Reklama

Reklama

Preacher - Série 2

(série)
Trailer 2
USA, 2017, 9 h 17 min (Minutáž: 40–45 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks)

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Dominic Cooper, Ian Colletti, Joe Gilgun, Graham McTavish, Ruth Negga, Sherri Eakin, Julie Ann Emery, Sam Malone, Noah Taylor, Pip Torrens, Michael Beasley (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Rozšířená druhá řada seriálu obsahující 13 epizod nabízí divákům pochmurně napínavou cestu, při které sledujeme kazatele Jesseho Custera (Dominic Cooper), ze západního Texasu, jeho pohodářskou bývalou přítelkyni Tulip (Ruth Negga, nominovaná na Oskara) a irského upíra jménem Cassidy (Joseph Gilgun), jak se vydávají hledat Boha a jsou vrženi do víru bitvy probíhající na nebi, v pekle ale i na všech místech, která se nacházejí mezi nebem a peklem. (AMC Czech)

(více)

Recenze (14)

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem přišel o jedinou věc, proč tohle bohabojné dílko dál sledovat. Mnoho dílů pro mě bylo absolutně nepochopitelných a děj se vůbec nikam neposouval. Tu se našly nějaké eskapády se ztraceným, brzy upírským, synem Cassidyho, tu se objevil v pekle Hitler, aby udělal nějaký humor a možná zachránil Prdelmana a nezapomeňme na sveřepého vůdce sekty, který se semtam rád nechá znásilnit partičkou násilných mužů. A věřte, že pokud tohle čtete a seriál nesledujete, tak je to ještě "way more crazy.". A jestli někoho fascinuje halda krve, vnitřností a utržených končetin, tak mě ne, jelikož to celé vypadá jak vyřazené zbytky z mistrovského Walking Dead. :-) Ještě za 4, ale hodně s odřenýma ušima a ano, hlavně díky sexy Tulip a zaokrouhlování celku nahoru. Jestli sem ale něco musím dát, tak je přesně takhle luxusní bitka. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na pětku to zatím nevypadá, každopádně tahle dvojka se první sérii minimálně vyrovná. Moje oblíbené postavy jsou ještě lepší, než minule, jen si zhruba v půlce kladu pořád stejnou otázku. Kam sakra zmizel ten bůh??...... Po skončení celé série se nemůžu zbavit pocitu jistého zklamání, za který může hlavně poslední dil, který byl určitě nejslabší. Co udělali s mými oblíbenými postavami, to mi hlava vážně nebere a možný bůh na konci rozptýlil mé zklamáni jen velmi nepatrně. Taková škoda! Jedenáct dílů si to člověk užívá a pak přijde tohle. Nedá se nic, teď už si budu jen v koutě lámat hlavu, jak to celé dopadne, no a pak už jen čekat. Na třetí sérii, samozřejmě. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přehlídka nudy a patosu...festival promrdaného času a ztělesnění zahozeného potenciálu...Sethe Rogene, nikde hlavně neřikej, že jsi fanoušek předlohy. Kdybys byl, nenatočíč takovou srajdu...začátek je pěkný, tedy první dva díly, potom to spadne do nikam nesměřující, nudné, natahované, nezajímavé a unylé vaty a vy si řikáte ,, sakra, kdy už se tam začne něco dít, přece to nebude jen o hovně,, ...a ono je..linka s Denisem uplně k ničemu, Starr to nezachránil, Saint Killer absolutně nevyužitý, TUlip přehrává a pořád nepříjemně špulí držku. Ruth neumí hrát, opravdu ne, nevěřil jsem jí ani vteřinu.... no hrozný hrozný hrozný...vlastně ani nevim za co jednu hvězdu.... ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Ani příchod nejzajímavější komiksové postavy nepomohl. Druhá sezóna se opět potýká s extrémně vyprázdněným dějem, v němž se postavy na několika lokacích baví o tom, co budou dělat, ale nedělají to. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna začala skvěle, ale postupně se měnila v naprosto nudnou záležitost. Přibyla sice postava Klause Helmuta Starra, kterou jsem si okamžitě oblíbil, objevil se však, bohužel, také Denis, jenž byl v příběhu stejně významný jako zrnko rýže v somálské vesnici, o karikatuře Hitlera se radši ani víc rozepisovat nebudu. Vlastně bych chtěl ještě zmínit Eugena, jehož příběh mi byl srdečně u ... (ukradený), takže veškeré scény s ním (a že jich bylo) byly jen otravnou zdržovačkou. Druhá řada seriálu mě zkrátka nepotěšila a po první sérii šlo o jasné zklamání. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celou druhou sérii jsem byl nadšený a chtěl dát pět, protože oproti té první byla zábavná, akční, krvavá a hlavně originální. Bohužel poslední díl to celé jaksi pokazil. (V první řadě to bylo naopak, tam to poslední díl vytáhl z nudných vod a navnadil na druhou sérii). ()

filmsim 

všechny recenze uživatele

Preacher je jiný než většina seriálové produkce, je v něm jasně patrný kontrast mezi typicky nahláškovaným humorným pojetím tvůrců Evana Goldberga a Setha Rogena a zároveň zřetelný oldschoolový feeling a úcta ke komiksové předloze, kterou se tvůrci rozhodli v rámci mezí respektovat. Právě tohle dělá z Kazatele skvělý dramatický seriálový zážitek, který se zároveň ničeho nebojí a je schopný naservírovat promakané a důmyslné křesťanské peklo s minimem fantasy prvků a k tomu komplexní postavu Adolfa Hitlera coby (skoro) sympaťáka. Kde jinde jste něco takového viděli? 8/10 Více v mé plnohodnotné recenzi na webu Fandíme Seriálům. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ACHTUNG: V této sérii má velkou úlohu i Adolf "Fucking" Hitler. První série Preachera byla sice fajn, ale strašně se vlekla a nic zajímavého neukázala, opravdu jsem z ní nebyl příliš nadšený. Její poslední díl ve mně ale probudil naději v to, že by ta druhá mohla být dobrá. A byla. Zatímco na tu první jsem koukal vlastně tak nějak ze zájmu a zvědavosti, ta druhá mě naprosto pohltila už od první minuty a já jsem z ní naprosto nadšen. Scénáře jsou fantastické, postavy, hlášky, všechno funguje (Hitler, Herr Starr, Prdelman), z každého dílu jsem byl naprosto nadšený a z každého také o něco více než z toho předchozího. Druhá řada Preachera je jedním z nejlepších seriálových zážitků, se kterými jsem měl letos tu čest a je to skutečně něco nevídaného. Originální, zábavné, plné nápadů. A já už se strašně moc těším na další řadu - kdyby nebyla, byl by to hřích. Preachera jsem si zamiloval, chvíli to sice trvalo, ale o to víc je ten cit teď silnější. A dokonce i ta Ruth Negga mi přestává vadit, což je taky obrovskej pokrok. Skvělá práce, úžasná zábava. 90%. ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po ne příliš vydařené první sezóně jsem se na tu druhou logicky nijak zvlášť netěšil. A bohužel oprávněně. Z počátku vám druhá série naznačí, že by to letos mohlo opravdu stát za to a několik prvních epizod bylo opravdu vydařených, ale trvá to opravdu velmi, velmi krátce a dostaví se znovu nám velmi známá nuda z první série, kdy se v epizodách vůbec nic neděje a k tomu se nám sympatie k hlavním postavám díky jejich chování neustále oddalují, až jsou téměř zcela pryč. A my tak sledujeme něco, co má potenciál, ale vidíme jen to, jak moc je s ním mrháno. NE! Preacher není příliš dobrý seriál, vlastně se v zábavnosti sotva dobelhá k průměru. Jen ten Cassidy s Ass-Facem to trochu zvedají, ale jinak co se postav týče? Děs a hrůza. Ani zku*venej Hitler tomu prostě nijak nepomohl. Možná už Preacherovi ani pomoci není. 45% = žádná změna oproti sérii první. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série Preachera je obrovské zlepšení oproti řadě minulé. Ruth Negga je sice stále špatná volba na roli Tulip, každopádně už si na ni začínám zvykat. Ovšem nové postavy? Tam se casting vyvedl bravurně. Pip Torrens jako Her Starr je geniální a Noah Taylor jako Hitler též. Celkově se přidalo více na absurditě a drivu. Ono celkově se více držíme komiksu a to je za mě pozitivní. Takže 85% ()

hwnd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série bohužel pokračuje v kolejích, které vyjela série první. Skvělé momenty a epizody se pravidelně střídají s nudou a slabotou. Finále taky žádný zázrak. Celkově se dalo vrazit do osmi epizod a mohla to být super jízda. ()

CrazymanM 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Malinko zklamání!Stále jsem čekal,jak se to bude vyvíjet a najednou konec!?Netvrdím,že se vůbec nic nedělo,ale žádné velké věci,jen skákání od jednoho k druhému,no uvidíme,ještě jednu řadu,pokud se to nezlepší,končím,vážení! ()

Reklama

Reklama