Reklama

Reklama

O domě

(studentský film)
všechny plakáty
Dokumentární / Krátkometrážní
Česko, 2008, 25 min

Scénář:

Bohdan Bláhovec

Kamera:

Prokop Souček

Obsahy(1)

Dokumentární ego-muzikál s hendikepem, v němž režisér upřímně, ale současně s velkou dávkou sebeironie reflektuje vztah k vlastnímu tělesnému postižení. (Academia Film Olomouc)

Recenze (4)

Morien 

všechny recenze uživatele

Promítání tohoto filmu za přítomnosti režiséra ještě umocnilo celkový dojem. Pár dramaturgických podivností by se tam našlo, také zamrzí, že toho z masérky slovně nevylezlo trochu víc, ale vzhledem ke scéně zpívání u makety a matčina skvělého improvizování a potom tanečku plyšových oslů podbarveného citacemi z opravdových chorobopisů všechny nedostatky odpouštím či zapomínám. Autorovi bych zatleskala klidně ještě jednou nebo víckrát, taková sebeironie si to rozhodně zaslouží. ()

Vodnářka 

všechny recenze uživatele

Film působí strašlivě nešikovně, schválně amatérsky, student KDT na FAMU v něm ale vyjádřil tak osobitou a nezapomenutelnou atmosféru, že vám až připadá, jako byste s ním v tom domě žili odmala. ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Dokument o celkově nezajímavém domě proveden tak zajímavě, že hltáte každé slovo. Muzikálové provedení jsem u dokumentu ještě neviděla, ale rozhodně je to podle mě nejlepší dílo, co vylezlo z katedry dokumentu na FAMU :-D ()

Reklama

Reklama