Reklama

Reklama

Preacher - Série 3

(série)
Trailer

Epizody(10)

Recenze (12)

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek byl sice pomalejší, první díl mě vůbec nebavil a pořád jsem nechápal o čem vlastně třetí řada bude a nějak moc děj přešlapuje na místě a nikam se neposouvá. I přesto se však trojka vytáhla v řadu vůbec nejlepší, v jejíž druhé polovině jsem se vyloženě skvěle bavil a pokaždé mě překvapilo, jak moc se tvůrci utrhli ze řetězu a jak moc je to divné. Nicméně, tentokrát konečně tím správným způsobem a já se strašně těším na další sérii! Tak ji už koukejte oznámit! (EDIT : konečně) ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem na Preacherem pomalu lámal hůl, ale konec mě utvrdil v dojmu, jaký jsem měl u obou předchozích sérií. Hrozná haluz, kterou jsem si bezmezně zamiloval a když pominu hloupou dějovou linku s Cassidym, tak je to víc, než bych po prvních třech, čtyřech dílech čekal. Už teď slintám na další řadu, která bude snad co nejdřív. Jessie and Tulip, forever! ()

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně vyrovnaná série nabušená od začátku do konce. V první řadě mě bavily jen dva poslední díly, ve druhé naopak všechny kromě dvou posledních a trojka je konečně vyrovnaná a od začátku do konce neskutečná jízda. Je to ujetý, absurdní a nápaditý a máloco se dá vytknout. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řada pokračuje v krasojízdě započáté sérií druhou a já musím říct, že to je pořád strašně cool. Hlavní herecká trojice je perfektní (už i tu Ruth Negga jsem vzal definitivně na milost), hudební doprovod absolutně nemá konkurenci a bojové scény jsou krásně krvavé, nehorázně zábavné, luxusně natočené a patřící k tomu nejlepšímu, co jsem kdy viděl nejen v televizi. Nápaditost tohoto seriálu je prostě báječná a není tam snad jediná minuta, která by mě nudila. Krásné propojení černého humoru a krásně krvavé řezničiny, skvělá linka z Angelville, opět naprosto perfektní flashbacky a král všehomíra v tomhle seriálu, fantastický a úžasný Pip Torrens jako Herr Starr. A navíc se vrátil i Hitler, takže prostě paráda, snad jen absence Prdelmana trochu zamrzí. Je to neotřelé, je to originální a je to prostě skvělé. Komiksovou sérii miluju a tenhle seriál mám radši s každou sérií víc a víc. A už se nemůžu dočkat další série - doufám, že bude, protože by to byla škoda. Je toho ještě tolik co říct a takhle zábavný seriál v televizi ani nepamatuju, takže prostě parádní záležitost nejen pro fandy komiksu. Johnywalker to popsal naprosto skvěle a já se pod jeho komentář podepisuji. Prostě luxus. 95%. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako u druhé série se mi stal problém, že jsem nevěděl, že seriál už vlastně vychází. O to víc jsem si mohl onu nádheru užít najednou. Druhá série nebyla špatná, ale v rámci hrátek kolem, humoru a atmosféry se stala třetí série naprostou bombou. Hlavně jsem rád, že se více vrátila určitá epičnost a humor, která pomalu předtím vyprchávala. Obrovská natěšenost na další sérii. Konečně vzestup. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvních 4 epizodách jsem myslel, že Preacher už je mrtvý a došel mu dech. Druhá polovina a příchod nových, opět naprosto správně ujetých komiksových charakterů, navrátila tu správnou zábavu a správný směr. Celkově tedy 4 hvězdy a těším se na další sérii. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi zatim nejlepsi serie. Po roztahane dvojce Preachrovi prospelo stahnuti na deset epizod. Panoptikum vedlejsich postav bylo osvezujici, patalie hlavni trojky byly drsnejsi a humor a nasili byly stale stejne absurdni. Rad si za rok dam ctyrku. A konecne bych si mel precist ten komiks. ()

johnywalker 

všechny recenze uživatele

Nezastavitelná jízda, dokonalé postavy i nepředvídatelný děj! Tohohle Preachera mám rád, takhle si ho představuju! Naprostej top! ()

kukkik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co to sakra.. některé postavy naprosto překročily hranici otravnosti, děj hranice absurdity.. co bylo doposud vtipné a zábavné je v téhle sérii už pouze nechutné, nudné a otravné. 1/5 ()

Patrik.Schou 

všechny recenze uživatele

Třetí série je zatím nejlepší. Je vidět, že se tam změnili režiséři, protože tohle je o level výš než vše předtím. Zejména první série měla dost pomalý rozjezd. Dvojka lepší, trojka je docela bomba. Je v tom i humor, místy Tarantinovské množství krve a nic se tam neděje v klišé - když se nabízí klišé, tak najednou to dopadne jinak. Jsem příjemně překvapen. ()

Reklama

Reklama