Reklama

Reklama

VOD (1)

Basketbalová hvězda NBA, Scott McKnight (Common), utrpí nepříjemné zranění, fyzioterapeutka Leslie Wright (Queen Latifah) se ho neoblomně snaží dostat zase zpět do formy. Jenže jejich profesionální vztah brzy přeroste v lásku. Ve filmu Jedině ona si Queen Latifah zahrála fyzioterapeutku Leslie Wright, která dostane životní příležitost – starat se o basketbalovou hvězdu NBA, Scotta McKnighta (Common). Vše jde jako na drátku, ovšem pouze do chvíle, než se Leslie do Scotta zamiluje. Musí si vybrat mezi pracovní příležitostí o jaké vždy snila a svým srdcem. Jenže zdá se, že Scott příliš nedbá o její city, je zcela pohlcen Lesliinou kamarádkou z dětství, Morgan (Paula Patton), která by se ráda stala slavnou manželkou, jakousi NBA trofejí. Bude Leslie i nadále hrát roli nejlepší kamarádky? Anebo si Scott konečně uvědomí, že vše, po čem kdy toužil, má přímo před sebou? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (70)

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

To, že je tento film absolútne predvídateľný a odohráva sa v zidealizovanom svete, ktorý zahŕňa klišé od A po Z určite nie je možné poprieť. Chvalabohu, romantické komédie pozerám fakt výnimočne, a preto som sa s veľkou radosťou nechala pohltiť do veľmi milého a úsmevného príbehu lásky. Stačilo mi, aby som bola naladená na túto vlnu a ochotne som prehliadala všetko, čo by sa dalo skritizovať. Vďaka tomu som sa dobre bavila, ale pozrieť Just wright mi úplne stačí raz. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, která sice není žádný zázrak, dost těží z obvyklých klišé žánru, ale neuráží vyloženou stupiditou. Příběh lásky na druhý pohled, když k sobě přilnou holka typu nejlepší kámoška a ne úplně blbý a zkažený hráč basketbalu, je milý. Nenápaditý příběh zachraňuje energická Queen Latifah, které se dá věřit, že ona je nakonec ta holka, která umí kluka vytáhnout z trablů, a když se ohákne, je vlastně docela kus. A taky postava fajn a upřímného basketbalisty, protože obvykle čteme o jejich eskapádách s drogami, děvkami či uplácením, ale to ještě neznamená, že takoví jsou všichni. Ostatně, ani zde zapojená filmová mrcha není pouhá bestie, což přispívá k dotvoření sympatického filmečku, který se vcelku dá. SHRNUTÍ: Když se nakonec zabouchneš do holky od vedle. ()

Reklama

Pump 

všechny recenze uživatele

Miluju prostě romantické komedie. Úžasně jsem se bavil. Common občas přehrává a Queen se mi zpočátku nelíbila, scénář je tak umě napsaný a Queen nakonec je hezká holka :-). Prostě jsem se nemohl odtrhnout a o tom je kino a filmy ne? Zábava. Tohle je příjemný a inteligentní film i přes svou předvídatelnost. Jazz a starost o druhé? Prostě plný počet přátelé. Příjemnou zábavu. ()

Thomick odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna ugandská dívka mě nalákala na "black american movie", tak jsem pro jednou tomuhle subžánru neodolal. A po zhlídnutí tak nesnesitelnýho nánosu všech možných klišé sesbíraných jak z romantických, tak ze sportovních filmů už nejspíš na další ochutnávku z tohohle "prostředí" nebudu mít mandle. A panu Běžnému (tady dost prapodivně velebenýmu) bych z fleku napařil Malinu, protože tohle nebyl ani běžně tragickej výkon. ()

Spacecore 

všechny recenze uživatele

Mám rád Commona a Queen Latifah hlavně díky jejich hudebním kariérám, které sleduju. A tak mi byli sympatičtí i ve filmu, který je jako příjemný vlastně svojí pozitivitou a neskrývanou naivitou. Nicméně je to chvílema taková mexická telenovela a tedy trochu nuda. Ovšem, když je chuť na romanťárnu na vypnutí, nebo i něco černošského, ale ne moc, tak je to v klidu. Dá se to. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama