Reklama

Reklama

VOD (1)

Basketbalová hvězda NBA, Scott McKnight (Common), utrpí nepříjemné zranění, fyzioterapeutka Leslie Wright (Queen Latifah) se ho neoblomně snaží dostat zase zpět do formy. Jenže jejich profesionální vztah brzy přeroste v lásku. Ve filmu Jedině ona si Queen Latifah zahrála fyzioterapeutku Leslie Wright, která dostane životní příležitost – starat se o basketbalovou hvězdu NBA, Scotta McKnighta (Common). Vše jde jako na drátku, ovšem pouze do chvíle, než se Leslie do Scotta zamiluje. Musí si vybrat mezi pracovní příležitostí o jaké vždy snila a svým srdcem. Jenže zdá se, že Scott příliš nedbá o její city, je zcela pohlcen Lesliinou kamarádkou z dětství, Morgan (Paula Patton), která by se ráda stala slavnou manželkou, jakousi NBA trofejí. Bude Leslie i nadále hrát roli nejlepší kamarádky? Anebo si Scott konečně uvědomí, že vše, po čem kdy toužil, má přímo před sebou? (HBO Europe)

(více)

Recenze (70)

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $21,540,363Tržby Celosvetovo $22,054,075Tržby za predaj DVD v USA $8,679,119 //počet predaných kusov 466,303 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Červenou a modrou mám v žilách." Jsem patrně pln předsudků o tom, že hvězdy NBA potřebují po svém boku přiměřeně tupé dekorativní partnerky, ale když to má být romantická pohádka, tak mi nedělá problém fandit boubelce, která si spravila svého porouchaného basketbalistu. Můj Body mass index mi navíc nedovoluje hodnotit tělesné proporce někoho jiného, takže přiznávám lehké pobavení a slabost pro házení míče do koše rovněž nebudu skrývat. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Takový ten sportovně-romantický film, kde si řeknete dopředu, jaké scény asi budou následovat, a ony následují, jak jste si mysleli, až to skončí stejně, jak jste si mysleli, takže vás to vlastně nijak nepřekvapí. Teda jo - že slavný a urostlý basketbalista si vybere jako svou drahou polovičku tlustou černošku. A asi dvakrát uvidíme pár kousků ze zápasů a nějaký ten koš. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, která sice není žádný zázrak, dost těží z obvyklých klišé žánru, ale neuráží vyloženou stupiditou. Příběh lásky na druhý pohled, když k sobě přilnou holka typu nejlepší kámoška a ne úplně blbý a zkažený hráč basketbalu, je milý. Nenápaditý příběh zachraňuje energická Queen Latifah, které se dá věřit, že ona je nakonec ta holka, která umí kluka vytáhnout z trablů, a když se ohákne, je vlastně docela kus. A taky postava fajn a upřímného basketbalisty, protože obvykle čteme o jejich eskapádách s drogami, děvkami či uplácením, ale to ještě neznamená, že takoví jsou všichni. Ostatně, ani zde zapojená filmová mrcha není pouhá bestie, což přispívá k dotvoření sympatického filmečku, který se vcelku dá. SHRNUTÍ: Když se nakonec zabouchneš do holky od vedle. ()

