Reklama

Reklama

Claire a Phil Fosterovi (Tina Fey a Steve Carell) jsou manželský pár žijící na předměstí, pachtící se realitou každodenního života. Aby jejich vztah neztratil šťávu, mají jednou týdně večer rande. Jenže i to se časem mění v pouhou rutinu. Jejich snaha znovu podnítit manželské jiskření je jednou zavede do módního bistra na Manhattanu, kde si neuváženě přivlastní cizí rezervaci. Bohužel se ukáže, že ona rezervace byla pro dvojici zlodějů. Díky náhodné záměně identit se tenhle obyčejný pár náhle ocitne uprostřed divoké honičky a prožije dobrodružství, které jen tak neskončí. Najednou si vzpomenou, proč se do sebe zamilovali a znovu zjistí, jak se báječně doplňují, což jim pomůže vypořádat se s bezskrupulózními gangstery, zkorumpovanými policajty i bláznivým taxikářem. Na tohle rande rozhodně nezapomenou a pokud dokážou bláznivou noc přežít, možná znovu objeví i vášeň vytrácející se z jejich manželství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

V celovečerním filmu se vám sejdou dvě velké osobnosti seriálové komiky, okolo vám raší spousta luxusního křoví a vy se zmůžete jen na moralitku o tom, že manželství může být kvalitní i po letech, záleží přitom na lidech samotných? Co se divím, Levy prokázal svoji neschopnost už tolikrát, že si mezi filmovými znalci dokázal udělat jméno. Producentům stačí, že vydělává, a to se počítá. ()

tomeš 

všechny recenze uživatele

Nejdřív se přiznám, že mám hodně rád Tinu Fey, kterou jsem poznal díky tomu, jak neodolatelná byla její Sarah Palin (zasvěcenci vědí). A říkal jsem si, že by nehrála jen v tak nějaké té akční romantické komedii, které mě jako žánr míjejí. A měl jsem pravdu, Date Night funguje od začátku do konce, je čemu se smát, nad čím se zamyslet, komu držet palce. Film diváka vtáhne, nehraje si na nic světoborného, ale zároveň je dobře natočený a výtečně zahraný příhodně vybranou partou ostřílených herců. A s originálním humorem, a to se cení. PS: A taky mi nikdy nedá, když někdo dá filmu pět hvězdiček, i když většina dá dvě. ()

Reklama

Botič 

všechny recenze uživatele

Rychlé rande o devadesáti minutách. Někomu bude stačit jednou a dost, s pocitem že už i tak hlavní dvojici věnovali dostatek času ze svého zaneprázdněného života. Ale já se s Fosterovími mile rád uvidím znovu. Takhle jsem se už vážně dlouho nezasmál. Tina Fey je rozkošná snad úplně všude a Mark „Holbrooke“ Wahlberg je konečně zase v herecké poloze, která mu jde nejlíp. Příjemná oddychovka se sympatickým obsazením. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddechovka s dobrým nápadem a ty se vždycky cení. Sice se to trošku pomaleji rozjíždí, ale to jenom proto abychom se pečlivě seznámili s manželi Fosterovými, mimochodem velmi sympatickým párem. Ten se Stevu Carellovi a Tině Fey opravdu povedl. Alespoň si pán a paní Fosterovi užili trošku toho nefalšovaného vzrůša. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Až na pár výjimek, je Shawn Levy jeden z nejtuctovějších režisérů nejen v rámci komediálního žánru a Noční rande to ukazuje v každé scéně. Film, ve kterým baví jen camea skvělých herců (Wahlberg, Bernthal a spol.) jasně ukazuje, že je někde chyba a film není ani vtipný, ani jinak zábavný a Carell s Fey se po celou dobu neskutečně pitvoří, až mi jich bylo líto. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Pro režiséra Shawna Levyho byl film po snímcích série Noc v muzeu třetím po sobě jdoucím, který obsahoval slovo „Night“ v názvu. (Missa08)
  • Natanya je ve skutečnosti jméno jednoho izraelského jména, nejedná se o běžné izraelské jméno pro ženu. (HellFire)
  • Napriek tomu, že Mark Wahlberg je počas celého svojho účinkovania minimálne oblečený, v titulkoch sa objavuje meno človeka, ktorý sa staral o jeho šatník. (erapo)

Reklama

Reklama