Takze po nulovym ocekavani nakonec vyborna zalezitost se skvelym a originalnim pribehem, fajnovejma hercema a na to, ze Nolfi debutuje, tak taky paradni rezii. Lepsi 4*. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Po sci-fi stránce film funguje dobře, navíc mu nechybí napětí, ale horší je to s poselstvím snímku, které se má divákovi zarýt pod kůži a jde hlavně o něj, ne ty serepetičky co ho mají dělat zajímavým (což teda dělají poutavým způsobem, abych zase snímku nekřivdil). Avšak právě s tím co Správci osudu vlastně tvrdí vůbec nesouhlasím a považuju to za výsostný projev sobectví. Ztotožňuju se s pohledem, který publiku předkládá třeba takový Osudový dotek (tedy takřka pravý opak). A když k tomu připočtu nepříliš vynalézavou romantickou šablonu a nevýrazné herecké výkony (potěšil mě jenom Terence Stamp), končím pouze na lepším průměru. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (28)

  • Na začátku filmu se objeví v malé cameo roli Madeleine Albright, bývalá ministryně zahraničí Spojených států amerických. (žvanimírek)
  • Jako většina filmů podle povídek a románů Philipa K. Dicka si snímek bere za inspiraci jen základní myšlenku, kterou je zde skupina osob, upravujících realitu. V předloze se například hlavní hrdina jmenuje Ed Fletcher, je úředníkem realitní kanceláře, je ženatý a jedním ze správců osudu je také jeho pes. (KillHurt)
  • Pri nakrúcaní prepašovali Matta Damona v prestrojení za Davida Norrisa na neziskovú akciu Billa Clintona Global Initiative. Kameraman ho sledoval a producenti zatiaľ presviedčali ďalších svetových lídrov, aby sa tiež objavili vo filme. (krasomama)

Související novinky

Greengrass kašle na Bournea

Greengrass kašle na Bournea

03.12.2009

Nejdřív se říkalo, že Paul Greengass a Matt Damon jsou plní entusiasmu, pokud jde o čtvrtou akci „agenta bez minulosti“. Pak ale šly dobré vztahy Greengrasse a studia Universal do kompostu. Důvod?… (více)

Hvězdné nábory i útěky

Hvězdné nábory i útěky

19.07.2009

Máme pro vás spoustu castingových novinek, tak se nezdržujme úvodními řečmi a přejděme rovnou k věci. Robert De Niro si prý zahraje v Rodriguezově krváku Machete, jehož natáčení startuje už 29.… (více)

Reklama

Reklama