Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Boj mezi kočkami a psy byl, je a bude věčnou součástí tohoto světa. Prohnaná Kitty, zlá kočka bez chlupů, bývalá špiónka organizace MŇAU, ale zašla příliš daleko. Má v plánu uvést do provozu ďábelské zařízení, které pojmenovala Volání divočiny. To vyšle speciální zvuk a poblázní všechny psy na celém světě. Ti napadnou své pány a skončí v útulku, ne-li hůř. Tváří v tvář této hrozbě se kočky a psi snad poprvé v dějinách spojí proti společnému nepříteli. Podaří se jim zachránit sebe - a své milované lidi - před globální kočičí katastrofou? Připravte se na akční komedii, ve které budou chlupy lítat! (TV Nova)

(více)

Recenze (106)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

První Jako kočky a psi jsem viděl a líbili se mi za čtyři hvězdy. Stejně tomu tak je u jejich pokračování, které se nese v naprosto stejným duchu. Ale pokud máte rádi zvířata a máte chuť se odreagovat, odpočinout a příjemně pobavit, tak proč ne. Narážky na hromadu Hollywoodských borců si vždycky zaslouží pozornost. A když je to natočené mile, tak není co řešit. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $85miliónovTržby USA $43,585,753Tržby Celosvetovo $112,482,845Tržby za predaj DVD v USA $8,864,872 //počet predaných kusov 505,726 ║ Prežil som bez väčšej újmi, až nadmieru tomu pomáha Slovenský dabing, príbeh nič moc ale občas tam niečo pobaví a nepôsobí to až tak otravne ako pôvodne naznačovala ukážka k filmu. /videl v kine 3D verziu: 40%/ ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Tak si po dlouhé době nadhodnotíme. Úvodní titulky ve stylu Bond, odkaz Batmana, Terminátora a Cobry, kocour alá Hanibal, zfetované kočky, štěňátka a koťátka, hláškující holub (který pokaždé když otevřel zobák, zabodoval), myška Dobrota (naprosto k sežrání) a ty psí oči! mě celých 90 minut bavili a to bez přestání. Měla bych se stydět, že se mi to líbilo? Nestydím! Klidně bych se na to koukla znova, páč při pohledu na prohnanou Kitty si připadám taková nádherná :o) „Vážně při drbání škubeš packou jako na kolobrňdě?“ ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale celá tahle taškařice mě ve výsledku bavila skrz na skrz. V porovnání s podobnými filmy (tedy s těmi, v nichž zvířata mluví a trpí přehnanou inteligencí) ale představují druhé Kočky a psi (podobně jako kdysi dávno ty první) poměrně vysoký nadprůměr. Jejich zhovadilost a imbecilita je přitom nadsazená od začátku a přidáte-li k tomu prakticky neutuchající přísun sofitiskované špionážní parodie, citací na všechno možné (přičemž český dabing pomáhá na naprosto nečekaných místech) a jenom něco málo trapných momentů a logických WTF, máte ve výsledku skutečně natřískanou epesní kočičárnu, které Bruckheimerovy krysy nesahají ani po misku se žrádlem. A 3Dčko je znát!!! ()

Don Jebal

všechny recenze uživatele

Rozpočet: 85 000 000 $ Otvárací Víkend: 12 279 363 $ (v 3 705 Kinách) Tržby USA: 112 483 764 $ Tržby Celosvetovo: 112 483 764 $ ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jednička byla celkem stravitelná dětská jednohubka, která místy překvapila dobrými nápady a pobavila i dospělého. Dvojka už bohužel takové štěstí neměla a spadá tak do kategorie podprůměrné zábavy, u které se už pobaví jenom ty děti, kterým aspoň zbyla ty roztomilá zvířátka. Jinak tady toho totiž moc není. Tvůrci se sice snažili sem tam hodit nějaký ten filmový odkaz, ale kromě úvodního songu každý z nich vyznívá na prázdno a nezasměje se u něj ani jedna skupina.40% ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Ak je toto určené hlavne pre deti, tak musím vytknúť miestami dosť divoké dialógové tempo i nezrozumiteľnosť, ale mal som pocit, že to bude skôr chyba českého dabingu, kde v hlasnejších pasážach dialógy zanikali. Pobavia hlavne odkazy na známe filmové hity a "bad-cat", ktorá bez srsti vyzerá fakt hnusne. Slabšie tri. 50%. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně bžunda. Na dodnes fajn jedničku to nemá ani náhodou ale je to okey. Úvodní titulky jsou perfektní a pak se to jede v imbecilní akční podívané která je ale tak dětinská a imbecilní, že vlastně funguje. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Měl jsem dlouhá léta psa než zemřel, dnes mám kočku. Je mezi nimi tolik rozdílů, ale jedna shoda. Milovali, či milují svého dvounohého přítele. A tom je vlastně celá zápletka filmu. Jelikož jde o lidi, musí se psi a kočky spojit poprvé v historii aby porazili mstící se prohnanou kočku Kitty.... Už jen tato zápletka nabízí celou řadu vtipných třecích ploch mezi jednotlivými ,,agenty". Děti (i dospělé) jistě potěší vtipná a povedená animace všech zvířecích hrdinů a filmoví fandové zde najdou nejeden odkaz na jiná díla ze škatulky filmů akčních, špionážních, či thrillerů, slavného 007 nevyjímaje.... Dabing super a ten kdo dělal překlad si hodně pohrál s možnostmi češtiny a posunul snímek ještě o stupeň výš, průpovídky hrdinů byly vtipné a na úrovni díky čemuž se celá rodina dobře bavila - ač film byl pořízen primárně pro syna. Tohle očekávám od rodinného snímku. Velmi milé překvapení! Dávám plné 4 hvězdy! * * * * ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

