Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poslední rok na střední škole. Než se rozprchnou na univerzity po celé zemi a opustí často navždy své město, rodiče i první lásky, chtějí si ještě něco užít. Helen chodí s fotbalistou Stanfordem a mají už docela blízko k jejich „poprvé“. Pak ovšem kamarádky Trish a Kateryn objeví ve škole Bang Book, celými generacemi kluků tajně opatrovaný seznam těch, které ještě „čekají na přeříznutí“, a ke svému zděšení v něm najdou svá jména. Tak tohle si zasluhuje pomstu, milé dívky! Vzniká školní pakt na obranu panenství, a pánové si můžou být jistí, že si ještě nějaký ten čas nevrznou! (dopitak)

(více)

Recenze (6)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Od roku 1999 už prakticky nejde natočit originální film o ztrátě pohlavní nevinnosti a tvůrci se tak jen předhánějí v tom, kdo přijde se zajímavější variací či skandálnějším nebo spíše úchylnějším nápadem. V případě Wild Cherry se o vyložený průser nekoná. Zápletku se dozvíte z obsahu, já bych jen doplnil, že scénář si mohl odpustit (žánrově "nepostradatelnou") moralitku v závěru na hřišti (proč někomu pořád připadá normální, že člověk lásku vyznává a ze svých omylů se zpovídá nejraději před televizní kamerou, amplionem nebo mikrofonem před davem lidí?) a bylo by to docela koukatelné, přestože erotiky se NEdočkáte a holky taky nejsou žádný extra krasavice. ()

Reklama

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Stalo to za pozretie, ak mas rad teen komedie, tak urcite nepremeskaj! Super bolo ze je to viacmenej cele tocene z pohladu baby, ktora je este panna. Chalani hrajuci americky futbal na strednej maju knihu, podla ktorej v aktualnej sezone musi kazdy z nich pomilovat jednu babu, ktore nasledne zaskrtnu. Hlavna hrdinka spolu s jej kamaratkami objavia tuto knihu a chcu sa chalanom zato pomstit. Takze nasleduje kopec srandovnych scen, na ktorych sa urcite pobavite. SPOILER: samozrejme happy end na maturitnom vecierku zaruceny! ()

CaptainPixel 

všechny recenze uživatele

Po deseti letech sice pivo zmrzlo, pachut ukrutne predvidatelneho pribehu, naprosto nesnesitelne* McCainovi dcery a "stastneho konce"** [huh huh], to neprerazilo, Take si nejsem jisty, ze filmu pokus o pseudo-dokumentarni formu prospel, ba prave naopak*. Celkove nula za film jako takovy [ na odpad to uplne neni]*, prvni hvezdicka za Taniu Raymonde a druha za Roba Schneidera**, kteremu role otce samozivitele vyborne sedla*. I kdyz to musela byt, vzhledem ke kvalite zbytku scenare, z jeho strany naprosta improvizace*. Pust si radsi znova "hudebni tabor", tohle je krome* sceny u zrcadla a Tii Carrere**, naprosta ztrata casu. [ * dle meho nazoru, ** pro fanousky ] ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama