Reklama

Reklama

Preacher

(seriál)
  • Česko Kazatel (neoficiální název) (více)
Trailer 2
USA, (2016–2019), 33 h 48 min (Minutáž: 40–60 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks)

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Dominic Cooper, W. Earl Brown, Joe Gilgun, Elizabeth Perkins, Ruth Negga, Lucy Griffiths, Tabatha Shaun, Jamie Anne Allman, Brian Huskey, Ricky Mabe (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(43)

Jesse Custer, kazatel v jednom malém městě v Texasu, je dosti složitý případ. Má ho v moci jakási tajuplná entita, která mu propůjčuje nadpřirozenou sílu. Custer se ve společnosti své bývalé přítelkyně jménem Tulip a Ira Cassidyho vydává na cestu, aby - a to je míněno doslova - nalezl Boha. (AMC Czech)

Recenze uživatele geklon k tomuto seriálu (6)

Preacher (2016) 

Rogen a Preacher? No casting na jedničku. I ta kontroverzní Tulip je nakonec kopanec do prdele. Ale nevyváženost a zbytečná odlišnost od předlohy v momentech, kde je to zbytečné, je na palec dolů. Atmoška jak debil a celá vizualizace je ojedinělá. Včetně hudby, soundtracku a střihu. Ale kurva proč je z Cassidyho takovej vyměklej ubožáček. Komiksový Cass je zmrd a zmrdům........věčný (ne)svit (ne)poskvrněné mysly, héj? První serka je na procenta 77%. ()

On the Road (2017) (S02E01) 

Pocta komiksové předloze, alespoň v tomto díle. Ideální začátek druhé série. ()

Mumbai Sky Tower (2017) (S02E02) 

Zatím nejlepší díl celé série. Černo černý humor v kombinaci z hereckými výkony a tuny vnitřností, potažmo hektolitry krve, rozhodně tomuhle seriálu sluší. ()

Angelville (2018) (S03E01) 

Konečně....druhá kniha je snad nejlepší. Postavy Jody a T.C. apsolutně geniální. Otázkou však zůstává jak se s tím popasuje seriál. Bába tu moc strašidelná není, Jody má hrozně takový zapšklí oči a to tlusťoch, co se sotva valí a T.C. nevypadá jako dementní zoofil. Uvidíme, jak se to rozjede. Námět je zatím celkem dobře chycenej. To jak se v první sérce povedlo peklo, je až dogmatické. Očistec taky na jedničku. To mystery napětí se dalo krájet na plátky. Začátek opět na jedničku. Doufám, že to trojce neskončí. ()

Sonsabitches (2018) (S03E02) 

No, jakmile se objeví Herr Starr, je všechno jak má být. Jediná postava, která je přesně podle předlohy a díky Pipovi jí žeru víc než v komiksu. ()

The Coffin (2018) (S03E05) 

Výborná epizoda, která připomíná několik skvělých motivů z komiksu. Paruka, Dřevěná bedna na dně řeky, pojídání duší, John Wayne. Začínám čím dál tím víc věřit, že první série byla jakoby nultá. Za mě skvělá práce. Celý to zpatlat dohromady a vyjít z toho jako vítěz. Snad všechny postavy z ústředního castu, až na Sv. Zabijáka a postavy z pekla, pěkně najednou. I skvělej Všeotec. Jsem zvědavej na linku kolem Casse. Zda se daj na motiv z parelního speciálu, kde Cass v Santáfé potkává ujetýho upejra, kterej kolem sebe točí upírskej kult. Původně jsem si myslel, že tahle linka byla propojená s událostmi ve sré řadě a že Ecc byl Eric, Cassův seriálový nezvedný syn. Jen doufám, že to nespadne a pojede až do finále. ()

Související novinky

Constantine definitivně končí

Constantine definitivně končí

08.06.2015

Americké televize zruší každý rok řadu seriálů, které si nenajdou fanouškovskou základnu. Obvykle jde o zcela originální projekty, o to podivnější je tedy osud seriálového Constantinea. Momentálně na… (více)

Hledá se režisér!

Hledá se režisér!

18.02.2011

Pro remake Vrány, komiksovou adaptaci Preacher a DiCapriovo finanční drama z Wall Street. Máte zájem? Bohužel, hollywoodská studia momentálně vyjednávají s poněkud zvučnějšími jmény ;-). Pojďme… (více)

Tak co dál, Darrene? Na Sibiř?

Tak co dál, Darrene? Na Sibiř?

10.10.2010

Nakonec to zřejmě všechno bude jen víření mediálních vod před premiérou jeho mysteriózního thrilleru Black Swan, ale momentálně to vypadá, že Darren Aronofsky je na roztrhání. Byla mu nabídnuta režie… (více)

Škrtáme a odsouváme na neurčito

Škrtáme a odsouváme na neurčito

21.04.2010

Začalo to včera Hobitem, dnes to bude horší. Nedávno dal od nové bondovky ruce pryč Sam Mendes, protože už asi věděl, co bude následovat. Než se studio MGM vzpamatuje, agent 007 si může vzít… (více)

Reklama

Reklama