***Celkem 62%***TV/// Obsazení 7/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Efekty 8/10/// PLUS: má to dobrou zápletku, pěkně hnusnou záporonou postavu, často povedené narážky, vtípky, dialogy a odkazy na jiné špionážní filmy (Tab Lazenby-dabuje Roger Moore), efekty jsou působivé a akce stále slušná MÍNUS: lidští herci jsou upozadněni, ale pořád tu jsou a platí to co u předešlého dílu-jsou otravní, dialogy mezi hlavní dvojicí nefungují tak jak by měly, občas mě to i nudilo./// Shrnutí: Rozhodně jsem si přál vznik tohoto pokračování. Nejen proto, že mě první díl příjemně překvapil a dobře jsem se u něj bavil. Ale především proto že tento špionážní svět koček a psů dokonale funguje a s trochou nadsázky, uvěříte že existuje. Jasně pořád platí že je to spíš pro mladší diváky a už mě technicky nepřekvapil tolik jako první film, ale díky scénáři tu je šance že se u něj bude bavit i starší divák, což musím ocenit. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Kitty je jméno kočky, která za své zohavení nenávidí psi a lidi a touží se jim giganticky pomstít. Svůj plán už má a zastavit ji můžou jen elitní agenti z řad mluvících psů a koček. Na cestě za vypátráním mrchy Kitty své síly spojí německý ovčák Diggs, který je tak trochu smolař a kočky nemůže ani cítit, elitní dvojice agentů pes Butch a kočka Catherine a popletený holub Seamus, který je informátor a aby nepadl do drápů nepřátel musí být chráněn. Nemusím být dětský divák, abych se u filmu bavil a z předchozího popisu děje je jasné, že infantilnost ani tentokrát nezná meze, ale pro tento typ filmu se s tím musí počítat. Technické zpracování je v takových intencích, že ještě stále v záběru bez problémů rozeznám digitální zvíře od skutečného a vyloženě nepodařené scény jsou ve filmu jen dvě. Dvojka má v zásobě docela dost nápadů, které sice mají větší potenciál než jak je to divákovi naservírováno, ale aby se ani dospělý divák nenudil, tak tady nechybí parodie na Psycho a ve vězení v Alcatrazu střetneme kočičího Hannibala Lectera. Finále v lunaparku jsem si představoval bombastičtější a hon na prohnanou Kitty mohl mít větší dynamiku a větší počet gagů. Obstojná zábava, kterou ocení především dětské publikum. Mně to přišlo trochu trapné. ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Nebuďte překvapení, až uvidíte úvodní scénu titulků. Je stylizovaná do Jamese Bonda, má švih a nápad. Kdyby takhle vypadal celý film, nejen já bych byla nadšená. Bohužel jsou ale titulky tím nejlepším, co za celou dobu uvidíte. Škoda chodit do kina kvůli povedeným třem minutám. ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem vůbec nic nečekal, první díl jsem kdysi viděl na Nově a byla to dost průměrná záležitost. Takže pro mne bylo nesmírným překvapením, jak skvěle jsem se bavil (a haranti evidentně taky nechrněli). Příběh není nijak extra složitý a už vůbec není nutná znalost předchozího dílu, avšak to co film povyšuje nad průměr, jsou všemožné intertextuální (není to rajcovní pseudointelektuálské slovo?) odkazy na bondovky (plus další filmy jako Batman, atd.), hlavně úvodní scéna s titulky je absolutně dokonalá. Snímek je uváděn v kvalitním českém dabingu a potěšilo angažování Pavla Soukupa na postavu "Hanibala" Zvonečka, ssss. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Těžký xit a to nejen proto, že se z chlupaté kočky stane sphynx debilním způsobem. A pro mluvící live-action zvířata jsem měl slabost, minimálně než se rozjede děj... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Takže nový kočko-psí-ptačí bondovka? Moc se mi libilo jak to napodobuje bondovky hlavně ty začáteční titulky. Soundtrack by byl dobrej kdyby byl original a né nagdákanej od někoho jinýho viz Born to be Wild a Why Can´t we be friend...asi na original neměli prachy..co se týče příběhu? Zase ten typ hlavní hrdina musí zastavit šilenou micinu co chce ovládnout svět je to sice už ochozené ale stejně je to pro děti tak co..nic jsem nečekal ale ono to bylo i nakonec dobrý pár vtipných scén a Chris O´donnel kterýho jsem bez batmana nepoznaval...pruměr ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Hloupé ale chvílemi zábavné pokračování hloupého filmu, který je primárně určen pro mladší část publika. Dětská část se určitě výborně pobaví a některé části jim přijdou i dost napínavé ale pro ostatní film nabízí příliš málo a parodování "Jamese Bonda" a "Mission:Impossible", (o "Mlčení jehňátek" se raději nevyjadřuji) které děti nepochopí, určitě rodiče nepřesvědčí o tom aby se na film se svými ratolestmi podívali. Ale závadné to určitě není. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Film s mluvícími zvířátky, který není ani infantilně vtipný, natož opravdu vtipný.Odkazy na všelijaké filmy zcela k ničemu, dítě to nepochopí a dospělý se tomu nezasměje.Sterilní rutina a o proti opravdu zdařilé jedničce fakt mizérie.35%. ()

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Ochránci zvířat by měli zažalovat tvůrce za zneužití psů v této taškařici... Mimoděk jsem viděl prvních deset minut při cestě SA - bohužel opakovaně, protože se přehrávání zaseklo, naštěstí se při druhém pokusu přehrávání zaseklo definitivně:-) ()

Reklama

Reklama