Reklama

Reklama

Třetí komediální setkání s Vanem Wilderem se odehrává na půdě Coolidge College, kde studovaly už čtyři generace Wilderů. Jenže kdysi prestižní škola dnes připomíná spíš vojenský cvičák a děkan Reardon, který nenávidí jeho otce, se snaží Vana vyhodit... Oblíbené a úspěšné příběhy Vana Wildera pokračují. Ve třetím filmu Van Wilder (Jonathan Bennett) nastupuje do prváku na Coolidge College, kterou absolvovaly už čtyři generace Wilderů. Jenže když se na tuto konzervativní vysokou školu zapisoval, netušil, že už dávno nemá nic společného se zábavným vzdělávacím ústavem, který jeho otec měl tak rád. Dnes spíš připomíná vojenskou základnu a děkan Charles Reardon, spolužák a nepřítel Vanova otce, se od samého začátku snaží Wildera ze školy vyhodit. Neštítí se přitom žádného podrazu, ale Van si nenechá nic líbit, takže oba brzy zjistí, že jejich souboj na Coolidge College může mít jen jednoho vítěze. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (76)

Gereth 

všechny recenze uživatele

No, z jedničky vyrecyklovali snad všechno kromě vtipnosti. Bennett na Reynoldse nemá ani herecky, ani svým charisma. Celou dobu mi připomínal chlápky z reklamy. Umělý úsměv, přehnaná gesta, otřesná obličejová mimika. Už jsem jen čekal, kdy z kapsy vytáhne zubní pastu a začne mi ji vnucovat. Jediné co tu někoho může potěšit je klasická přehlídka mladých slečen. Jenže to jsem si stejně tak mohl pustit nějaké soft porno. Možná bych dokonce i dostal lepší zápletku. 25% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nad ocekavani zabavna picovina. Oproti podobnejm uchylarnam, kde mistr velkej paran pride na kolej a zacne poradat vecirky, je tu drobnej upgrade, kolej totiz ovlada vojensky naladenej dekan se svoji jednotkou, vsude je zakaz huleni, chlastani a libani a je tu spolecenstvi nejakejch pipin Jezise. Coz samozrejme vse vezme rychle za svy, Wilder to kurevsky rozjede, ze vseho udela party, pri kazdy prilezitosti zesmesni dekana nebo vojaky a sbali zenskou, kterou chce. Do toho hraje solidni hudba, herci, ackoliv banda dementu, jsou docela sympataci a Stiffmeister z video Prcicek Talley si tu strihnul pana kokota vojacka, takze naprosto odlisna role. Co se tyce samotnyho Wildera, toho hraje nejaky sileny hovado, ale nijak zvlast to nevadi. Navic reziser je naladenej na spravny vlne, takze si uziva hromadu kozicek a zoomovani na ne nebo na zadky. Bohuzel si taky uziva nejaky ty humusarny ve stylu hovno na xichte a treba z takovyho poplivanyho gulase jsem fakt malem hodil savli. Ale celkove proste spousta nahejch sexy zenskejch, svizne odsejpajici dej s par perfektnima forama a solidni hudba, takze lepsi nez predchozi dil, slusna zabava a lepsi 3*. ()

Reklama

tomeek 

všechny recenze uživatele

Klasický teen průměr. Hlavní hrdina je sice sympaťák, ale kam se hrabe na Ryana Raynoldse z původního dílu. Nezachrání ho ani pravděpodobně dobarvené obočí. Obrovské množství nechutností a těžko uvěřitelný příběh navíc podporuje naprosto stupidní zápletka okolo "souboje" na týmy. Děj jste už stokrát viděli. Jinak dost humorných míst a nebylo tak špatné jak jsem čekal. Podruhé netřeba. ()

Chipsonator 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychová zábava na večer, plní sexy dívek, nahoty a sexu. Jó sexy dívky jsou fajn, nahota je fajn věc, vážně moc fajn stejně tak jako sex. Navíc hlavní hrdina je sympoš, hlavní hrdinka je sympoška a sexy a asiat a hulič jsou též sympoši. Prostě sympatická oddechovka plná nahoty na večer. 60% ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Tentokrát už tam zůstaly opravdu jen oteklé psí koule, ale překvapivě je to zábavnější než dvojka, která vsadila vše na britskou strojenost a snobství, což úplně nevyšlo. Pokračovatel rodu Wilderů však i zde dostane nepříjemné soupeře v podobě víry, abstinence, vojenské poslušnosti a sexuální zdrženlivosti, které samozřejmě stylově rozmetá. Jelikož jsme zpátky na americké půdě, tak se série vrací ke kořenům a nechybí brutální nálož koziček a fekalit všeho druhu. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy Van (Jonathan Bennett) vstoupí do třídy na kurz sexu, se mu změní mezi vstupem a odchodem ze třídy třikrát barva trička. (BisiJoker)
  • Zhruba v čase 21:55, kdy desátník Hayesová (Kristin Cavallari), rozdává rozkazy studentům, lze v jejich brýlích vidět odraz natáčecího štábu. (masekjc)

Reklama

Reklama