Reklama

Reklama

Recenze (16)

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako lákadlo Pilot funguje velmi dobře. Absolutně netušíc jdu do tohoto seriálu, nemám žádný přehled a to snad bude výhoda. Už v prvním díle se objeví můj oblíbenec Joseph Gilgun, tak se snad udrží co nejdéle, protože má charakter, který diváka zaujme. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naštěstí jsem nečetl komiks, takže jdu do seriálu bez velkých očekávání. Pilot se mi vcelku líbil, představil zajímavé postavy i poněkud depresivní stádečko místního kněze, na úvod proběhlo i slušné množství akčních scén, dokonce se i něco málo existenciálně filosofovalo. Jen mě při nástupu Cassidyho na scénu překvapila středověká zbrojnice na palubě soukromého tryskáče, ale co já můžu vědět o výbavě soukromých letadel... ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Komiks som nečítala, čiže nie som oboznámená s príbehom (či vôbec dajaký je), no pilot na mňa nijako nezapôsobil. Len dookola samé zabíjačky, bitky, a mňa to už zrejme pobaviť nedokáže. (Moju pripomienku lepšie vystihol mourek10100), Som zvedavá akurát na Josepha Gilguna (Misfits), ako sa jeho postava vyvinie. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl mě lehce zklamal. Prozatím se to komiksu moc nedrželo, šlo to vlastní cestou a na geniální předlohu to rozhodně nemá, přesto to není žádný průšvih. Čekal jsem ale víc černého humoru a vlastně tak celkově i víc všeho. Cassidy si krade celou epizodu pro sebe, zkvělé ztvárnění Josepha Gilguna mě nachlo. Dominic Cooper nezklamal, postavu mu věřím a na Kazatele je rozhodně tou nejlepší volbou, jen se ještě musí trochu rozehrát. Zato Tulip je zklamání, jak herecky, tak i tím jak je napsaná. V komiksu byla naprosto skvělá, tady bohužel ne. V Pilotu se vlastně nic nestalo, ale seznámení se s postavami bylo skvělé a opravdu ve velkém stylu. Navíc tato epizoda přinese pravdu o Tomu Cruisovi, takže za ten povedený vtip (?) rozhodně nějaké bodíky navíc. 80%. ()

Styxos 

všechny recenze uživatele

Příliš dlouhé, nudné, se třemi hrdiny, které scénáristé vyprofilovali tak, že mě neoslovili. A bohužel těch pár několik efektivních scén (hlavně nástup Cassidyho je bombovej) mě prostě nepřesvědčilo, abych v seriálu pokračoval. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Piloty novych serialu byvaji problematicke tim, jak se musi predstavit kvanta novych postav a rozjet nekolik pribehovych linii. Rogen a Goldberg se s tim ale poprali skvele. Ustredni postava Preachera je od prvniho zaberu sympaticka az na pudu, Cassidy je uzasny a ostatni se taky neztratili. Zatim cekam na nejaky silny, nosny pribeh. Jinak byl prvni dil paradni, vcetne skvele akce! ()

Torpid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář jen k pilotu. Constantine podle předlohy Gartha Ennise - mám v Top 10 svých oblíbených filmů. A protože seriál se stejným jménem dopadl hodně zle, držím všechny palce aby si tenhle Preacher udržel kvalitu pilotu co nejdéle. Zatím dobře obsazené, úsporné a uvěřitelné dialogy, skvěle vypointované R-kové scénky, míchanice existenciálního hledání s nadhledem komixu. Zatím to nevypadá na zábavu pro teen kokoty. Jestli si to tu kvalitu udrží a tvůrci to stopnou v nejlepším bez trapnýho natahování o ničem a jenom pro peníze - uvěřím v Tebe Ježíši. ()

fincik 

všechny recenze uživatele

Pilot mě tedy zrovna nenadchl. Na to že to má být drsné, vtipné...tak zatím nic moc. Zápletka však vypadá zajímavě. Tak snad se to rozjede. ()

Bube1 

všechny recenze uživatele

Pilot trochu roztěkaný, ale rozhodně slušný. Bohužel nejsem políben komiksovou předlohou (což možná po shlédnutí pár dílů napravím), takže mi postavy přišly bezúčelně hnané na plátno jen proto, abychom o nich věděli. Tvůrci je zaručeně vykreslí v dalších epizodách, ale to na věci nic nemění... Jinak ovšem Preacher disponuje skvělými herci, správně temnou atmosférou a drsnou akcí, která se naštěstí nebojí krve. Do plné palby tomu chyběl opravdu jen kousek. ()

Mr.Baboon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší rozjezd, kde sotva divák pochopí kde, co, kdo a s kým atd... Jinak to má solidní atmosféru a ke konci jsem si připadal i trochu jako u hororu. Celkově to ve mě vzbudilo zvědavost, takže určitě pokračuju. ()

jarmil8 

všechny recenze uživatele

Pilot vzbuzuje pocit, jako bych sledoval seriál někde odsprostřed. Dějí se tam věci, které jsou bezvadně efektně podané (kukuřice), ale vůbec není jasné, co vlastně sleduju. Na komerční seriál je díl divácky hodně nevlídný. A jelikož nevidím žádný důvod, proč seriál sledovat, je tento díl i můj poslední. ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I já vím, že Preacher má být krvavý nekompromisní seriál pro dospělé, ale ta vynucená krev a v mnoha případech vychtěné a neopodstatněné násilí mi občas přišlo zbytečné. Ta hranice je tenká a jen dobrému tvůrci se jí podaří správně podchytit. Nicméně mě seriál celkem zaujal ačkoliv jsem jej neočekával tak vehementně jako mnoho jiných a dám mu šanci. Že by se z něj stal nějaký kult samozřejmě podle pilotu nelze odhadnout, ale nemyslím si to. Na rozdíl od mnoha lidí nemám nic proti Dominicovi Cooperovi a věřím, že může ještě jen a jen příjemně překvapit, ovšem naprosto jsem se zamiloval do Tulip a hlavně kvůli ní to dále chci sledovat. ()

Dody345 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvním dílu mě seriál zaujal, zvláště díky scéně kde se poprvé objeví Cassidy ( z tváří Josepha Gilguna neboli Rudy z Misfits ) a scéně kdy ukáže kazatel svou temnou stránku ve scéně v baru. Zato postava Tulip si mě zatím nijak nezískala, naopak mi v dílu vadila. Uvidíme jak se seriál rozjede dále. ()

Reklama

Reklama