Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Opona padá na Apokalyptické Revue, když se rozhoduje o osudu světa a dlouhá cesta kazatele a jeho přátel končí. (Prime Video)

Recenze (3)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bylo to jako...jo...všechno tam, kde má bejt. Dokoukáno s pocitem, že to udělali dobře. Že jsem za tenhle seriál ráda. Ok, sice přechody věcí v posledních dvou dílech byly až moc rychlé. Ale i tak. Zvládli to. A to tak, že mám chuť si Preachera pustit od začátku. Pořád stále dokola. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Posledních pár epizod byla parádní jízda bez zbytečného žvanění, takže přestože to občas nedávalo smysl, bylo to zvrhlým způsobem zábavné. Je velká škoda, že si ty občasné patetické plky šetřili zrovna na závěr. Naštěstí jich zase tak moc nebylo, takže rozlučka je to důstojná. Nevím jak je to v komixu, ale tady nechali tvůrci vcelku pěkný prostor pro případná pokračování...byť s jinými postavami. Ale to se nejspíš nějakou dobu nestane a je to dobře, protože i přes ta vysoká hodnocení...moje srdcovka to není a chybět mi nebude. ()

Reklama

Galerie (31)

Zajímavosti (3)

  • V epizodě je zmíněná postava Frodo Pytlíka z filmové série Pán prstenů. (griph)
  • V epizodě zazní píseň „Blood upon the Risers“. Tato píseň vznikla za druhé světové války jako popěvek amerických parašutistů. (liebgott)
  • Eugen (Ian Colletti) stejně jako v předchozí epizodě zpívá píseň „Closing Time“ od Semisonic. (griph)

Reklama

Reklama