Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Náš příběh se chýlí ke konci a začíná závěrečné dějství božské hry vesmírných živlů. Nebeská proroctví, pekelné žaláře a kompletní jaderná válka, to je prostředí, ve kterém Jesse, Tulip a Cassidy nastoupí krvavou cestu ke Všemocnému. Zdali včas dojdou k Bohu, nebo zdali je všechno to krveprolití součástí Jeho plánu, to brzy vyjde najevo, neboť Kazatel už pomalu dospívá ke konci světa. (AMC Czech)

(více)

Recenze (6)

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Preacher se nám ve své poslední sérii definitivně utrhl ze řetězu a tvůrci si to vymýšlení absurdit nepochybně dost užívali. I tentokrát jsem dost rozporoval posouvání děje, přišlo mi občas, že se to celé neposouvá odnikud nikam a stále si řikám, že bych si nějaký komiks měl přečíst, abych konečně pochopil tu podstatu celé této Enissovy mytologie. Celkově jsem s koncem poměrně spokojený a další sezónu bych už ani nechtěl. Rogen a spol vytěžili látku do mrtě a já jsem rád, že tu šanci dostal právě Dominic Cooper, jež se patrně v ničem zásadnějším už delší dobu neobjeví. Pořádná jatka.. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět hlásím naprostou spokojenost. Neskutečná jízda plná bláznivých situací, absurdních věcí a ujetých zápletek a opět naprosto na jedničku i se skvělým finále celého seriálu navrch. Tak dobré jako série 2 a 3 to sice už nebylo, ale to je jen nepodstatný detail. Humor byl totiž pořád perfektní, děj jedinou chvíli nenudil a celé vyprávěcí tempo bylo opět doslova vražedné. A to obsazení, které se tady sešlo, to je prostě nevídaně podařený casting a Graham McTavish a Pip Torrens prostě pořád vládnou celému seriálu. Byla to prostě veliká jízda plná úžasných momentů a já jsem rád, že ani v poslední štaci nepolevila, ba právě naopak. Teď už mi zbývá jen opět si připomenout celou geniální komiksovou sérii. Tenhle seriál je geniální taky, ale úplně jiným způsobem. Díky za něj. A díky za Dominica Coopera, pro kterého je tohle zcela jistě a zcela po právu životní role. ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Necítím ani tak zklamání, jako spíše obrovskou úlevu, že už je seriálový Preacher snad definitivně za mnou. Není to tak dobré, jako předchozí tři série, ale pořád kazatel na konci odešel se vztyčenou hlavou. Byly to pěkné roky a jsem moc rád, že se toho i moje maličkost mohla zúčastnit. Jessie, Tulip, Cassidy a ještě mnoha dalším: díky moc! ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vstupovat do čtvrté série bylo v celku těžké. Bylo to provázeno euforií z dalšího Preachera obecně, ale zároveň to vše pokračovalo zjištěním, že půjde o poslední sérii. A to celé se dostalo dohromady s vizí toho, že tahle série prostě jela. Nenudili jsme se, to rozhodně ne. A nechutnosti eskalovali, stejně jako humor. A to celé prostě se dostalo do stádia, kdy vše běželo jak mělo. Konec sám o sobě může naštvat hodně lidí, ale tak to s konci bývá. Občas to chce jenom trochu vděku a benevolence. Co na to říci? Seriál to nebyl pro každého. Ale ten kdo mu dal šanci a našel se v něm, dostal jednu z největších akcí jakou mohl dostat. Těžké loučení. ()

Galerie (248)

Zajímavosti (9)

  • Když Archanděl tančí, hraje píseň „Love of My Life“ od skupiny Queen. (griph)

Reklama

Reklama