Reklama

Reklama

O domě

(studentský film)
všechny plakáty
Dokumentární / Krátkometrážní
Česko, 2008, 25 min

Scénář:

Bohdan Bláhovec

Kamera:

Prokop Souček

Obsahy(1)

Dokumentární ego-muzikál s hendikepem, v němž režisér upřímně, ale současně s velkou dávkou sebeironie reflektuje vztah k vlastnímu tělesnému postižení. (Academia Film Olomouc)

Recenze (4)

Vodnářka 

všechny recenze uživatele

Film působí strašlivě nešikovně, schválně amatérsky, student KDT na FAMU v něm ale vyjádřil tak osobitou a nezapomenutelnou atmosféru, že vám až připadá, jako byste s ním v tom domě žili odmala. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Promítání tohoto filmu za přítomnosti režiséra ještě umocnilo celkový dojem. Pár dramaturgických podivností by se tam našlo, také zamrzí, že toho z masérky slovně nevylezlo trochu víc, ale vzhledem ke scéně zpívání u makety a matčina skvělého improvizování a potom tanečku plyšových oslů podbarveného citacemi z opravdových chorobopisů všechny nedostatky odpouštím či zapomínám. Autorovi bych zatleskala klidně ještě jednou nebo víckrát, taková sebeironie si to rozhodně zaslouží. ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Dokument o celkově nezajímavém domě proveden tak zajímavě, že hltáte každé slovo. Muzikálové provedení jsem u dokumentu ještě neviděla, ale rozhodně je to podle mě nejlepší dílo, co vylezlo z katedry dokumentu na FAMU :-D ()

Reklama

Reklama