Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V posledních dnech 2. světové války slouží ženské dobrovolnice z celého Německa na frontové linii. Německým vojákům dodávají sílu a statečnost k dalšímu boji také tím, že s nimi mají sex.. Ale když ženské dobrovolnice začínají mít sex mezi sebou, věci se začínají neúnosně komplikovat. Zejména s rostoucím nebezpečím blížící se a pomstychtivé sovětské armády! (Epistemolog)

(více)

Recenze (8)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

PURE NAZINESS. Pre mňa je táto snímka asi najlepší nazisploitation aký som zatiaľ videl! Vôbec som s tohoto necítil žiadnu béčkovitosť ako pri ostatných tomuto žánru podobných snímkach, všetky aj tie najnáročnejšie bojové scény kde sa použili tanky boli zvládnuté perfektne. Pri konci boje medzi Nemcami a Rusmi nabrali neuveriteľné obrátky. Na prvý pohľad sa zdá že ide o klasickú eSeSácku zlátaninu v ktorej ide iba šokovať nahotinkami ale nie ! Tvorca má MEIN KAMPF poriadne naštudovaný. Dobre som si všimol že dievčiny sa pred sexom odvolávali na Hitlerove úsilie množiť iba čistokrvných árijcov keďže sa občiankou môže stať iba žena ktorá porodí dieťa dovtedy to je iba štátny príslušník. Takýchto detailov je tu viac, napríklad kontrola rasy a tak ďalej. človek len musí pozorne sledovať.... Dievčatká boli naozaj pekné. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Slaboulinké a spíše pak zábavné-komediální soft-core "nazisploitation". Film nemá v podstatě žádný pořádný děj, není ponurý ani násilný a zlý jako jiné "nazis" filmy z té doby ("Ilsa" nebo "Women's Camp 119"), převážně tedy italské produkce, film je výhradně a jen o nahotě (aktu) a simulovaném sexu, spousta mladých, roztomilých a ve filmu stále nahých holek (dobrovolnic sesbíraných z celého Německa), které mají rádi sex a Führera, a kterými si tu směšně vylíčení vojáci Wehrmachtu krátí svoje dlouhé chvíle. K zapamatování tu není téměř nic. Nechápu docela vysoké známky od některých uživatelů, v rámci samotného subžánru, patrně nejhorší film vůbec, film bez jediného většího dramatického momentu, nevýrazný, směšný a strašně nudný. To hraní na vojáčky s tankama na konci, to musíte vidět:-) Faktem ale je, že je to patrně druhý nejznámější režisérův film:-) Dietrich a jeho nahotinky viz. WIP film "Gefangene Frauen" (80) s božskou Karine Gambier a Brigitte Lahaie. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tolik nahoty jsem v žádném "nazi-ploitationu" nikdy neviděl ... A vlastně ono se to dá uchopit jako docela vtipný sof-eroťák. Násilí téměř žádné, akce málo, ale kvalitně natočená. Hlavně ale kozy,kozy,kozy,kozy,kozy,kozičky a kozy plus bobři, bobři,bobři, bobříci a myšky.... Jako film je to slátanina, ale je to pěkné, je to srandovní a jsou tam krásný holky (na rok vzniku fakt paráda!!) a hlavně ... KOZY!!!!!! ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ženské na vojně se svými zvhrlimi myšlenkami ve směs se tam i objeví kupodivu nějaká akce ale přesto film jede pořád to svoje. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Za mě jednoznačně zklamání. Čekal jsem, že snímek bude mnohem odvážnější, ale on je ve skutečnosti celkem umírněný a není zde nic tak šokující, a to ani z hlediska válečného snímku, ale samozřejmě ani z hlediska snímku erotického. Ženy jsou zde krásné, o tom žádná, přírodní, ale dějově je to prostě nuda, bez nápadu. ()

Kolyas 

všechny recenze uživatele

Ufff, už dlouho jsem se na konec filmu netěšil tak jako u tohoto díla... Jeden z výstižných komentářů na IMDb hovoří jasně: "The Swiss should stick to making watches and leave making sexploitation films to the Italians..." ()

G04T 

všechny recenze uživatele

Opravdu to neberte jako nazisploitation, protože kdybyste tak učinili, nejspíše byste dali odpad. Nechci vám radit, ale nejlepší je brát tenhle film s rezervou a nějak se nepozastavovat nad určitejma nedostatkama. Je to prostě válečný drama, který neurazí ani nenadchne jak už to tak bejvá.. Taky mě překvapilo, že je to Švýcarský film. Vlastně to nemá děj, nic pořádně se tam neděje, žádný zvrat ani nic podobného. Nečekejte Béčko, dostane se vám filmařsky docela dobře odvedená práce. Ale opravdu od toho nečekejte nic extra. ()

Reklama

Reklama