Reklama

Reklama

112 - V ohrožení života

(pořad)
  • Slovensko 112 – V ohrození života

Obsahy(1)

V ohrožení života. Nikdy nezveřejněné záběry záchranářů v akci. Skutečné příběhy na prahu života a smrti. (oficiální text distributora)

Recenze (49)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Policajti jsou všichni super! Záchránáři jsou super! Hasiči jsou ještě suprovější! Tady vidíte mrtvolu ženy, která byla probodaná! Tenhle člověk zachránil psa! Tady vidíte další zabitou ženu, no jsou to jen kosti, ale pro jistotu dodáme pár fotek její mrtvoly, aby se vám lépe usínalo! Nevim o co tomuto pořadu jde, za ty 3 roky co ho jednou za půl roku zapnu jsem neviděl nic jiného, než o čem píšu výše. Dle mě je to sračka, které jde o to, aby znechutila diváka, pak vychválila všechny policajty a nakonec nalákala na další díl plný mrtvol. Nejsem nekrofil, vidět hodinu před spánkem mrtvoly po náročném dnu fakt nemusím a pokud někdo spáchal brutální vraždu, stačí jí popsat a ne mi přímo do držky cpát podrobnosti o natrhnutí vagíny při znásilnění a kdybych náhodou nevěděl, kde se vagína nachází, přihodit rozmazanou fotku rozkroku. Pseudošokující pořad ... legrační jak takovéto sračky můžou mít sledovanost, prostě český stupidní diváctvo stále zaseknuté před rokem 89 spotřebuje všechna hovna co mu Nova nabídne a ještě si příjde přidat. Druhý den v Tescu si nezapomene postěžovat na "stupidní americké seriály plné krve a sexu". 10% ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Zhruba rok potom, čo sa tento projekt objavil na obrazovkách jednej slovenskej komerčnej televízie sa začalo niečo podobné vysielať aj v Čechách. V podstate teda môžem zopakovať komentár, ktorý som už napísal. Takže: Až ma raz začne niekto filmovať, keď budem, nedaj Bože, ležať rozbitý (po nejakej nepríjemnej udalosti) niekde na ulici, tak verte tomu, že ešte z posledných síl vstanem a omlátim mu tú kameru o hlavu. To budú mať potom naozaj lukratívny materiál do tejto pochybnej reality-show. Ľudia, ktorí robia reláciu "112 - V ohrožení života", nie sú filmoví tvorcovia, ale iba banda hnusných supov, ktorí chodia s kamerou policajtom za prdelou a filmujú ľudské nešťastie. Nechutný odpad! ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tragédie na silnicích, násilné vraždy nebo milionové krádeže. To jsou reportáže, které si najdou u lidí zájem vždy. Jsou to celkem zajímavé rekonstrukce a ukázky největších špinavostí, co se dějí nejen v naší zemi. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Pořad, který měl z počátku ambice ukázat skutečnou práci lidí z Integrovaného záchranného systému se postupně proměnil v "klasickou nováckou černou kroniku", ve které se rozňahňávají jenom mediálně provařené kriminální případy. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Docela unikátní pořad na tv Nova. Jen škoda toho katastrofálního zpracování a zobrazení. Je vidět, že ještě neumíme poutavě zpracovat zajímavý námět. Jsme prostě v tomhle neschopní. Amíci dokážou poutavě natočit i úplnou kravinu a my ani příběhy ze života neumíme udělat kvalitně, dramaticky, prostě poutavě. Ačkoli se jedná o skutečné přiběhy, havárky, vraždy atd. tak pro mě je to nuda!!! ()

Larky 

všechny recenze uživatele

Ano, záchranáři a hasiči se dají považovat v některých případech za hrdiny, ale dělat to samé i z policie?...to snad ani ne!...navíc Vaňura se hodí spíš do noční show nějakýho gay-baru ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen tři díly. Není to špatný pořad. Samozřejmě, že chybičky se najdou na všem, ale zde jsou jen drobné. Rekonstrukce příběhů jsou zpracovány celkem slušně. Dávám pěkné a ničím neporušené tři hvězdy. ()

COF_666 

všechny recenze uživatele

Necenzurované záběry z vyšetřovaní jsou to nejzajímavější. Zbytek je ale.... - no řekněme že je hodně co zlepšovat. ()

popkec 

všechny recenze uživatele

Tento porad mi pripomina takove ty klasicke porady z dob kdy u nas jeste bezela reality TV. V te dobe jsem to zral (tohle taky, jenze tehdy to nebezelo) ale dneska? No uz jsem z toho asi vyrostl ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama