Reklama

Reklama

Claire a Phil Fosterovi (Tina Fey a Steve Carell) jsou manželský pár žijící na předměstí, pachtící se realitou každodenního života. Aby jejich vztah neztratil šťávu, mají jednou týdně večer rande. Jenže i to se časem mění v pouhou rutinu. Jejich snaha znovu podnítit manželské jiskření je jednou zavede do módního bistra na Manhattanu, kde si neuváženě přivlastní cizí rezervaci. Bohužel se ukáže, že ona rezervace byla pro dvojici zlodějů. Díky náhodné záměně identit se tenhle obyčejný pár náhle ocitne uprostřed divoké honičky a prožije dobrodružství, které jen tak neskončí. Najednou si vzpomenou, proč se do sebe zamilovali a znovu zjistí, jak se báječně doplňují, což jim pomůže vypořádat se s bezskrupulózními gangstery, zkorumpovanými policajty i bláznivým taxikářem. Na tohle rande rozhodně nezapomenou a pokud dokážou bláznivou noc přežít, možná znovu objeví i vášeň vytrácející se z jejich manželství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Josh Klausner .. Tomuhle se musí jít hodně vstřícně a s přimhouřeným okem naproti. Určitě si to své (hodně nenáročné!) publikum, které vznese uznání, najde.. Jelikož ty podlinky jsou zapleteny do příběhového copu, který hodně tahá. A především ve mě tento styl nevyvolává téměř žádný smích, takže jako komedie je snímek v podstatě nefunkční a spousta přehnaných akčních vložek či pestrá, ale nevýrazně využitá řádka cameo roliček už hodnotný zážitek stěží vystaví. Tím nejzajímavějším je tak Tina Fey se kterou jsem se zatím potkal jen velmi okrajově a poměrně slušně zastiňuje i svého slavnějšího hereckého partnera. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po hodně dlouhé době jsem si film zopáknul a ukázalo se, že jsem ho svého času poněkud nadhodnotil. Pokud mě dnes na snímku něco rozhodně nezklamalo, bylo to obsazení. Příběh mi už dnes ale připadal naivně nablblý, u většiny vtipných momentů jsem se nedokázal smát a ve chvílích, kdy se oba hlavní hrdinové pouštěli do analýz svého vztahu, jsem se dokonce nudil. Situaci naštěstí zachraňovali Taste a Whippit, lví podíl na obou hvězdičkách pak mělo chybějící tričko Holbrooka Granta (tady jsem se fakt bavil). Dokážu si představit, že by mohlo jít o zábavnou komedii, jen by to chtělo víc zapracovat na scénáři. / Poučení: Chceš mít klidný a pohodový život? Používej antikoncepci. ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Tina Fey je vtipná a sexy! Smrtíci kombinace, "jedu po ní jako blázen" :-) Steve jaksi za posledních pár let na sobě nevymyslel nic nového a stále předvádí svého Carelovského ňoumu, který je většinu filmu těžce otravný. Tady byl svojí hereckou manželkou totálně zastíněn, ještě že tak. Nic nového, nic moc vtipného ani zábavného. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Naprosto absurdní scénář, naprosto absurdní film...Ale stálo to za to! Film se sice nevyhne pár slabších momentů, ale celkově jich není moc. Honička Audi vs. Taxi jedním slovem ÚCHVATNÁ podívaná (tak dobře jsem se prostě už dlouho nezasmál) a následná scénka v klubu není o moc méně vtipná. GRATULUJI hlavním aktérům, jelikož to zahráli skvěle, a jak jsem zmiňoval - tak dlouho jako u výše zmiňovaných dvou scén jsem se ještě nezasmál! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

koukatelné bez většího přemáhání,přesto se dá považovat Date Night za promarněnou šanci.Přeci jen,potenciál tady byl mnohem větší,než z toho rutinér Levy nakonec dokázal vytřiskat.Škoda,že hlavní hrdinové (Carell tentokrát nezvykle nevýrazný) jsou trošku ve stínu vedlejších postav (Fichtner,Franco,Kunis,...)...60% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Napriek tomu, že Mark Wahlberg je počas celého svojho účinkovania minimálne oblečený, v titulkoch sa objavuje meno človeka, ktorý sa staral o jeho šatník. (erapo)
  • Keďže Mark Wahlberg je vo všetkých scénach od pol pása nahý, museli byť natočené veľmi starostlivo, aby nebolo vidno jeho tetovanie Boba Marleyho na ľavom ramene. (erapo)
  • Ve scéně, kdy se Tina Fey chystá do postele, má nasobě tričko Univerzity Viginia, kde gradovala v roce 1992. (HellFire)

Reklama

Reklama