Reklama

Reklama

Recenze (8)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Desátá epizoda sice nebyla žádným velkým zázrakem, ale vcelku jsem se bavil, hlavně telekonference s "Bohem" byla vymakaná a jako člověk z hornického kraje musím kladně ocenit konec Annvillu. Stejně tak mě potěšil návrat Cassidyho a široce otevřený konec. Takže se těším na další řadu. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, nevím, dost se mi to nelíbilo, ale... ale. Na druhou stranu nám tvůrci konečně dali vědět, že se závěrem první série dostali na začátek celého komiksu (takže první série jako prolog zpětně dobrá), takže do budoucna se těším na nějaké pevnější souznění s předlohou, protože závěr nasvěčuje tomu, že se konečně začne něco dít. Poslední epizoda je samostatně pro mě jedna z nejhorších a vlastně skoro nic včetně splaškové dekonstrukce Anville mi absolutně nesedlo a tentokrát ani Dominic Cooper, Gilgun a opravdu extrémně otravná Ruth Negga. Takže 70%. Ale celá první série po tomhle finále působí mnohem lépe, kompaktněji a jako vlastně docela povedený a originální prolog do děje komiksu. Takže uznávám svou chybu a těším se na za rok, kazateli. ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tvůrci vážně ujíždí na sebeparodii. Ta část s Bohem byla řádně mimózní. Celkově jsem se rozhodoval mezi 3-4*, nakonec jsem tedy přilepšil, protože se na další řadu celkem těším. Od začátku jsem ale tedy čekal spíše více. Postřehy stojí za to. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi jediný to hodnotím objektivně. Nemohou dát víc hvězd - SORRY JAKO. Ta část s Bohem to bylo vrchol trapnosti. Po vizuální stránce rozhodně. A jinak jako nic žádná bitka nebo akce. - 10%. ()

Robin23b odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co tím chtěli tvůrci říct? Že v podstatě jsme všichni jen naivní ovce, které POTŘEBUJÍ striktně danou ideu dokonalosti, aby se nezvrhly a nevrátily se o 10K let dozadu? Je to možné, ale tak trapné zpracování .. Jenom dívat se na to bylo utrpením, upřímně jsem markantně zklamaný. První episody byly plné kvalitních dialogů, dobře hraných rolí, krásnou a nápaditou kamerou, ale tohle bylo teda tak strašně podprůměrné a ta promítací scénka v kostele by se dala přirovnat k českým filmům s mikroskopickým rozpočtem, k tomu započteme nulovou kreativitu a vzejde jedna velká sra*** . Doufám, že druhá série bude alespoň z poloviny tak dobrá jako první díl v první sérii. ()

Reklama

Reklama