Reklama

Reklama

Nezlobte mimozemšťany

  • Česko Nezlobte mimozemšťany aneb Muži v černém (více)

Obsahy(1)

Bláznivá parodie na sci-fi filmy typu Akta X.
Čtyři lidé chtějí strávit příjemný víkend na chatě uprostřed lesa. Večer se ale z lesa ozývají podivné zvuky. Vydají se zjistit co se stalo. Najdou obrovskou světelnou kouli, která nevěstí nic dobrého. Za pár hodin doráží na místo zmatená dvojice vyšetřovatelů z FBI. Záchrana lidstva může začít. (DVD Edice)

(více)

Recenze (39)

Ev.D. odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je absolutní DĚS, hnus a tolik sprostých slov ,který ani představit nejdou . Nejhorší ,,film" mýho života. Větší sračka se vážně nenajde. Stačí mi narazit na název filmu a už se mi to vrací. Tak znechucená jsem snad nikdy nebyla. Nejhůře promarněných 90 minut mého života. Řeknu vám ,že s tohodle patvaru budete při nejlepším do konce svýho života psychicky labilní. Absolutně žádnej děj, jen pár debilů v lese ,kterým z břicha vyleze něco jako shnilej maxi salát. Že 7 % ? A děláte si ze mě prdel, to si nezaslouží ani 0. Mohli by tohle ,,dílo" používat místo eletrickejch křesel určitě by to mělo větší účinek stačí 5 minut a vsadím se ,že dotyčný vyklopí i to co neví. Jedno dobré poučení, nekupujte si filmy bez toho aniž by jste se podívali na čsfd, nikdy. Toho kdo tohle vymyslel by měli zavřít, vykuchat, pověsit a desetkrát přehrát tuto k*******u. Největší urážka Odpadu! v dějinách databáze. UŽ NIKDY VÍCE !!!! ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem si pustil Sounds. Chvili film bezel a dle desive kamery jsem si po 10 minutach rikal, sakra kdy uz se nejaka ta baba svlikne!!! Po te co jeden blbec delal ze leze po skale, jsem teprve pochopil, ze se nejedna o porno, ale o jakousi blaznivou parodii. No popravde blazni tam byli vsichni, asi jako kdyz na konkurzu sezenete par hercu, jejichz ukolem je, aby celej film ze sebe delali mentalne postizeny dementy. Scenarista asi trpel utkvelou predstavou, ze vecne opakovani dialogu: "Co je to." "Nevím!" , je treskute zabavne! Na filmu je videt, ze veskery rozpocet se skladal z minci v rozbitych prasatkach a v kapesnych na svacinu. Chrochtam blahem pred takovyma filmama - bridilstvi je totiz desne zabavna vec!!! ()

Reklama

Ssoumess odpad!

všechny recenze uživatele

Vyhozených čtyřista korun do hajzlu!!! Deset korun mě stálo DVD, 250 Kč stál stolek z Ikea, který jsem vzteky rozkopl, a 140 Kč si účtuju za těch dvacet minut co jsem se na to vydržel dívat. Homevideo pana Letochy je tisíckrát zajímavější, než tahle... Bláznivá parodie na sci-fi filmy typu Akta X (WTF?). Asi nejhorší film všech dob -10/10 ()

darthhokro 

všechny recenze uživatele

Geniální a nadčasový snímek. Takovouhle komedii už jsem dlouho neviděl. Scénář nejspíš psali chovanci Kroměřížského sanatoria v rámci odpolední terapie. Dialogy jsou tak stupidní, že jsem musel film pauzovat aby mi něco neuniklo, co slovo to perla a skvost. Kouzelnou atmosféru tomuhle filmu dodává ještě mongoliidní český dabing, který nejspíš taky vzniknul v KM sanatoriu. Naposledy jsem se takhle královsky pobavil u Tureckých hvězdných válek. Doporučuji sledovat v kolektivu při konzumování alkoholických nápojů a kytky radosti. ()

pilarius odpad!

všechny recenze uživatele

Je to jeden z mála filmů, které jsem neměl ani sílu dokoukat. Ba co víc, ale ani vlastně pořádně rozkoukat, protože se to opravdu nedalo a vlastně ani nebylo co rozkoukat. Příšerná slátanina ve všech ohledech: kamera, scénář, herci. Jako mají některé jogurty na obalu uvedeno, že zaručeně obsahují 0 % tuku, tak tenhle film zaručeně obsahuje 0 % humoru a inteligence. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama