Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V nepříliš vzdálené budoucnosti sestrojí lidé roboty TR, kteří jim mají pomáhat a sloužit. Roboti se však vzbouří a otočí zbraně proti svým stvořitelům. Lidstvo je takřka zdecimováno a jedinou nadějí se stává hrstka přeživších.
The Terminators jsou dalším z děl produkční společnosti Asylum, která se tentokrát rozhodla zasadit tvrdý políček McGeho očekávanému trháku Terminator Salvation. (Skejpr)

(více)

Recenze (78)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Asylum jak má být. Mizerní herci (až na dvě, tři výjimky), neexistující děj, úžasně levná výprava (i když scény z kosmu jsou fajn, to zas jo), nelogické trhliny na každém kroku (protirobotí komando NEMÁ zbraně, které umí likvidovat roboty) a v neposlední řadě také již tradiční absence čehokoliv, co souvisí nejen s talentem ale i s nějakým hlubším vzděláním a povědomí o tom, jak točit filmy, co je to osa, svícení a pod. Krásným příkladem budiž scéna, kde jedna z hrdinek v rámci jednoho záběru prochází chodbou, kde stojí roboti TR. No a protože robota hrál jeden herec, tak musel přebíhat z místa na místo, když zrovna nebyl v záběru. V praxi to znamená, že tam, kde před chvilkou stál robot najednou nestojí nic a hrdince běhají přes xicht stíny, jak kolem ní herec probíhal. Nádhera!! :) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jasne zase asylum kdo jinej by si dovolil natocit neco takovyho ale ja uz sem vymeknul hrozna silenost s temi tradicne nejhorsimy triky zkouseli jsme par tricku na compu s kamosem a vypadalo to lip nez tohle ale diky neskutecny davce demence a asi tak miliarde logickych faux pass mne to chvilema bavilo i vic nez Terminator Salvation to jsou veci... ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

"V každé domácnosti je minimálně jedno TéeRko!" Opravdu bych si chtěl ke kočičce, pejskovi a dvěma malým rozesmátým dětičkám pořídit muskulantně vzhlížející militantní věc, která se permanentně tváří, jako by vám toužila uříznout hlavu. Katapultace auta pomocí trubky je nezapomenutelná. Mimochodem, pamatujte si, že až Zemi ovládnou psychopatičtí roboti, budete pro záchranu světa muset vyletět na orbitální stanici, kde zmáčknete tlačítko "OFF". ... !!! Ale ono je vlastně stačí trošku naštvat a počkat, až se aktivuje zlý robot číslo jedna. Ten má spotřebu průměrného velkoměsta a všechny ostatní roboty tím pádem deaktivuje. Haha. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Asylum nezklame, i když jsem měl trochu nutkaní dát 2*, ale jen trochu. Odpad nedavam, ale Asylum jako filmová společnost si ho zaslouží. ()

Deimos odpad!

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 1/10 Děj 1/10 Hudba 1/10 Efekty 0/10/// +nejpovedenější je obálka filmu, která mě skoro zlákala ke koupi DVD, trošičku tam ta atmosféra je, ale jen co by se za nehet vešlo -otřesné herecké výkony spolu s mizerným dabingem je vražedná kombinace, dialogy jsou tak směšné, až je to k pláči, efekty a triky jsou příšerné/// Tvůrci by zasloužili (de)terminovat. Tak zpackaný film se vidí jednou za rok. Postavy se chovají dementně. Cesta autem mluví za vše když se spolu dohadují: "Jeď opatrně" "Přidej" "Nezastavuj!" "Zastavte" "Přestaň, drž už hubu" "Jedeš do vody, ááá do hajzlu" "Kde je Cloe?" A v podobném duchu se odehrávají všechny dialogy. Dívejte nemám problém, že si někdo udělá filmík na základě vykrádání Terminátora a dokážu i pochopit, že na to tvůrci nemají velký rozpočet, ale nechápu jak můžou udělat takovou s*ačku a nikoliv alespoň trošku koukatelnej film. Škoda peněz, škoda času, pryč s tímto patvarem./// Celkem 8%/// ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

No opravdu nechápu, kde se tu vzala ta halda odpadů a celkové 3%. Že by zas nějaká trhlost csfd fans? Film je samozřejmě příšerný a o ději se nemá smysl rozepisovat, protože je stupidní vykradačkou Terminátorů. Kdykoliv se mluví, tak je to peklo. Ale pozor - ono se hlavně furt něco děje a koukat na Asylum akci je naopak slast, srovnatelná s nej kousky Uwe Bolla a tromáckých hitů. 70% ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Docela sračka. Co blázním...Docela? Vždyť to je sračka totální. Nějací roboti, kteří vypadají jako čuráci bojují proti takové té klasické americké hrstce přeživších, která vypadá jako čuráci taky. Kdo myslíte, že zvítězí? No přece čuráci. Fakt film totálně o hovně. Nedívejte se na něj, je to vážně naprostá sračka. ODPAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

No blbost jak vyšitá! Proč někdo neustále se snaží udělat nějaký terminátorský film, když vůbec neví o čem to je. Akorát to kazí. Terminátoři ve vesmíru, to už je opravdu moc. U příběhů Sáry Connorové, jsem ještě jakž takž přimhouřil obě oči. Ale pokud blbost kvete, tak jsou první poupata. Tohle je ale hotový květ blbosti. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Tyjo to bylo teda akční a těch terminátorů.. no já nestíhal si všímat ani kolik toho tam bylo. Hovna a kecy. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně amatérské herecké výkony, skoro žádný střih, aranžmá scén, kdy člověk ani neví, co vlastně se asi má dít, dialogy jak z první pomocné... Jo, podobné filmy občas bývají alespoň zábavné, ale tohle bylo utrpení. ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

No nevím. Větší scifi kravinu jsem už dlouho neviděl. S hororovým žánrem to nemá nic společného. Jde jen o další Asyláckou rychlokvašku, která spatřila světlo světa. Narychlo natočené odpadní céčko, ve kterém se sice najde pár záběrů či scén které se mi docela líbily, ale jinak je to jedna velká nuda a hnus. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Asylum je fajn, fakt jsem se u toho pobavil, ten "terminátoří" chlápek byl děsně drsný, evil a pod paží měl ježky velikosti medicinbalu:-)) ()

Expendable 

všechny recenze uživatele

Film je příšernou imatací Terminátora odehrávající se někde v budoucnu, efekty jsou na precizní úrovni, ale na T Salvation to nemá.Herci jsou naprostou ostudou a děj je snůškou nesmyslů.Jediné co se mi velmi líbilo byly ty efekty a akce ušla.Film má objektivní kvalitu tak 35 % a mě se líbil na 45%. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Paul Logan nebude nikdy ani náhražkou Arnieho, Sara Tomko sa tu hrá na Michelle Rodriguez, zvyšok je typický The Asylum ansámbel. Story? Nasr@ť! Triky? Detto. Prečo teda tá jedna hviezda jasná? Hovorím vám niečo momentálne poblúznenie mysle? ()

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Krize nekrize Asylum bude pořád točit své megaškváry. Do budoucna se určitě spojí s Uwe Bollem a utvoří arcipadoušské studiom na sra*ky. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Film tak neuvěřitelně najivní, až je zábavný. Hloupé triky, herecké výkony, ale přesto to má něco do sebe. Terminátoři se snaží chodit jak namachrované bedny. Ruky co nejvíc od pasu a široké ramena. Na začátku sem byl lehce znatený, myslel sem, že se bude odehrávat film tak v roce 2166, to víte, vesmír plný vesmírných lodí, ale jakmile se děj přenesl na zem, tak se to odehrávalo v současnosti. Ale vypnete mozek tak vás film mile pobaví. ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Tieto assylumky pardon asylumky mám strašne rád. Rád sa pozerám a rád sa nechám prekvapiť akými nelogickosťami ma dokážu tvorci prekvapiť. Na moje počudovanie sa imi to darí film po filme. Na neherecké výkony, efekty na úrovni skicáru, či zápletky zbúchané na kolene počas nakrúcania som si zvykol. Konečne film v ktorom mohol Paul Logen naplno ukázať svoj rozsah emócií, ktoré vie obsiahnuť. Viacej vecí absolútne postráda logičnosť, no keďže na Zemi zúri nerovná vojna z robotmi som rád, že v pozadí doprava funguje bezproblémovo. Tak isto scény, ktoré tu už užívatelia vypichli dojmu diváka až k slzám. Avšak Megapiraňa u mňa ostáva nepokorená. ()

zlabus odpad!

všechny recenze uživatele

První Asylum, které bylo doopravdy 100% špatné a celkově nezábavné. Jedině co potěší, je velký jistič s křivě(!) přidělanou cedulkou "Main TR Control". To mě doopravdy pobavilo. Ale jinak 86 minut celkem nudné sračky. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Asylum se nezapře a tentokrát se dokonce rozhodlo znásilnit filmový Cameronův klenot Terminátora. Hádám, že za tím byla čistá vychcanost zmást nějaké nepozorné zákazníky, kteří si přišli do krámu pro tehdy nově vycházejicí čtvrté pokračování této filmové klasiky a staví na to viditelně i cover DVDéčka. Bohužel tento film s pravými terminátory šetří a na toho pořádného si budete muset počkat až na úplný závěr a že je to zatraceně dlouhá ukolébavka. Celý scénař je jedna velká nuda s efekty, jak z movie makeru a opravdu s děsnými herci, kteří furt jen křičí, nebo mají debilní otázky a vůbec se chovají jako sjezd největších dementů na světě. Zkrátka film, který by si zasloužil bez nějakých keců, okamžitě odpadové hodnocení a nikdo by nemohl říct ani popel. Jenomže moje stupnice je trochu jiná a s odpadkama se snažím šetřit, takže logicky mi vychází jedna hvězdička a když už za nic, tak aspoň za animace už zmíněného velkého terminátor na konci filmu. ()

Reklama

Reklama