Thomick odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna ugandská dívka mě nalákala na "black american movie", tak jsem pro jednou tomuhle subžánru neodolal. A po zhlídnutí tak nesnesitelnýho nánosu všech možných klišé sesbíraných jak z romantických, tak ze sportovních filmů už nejspíš na další ochutnávku z tohohle "prostředí" nebudu mít mandle. A panu Běžnému (tady dost prapodivně velebenýmu) bych z fleku napařil Malinu, protože tohle nebyl ani běžně tragickej výkon. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Máme tu ďalšiu variáciu Popolušky. Miesto princa je tu hviezda NBA a miesto krásnej a nežnej dievčiny je metráková Latifah. To by až tak nevadilo, veď ide o rozprávku, no taktiež o typickú otrepanú romantiku bez štipky originality, ktorá navyše začína byť romantická až v poslednej polhodine. Vtipných momentov je ako šafránu a nevysoký Common vyzerá dosť zvláštne ako hviezda NBA, keď stačí, že si dá Kráľovná Latifah vysoké podpätky a už sa naňho pozerá zhora. Ešte že si filmári do basketbalových scén vybrali tých nižších profi basketbalistov, pri Wadeovi nevyzerá ako trpaslík, iné by to bolo pri Shaqovi alebo Lebronovi. A vzhľadom k tomu, aké divoké životy vedie 90% hráčov NBA, tak tento McKnight je priam anjel, ktorému ide len o lásku a voľný čas trávi hraním na piano. Ideálny vzor pre mládež. :-) Ale späť k tomu hlavnému - na romantickú komédiu to bolo málo romantické, bez iskrenia medzi ústrednou dvojicou a vtipné bolo asi len to, ako Common dokázal skórovať cez Wadea. Tento film sa proste nevydaril a to mám romantické filmy rád, milujem černošskú kultúru a Common patrí medzi mojich obľúbených hudobných interpretov. ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Asi to na mě jde, ale dneska jsem se až dojala, když jsem viděla tyhle dva ňufáky. Jestli to znamená, že jde o dobrý film? Kdo ví. Děj je opravdu předvídatelný, a i přesto ( nebo právě proto?) jsem si to užila. A zas na chvíli se ozvala pošahaná Lyli, která věří v romantické filmy. Proto pokud taky potřebujete trochu toho cukru na vaší koblihu ( bez dvojsmyslů, sprosťáci ), tady ho máte. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Od začátku bylo jasné koho si basketbalista vybere, ale samozřejmě s ním musíme projít tu krkolomnou cestu, kde se mu na konci otevřou oči a on si konečně uvědomí to, koho měl celou dobu vedle sebe. Jak všichni víme, cesta ke štěstí nebývá jednoduchá. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Opět průměrná romantická komedie s nepřekvapujícím koncem, za to se skvělou Queen Latifah. Takže 3* a taky, že je to z prostředí basketu a ne fotbalu. Basket já můžu. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Hloupost, která nemá za úkol podráždit vaši šedou kůru mozkovou, ale ničím neurazí a výborně se u toho žehlí. ()

Paulina01 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se rozhodla podívat vyloženě kvůli Queen Latifah a Commonovi ... a co by člověk neřekl … do této romantické komedie jsem se zamilovala. Ať si tento snímek hodnotí kdo chce, jak chce, já jsem se řezala smíchy a pak zase bulela, jako kdyby mi někdo otřel cibuli o oční bulvy. Možná je film plný klišé, ale to mi ani v nejmenším nevadí. Queen Latifah dokázala, že je skvělá a nádherná herečka s obrovským charisma. Tento snímek je opravdu skvělý a svůj „účel“ splnil, takže ten kdo chce spotřebovat balení kapesníčků, které naposled otevřel, když v televizi běžel Bambi, nebo když ta mrcha Rosse nechala Jacka umrznou v atlant. oceánu mezi tím co si sama odplula na dveřích … ať začne rychle stahovat ... 93% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

průhledná a hlavně průměrná romantická komedie na jedno podívání,kterých vznikají každoročně desítky...50% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Celkom slusny fajn scenar o tom, ako sa ista fyzioterapeutka /vyborna Queen Latifah/ snazi dostat spat do formy byvalu hviezdu NBA. Scenar je slusny, Latifah je vyborna, akurat reziser Hamri je len za rutinera. 65 % ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Klasickej romanťák se sympatickou Queen Latifah a jakymsi niggou Commonem, což je určitě nějakej rapper. Neni tam moc toho, co by mohlo překvapit, protože děj je od začátku do konce předvídatelnej, a to nemusím bejt Nostradamus. Jednoznačně tahounem je hlavní představitelka, bez které by se mi na to těžko koukalo. I přesto, že to je negerskej film, tak tady není moc trapnejch negerskejch móresů, takže se na to koukalo docela příjemně. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Neobjektívne dve hviezdy, pretože Common je fakt sympaťák a Paula je zlatíčko. Inak to obsiahlo každé jedno peklo amerických romantických srágor. Keď v akomkoľvek filme uvidím Queen v hlavnej úlohe, vyhnem sa mu oblúkom. ()

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Queen Latifah je až neuvěřitelně krásná a charismatická baba, (prostě to musím napsat i když jsem žena :-)). Je to příjemná romantická komedie, která se vyvíjí podle představ diváka, ale stejně je příběh příjemně chytlavý. ()

Reklama

Reklama