Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vzorný študent Henry Burke (Matt Bush) sa chystá po prvýkrát v živote užiť drogy. Hneď potom, ako sa mu to podarí, ho však začne zožierať strach o svoju budúcnosť na škole, pretože zistí, že riaditeľ Mr.Gordon (Michael Chiklis) chce čoskoro spraviť testy na drogy u všetkých študentov. A tak prichádza Henry so zúfalým, ale za to premysleným nápadom: chce ukradnúť všetky zásoby drog od miestneho dílera Psycho Eda (Adrien Brody) a nenápadne ich podstrčiť všetkým študentom na škole tak, aby test vyšiel každému pozitívne... (zlattucky)

(více)

Recenze (31)

Marqta 

všechny recenze uživatele

Pro mě celkem zklamání. Prvních dvacet minut jsem byla mírně potěšená a zvědavá co se stane dál. Přiznávám, že jsem se bavila když se na scéně objevil Adrien Brody..Ale jak film pokračoval, tak se to pořád čím dál tím víc vleklo. Minimální akce a překvapení, všechno působilo hodně uměle a přitaženě za vlasy. Druhou polovinu filmu jsem jen doufala, že už bude konec. Je asi škoda, že se snažili tvůrci do filmu nacpat maximum různých drobných zádrhelů, protože tahle nekončící řada stupidních "problémů" mě hodně nudila. Nemůžu ale popřít, že celkový námět příběhu je originální a pro komedii jako stvořený. Nejlepší na filmu je už zmiňovaný Brody...ten si přitáhl veškerou moji pozornost, škoda jen, že se na scéně objevoval tak málo. Asi tuším, proč je tady tak vysoké hodnocení a proč jsou všichni tak nadšení. Mě tenhle film prostě nesedl, možná se někdy pořádně ztřískám a zkusím se na to podívat znovu... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Anchor Bay Films // Počet premietajúcich kín v USA: 200 // Otvárací Víkend USA: $82,832 // Ale hej, pobavilo :) ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Tak včera se dívám na film, kde jsou všichni ožralí. Dnes pro změnu všichni sjetý =D Pro mě originální komedie (pro někoho ne, ale to člověk musí umět rozeznávat detaily), velice zábavná, protože opravdu nenudila ani chviličku. Já se bavil, a tak to má být. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Celkem vtipné, svižné, ale ne originální. Myslím, že tráva a střední škola je hodně tuctové, i když tady je to podáno skvěle. Adrien Brody exceloval - hodně vtipná role, nikdy bych si ho takhle nedokázala představit. Hodnotím to takovou lepší 3! Rozhodně to stojí za to. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Co víc si přát od huličského filmu než zhulenou celou střední školu a happy-end? Přijde mi, že už od Cheech and Chong se v tomhle subžánru nic nového nevymyslelo... Je však nutno dodat, že High School to zachraňuje pár povedenými vtipy, trefnými narážkami a skvělou postavou Adriana Brodyho. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Brody hraje ve filmu největší smažku a je v tom vážně dobrej. WHAT? xD Škoda, že tam nebyl vidět víc.. Celej film je průměrnej až na Brodyho a hledání ředitelny. Ale za Brodyho a hledání ředitelny musim dát o hvězdičku navíc. 70% ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Ne moc zajímavé postavy a vtípků poskrovnu. Nechci si moc stěžovat, protože film splnil všechno, co jsem od něj čekal (čili při nudném odpoledni celkem pobaví, ale toť vše). Přesto mi vrtá hlavou, jak se sem Brody vůbec dostal, obzvlášť když jeho role je tu po chvíli spíš otravná a film rozhodně výš nezvedá. 5/10 ()

ti88na 

všechny recenze uživatele

Tieto huličské komédie príliš nemusím, ale dnes som sa vážne bavila. Samozrejme jednu hviezdu prihadzujem výlučne Adrienovi Brodymu, ktorý tu odohral asi najviac WTF rolu v akej som ho zatiaľ videla. A užil si to teda nesmierne, a ja sním. ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne skvelá a úžasne vtipná zelená komédia. Niektoré funny momenty sú gradované počas väčšiny filmu tak dokonale, že si nepamätám, kedy som sa naposledy tak často smial. Brody a chalan čo stále hľadá jednu miestnosť za všetkých. Po druhom pozretí by som hviezdičku ubral, ale prvý dojem je prvý dojem. ()

agass 

všechny recenze uživatele

Chtěli byste se ocitnout na střední škole, kde jsou po požití "vylepšených" koláčků v rauši všichni od ředitele po posledního šprta? Tuhle otázku jsem si položil během sledování High School a odpověď je jasná. Jenom nevím jak to mysleli tvůrci. Tak jako tak je to dobrá komedie pro příznivce trávy a Adriena Brodyho. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Premiant, ze kterého se stane smažka, druhý premiant, který chce být nejlepším premiantem. A všichni zkouření, všude tráva a psychotický ředitel, ale hlavně výtečný Adrien, který si roli náramně užil a zavedl nás do nejinternějšího světa svého - toho trávového. Vtípky jsou sice strašně trapné, ale celkově film nepůsobí tak nudným dojmem, jak by se mohlo zdát. Ovšem na 3* počiny to přece jenom něco ztrácí. ()

boul 

všechny recenze uživatele

Standartní odreag americké produkce, která se řadí do průměrných oddechových komedií. Kdo někdy zkusil nebo si něco podobnýho zažil tak ho to pobaví a nijak neurazí, pro ostatní to je spíš odpadová záležitost ale za soundtrack a Adriena Brodyho by měli dát pochvalu za dobře odvedenou práci :-) ()

Hubis_ 

všechny recenze uživatele

Vcelku kravina,která určitě spoustu lidem nesedne.Pár vtipných scen tam bylo,ale na můj vkus strašně moc málo. ()

Khamsin 

všechny recenze uživatele

Film, jehož jednotlivé scény daleko převyšují hlavní dějovou linii. No, je to zas takové překvapení v komedii tohoto typu? Asi ne.. Asi na podobné komedie nekoukám zas tak často, ale nepamatuji si, že bych někdy slyšel tolikrát to americké neoriginální "fuck" v jednom jediném filmu. Nebudu kritizovat - zkrátka nejsem cílová skupina. Pouze vypíchnu 3 aspekty, díky nimž si možná za čas opět vybavím, o čem že tento film vlastně byl - skvělý Adrien Brody, týpek, který nemůže najít ředitelnu a scény s "what?"... :) AKTUALIZACE: Po čase jsem si přečetl vlastní komentář a musím říct, že v roce 2018 souhlasím jen asi tak s polovinou toho, co jsem si o filmu myslel v roce 2012. Co jsem si myslel?! Je to sakra komedie! A jako komedii to musím brát, a jako komedie je to plné vtipných scén. Zvedám hodnocení :) ()

Ryšty 

všechny recenze uživatele

What? What? What, What? Role Brodyho je to nejlepší co film nabídl. Vlastně scény s ním jsou jediné chvíle kdy jsem se u filmu zasmál. Film který neurazí, ale ani nějak víc nezaujme. ()

Související novinky

Hans Zimmer složí hudbu k dvojce Top Gunu

Hans Zimmer složí hudbu k dvojce Top Gunu

22.10.2018

Oscarový skladatel Hans Zimmer (Temný rytíř, Počátek) a Harold Faltermeyer (Top Gun, Tango a Cash) budou společně skládat hudbu k vysoce očekávanému pokračování Top Gun: Maverick. Pro Faltermeyera,… (více)

Reklama

Reklama