Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý chlapec věří, že je schopen komunikovat se svým zesnulým otcem, a rozvíjí své psychické schopnosti, které používá, aby se pokusil zastavit nadpřirozené síly ohrožující jeho rodinu a přátele, zejména posedlou figurínu. (JasonCZ)

Recenze (7)

majo25 

všechny recenze uživatele

Detský hororík, ktorý ničím nezaujme. Aj ked začína zaujímavo, poslednú tretinu je to problém dopozerať, tak stupídne to je. že sa režisérovi velmi páčia Hviezdne vojny totálne očividné, mne to však vadilo. Bábka je síce zaujímavá aj efekty na tú dobu celkom ujdú, ale príbeh a neutrálne postavy velmi nepresvedčia. Vsadenie na detský humor je tiež mdlé. Hodnotenie: 50% ()

Derek 

všechny recenze uživatele

absolutny bordel. roland na zaciatku svojej kariery kopiruje spielberga a vsetko od amblinu, ale pritom mu chyba talent svojich vzorov, co z "joey"ho (alebo "making contact" nazov pouzivany v amerike, kde bol film dokonca zostrihany o 20 minut) robi film na hranici znesitelnosti... ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ak čakáte nejaký strašidelný príbeh, ani to nezačínajte pozerať. Toto je čisto horor pre deti! Príbeh o malom chlapcovi menom Joey, ktorý má zvláštne schopnosti - vie pohybovať predmetmi, hračky v jeho prítomnosti ožívajú, dokáže komunikovať so svojím mŕtvym otcom. Musí však bojovať proti zlej živej bruchomluveckej bábike... Strašne mi to pripomínalo o niečo známejší detský "horor" The Gate, ale zdalo sa mi to oveľa lepšie, na tie roky boli efekty oveľa podarenejšie. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Měl jsem možnost vidět anglicky dabovanou a původní verzi v němčině a rozdíl je až neskutečný... A nemyslím tím jen, že se skoro jedná o rozdíl 20ti minut, ale i v kvalitě (dabovaná verze je prostě hrozná, přepálený zvuk, katrastrofální obraz)... Rozhodně doporučuji německou uncut verzi... Co se týče samotného filmu, musím říct, že Joey je jeden z nejlepších rodinných hororů co jsem viděl a už v té době šlo vidět, že Emmerich začíná mít lehce megalomanské choutky... No a jak to s ním dopadlo všichni víme... ()

choze 

všechny recenze uživatele

Emmerich nepokrytě onanuje nad Spielbergem. Kluk s telekinetickými schopnostmi mluvící se svým mrtvým otcem a bojující se zlou loutkou, zatímco kolem poletuje Lucasův merch, je trochu silné kombo. Strašidelné je to jen velmi dietně. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama