Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jesse je otřesen vizí apokalyptické budoucnosti, když se s Tulip připravují na totální útok na Masadu, kde se Cassidy, uvězněná k mučivému osudu, snaží vydržet. Ale Starr a jeho agenti Grálu jsou na ně připraveni... (Prime Video)

Recenze (5)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chudák Cassidy. Jako v Masadě si buď přejete umřít nebo vám hrábne. Výplach mozků na nové úrovni a nejenom kvůli tomu, že to Jessie řekne. Cesta za sjednotěním bandy bolela, byla ujetá a teklo hodně krve a překvapila. Proto mě seriál stále baví :) jenom jsem koukala jako blázen. Tulip versus skála. 2x. Ethan Hunt hadr! A čím víc má tenhle seriál víc dílu, tím víc mi Jessie připomíná Giorgia Tsoukalose. Čím víc ujetý děj, tím víc mu stojí vlasy. Chi chi chi... ()

Reklama

tortillahot 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podla mna je 4 seria najslabsia. Vtipna je ale viac morbidna, naco? Je nasilu tlacena pribehom. Tvorcom dochadza plyn ale umelo to este natahuju aby zarobili este nejaky dolar navyse. Cas robi zabavu ako vzdy a vdaka nemu sa to da pozriet ale celkovy dojem z predchadzajucich serii oslabol. Iba moj nazor. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Preacher je zpět ve stejném stylu, jako byla třetí řada. Což je dobře, protože i když to není vysloveně moje srdcovka, oceňuju jak moc dobře to funguje, originalitu a desrespekt tvůrců ohledně náboženských témat a skvěle napsané i zahrané postavy. Je to nesmírně osvěžující, když vidíte, jak se s tím režiséři nemažou. Je to jeden z mála seriálů, kde mi nevadí občasné smysl nedávající scény; rádi to přejdete, protože dostanete mix černého, jižanského humoru, násilí, náboženských plků a sympaticky absurdního příběhu o chlápkovi, který hledá ztraceného boha a ...nejspíš je to nakonec úplně jinak. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama