Reklama

Reklama

Recenze (5)

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uvodni sekvence z hororoveho westernu byla hodne zajimava. Jsem moc zvedav, kam se tato linie posune dal. Jinak v soucasnosti Jesse pomalu zjistuje, ze jeho moc neni zas az tak dobra a vypada to, ze z toho bude jeste hodne mrzeni. Skvely a zabavny dil. Tesim se na dalsi! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na začátku epizody mě zase vzali do roku 1881 a opět vím houby. Nevadí, vysvětlení se jistě dostaví později. Příběh se dal každopádně opět do pozvolného pohybu a Cassidy i nebeští agenti mě bavili. Jesse navíc začal používat svůj "dar", takže se bylo na co dívat. Fakt jsem nepochopil postavu Tulip ve chvíli, kdy se vydala vyloupit lékárnu. Jediná žena v Annvillu s touto barvou kůže, v oblečení, které běžně nosí, musí mít taky nějakou zvláštní schopnost, protože jí stačí natáhnout si na hlavu kuklu a je dokonale maskovaná. WTF?! ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby náhodou někdo pochyboval, tak na tu druhou sérii se vážně těším a Kazatelovi jsem jí skutečně přál a jsem rád, že to nakonec dopadlo. A to, že se to nedrží předlohy (jakkoliv je naprosto dokonalá) mi taky začíná vadit čím dál méně a mé nadšení opět maličko (a opět s rezervou, které ale asi nebude potřeba) stouplo. Westernový svatozabijácký úvod byl neskutečně parádní a osobně ho zatím považuju za vrchol seriálu, protože to byl fakt obří luxus, těch prvních osm minut. Doufám, že se to nezkazí. Cassidy, Jesse a serafíni tradičně fajn a opět možní o něco lepší, než minule, Quincannon konečně dostává řádný prostor a Tulip mi taky přestává vadit. Nemá to u mě holka snadný, ale snaží se. Tak snad za pár dílů. Jo, tohle půjde. Takhle se mi to líbí. 87%. ()

Dody345 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzpomínkový začátek byl zajímavý, v tomto díle jsme se blíže seznámily s anděly, Donniem a klukem co se chtěl zabít brokovnicí. Kazatel využívá své schopnosti a už za ním přijdou i andělé se seznámit. A konec dílu kde Quincannon už je zpátky na "cestě k Bohu" sem určitě nečekal a určitě překvapí i vás. Jo a má nejoblíbenější postava Cassidy se spustí s mou nejméně oblíbenou postavou Tulip, která mi je pořád protivná a získává co další díl tak více prostoru. No uvidíme co další díl, podle hodnocení se už na něj, ale dost těším. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama