Reklama

Reklama

Beyond the Dunwich Horror

všechny plakáty

Obsahy(1)

Kenny Crawford (Michael Reed) přijíždí do Dunwiche poté, co se doslechl, že jeho bratr Andrew (Jason McCormick) byl přijat na psychiatrické oddělení a obviněn z řady zmizení lidí ve městě. S pomocí místní reportérky Marshy Calloway (Ruth Mahala Sullivan) a excentrického Uptona Armitage (Jeff Dylan Graham) prozkoumá několik posledních týdnů života svého bratra. Přitom odhalí, že v Dunwichi se děje něco mnohem zlověstnějšího. (Pan.Antonin)

(více)

Recenze (2)

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Vzkřísit své předky se zřejmě nevyplácí.Začínají mizet lidé a obviněn je jeden z bratrů a zavřen do psychiatrického zařízení.Je vidět, že rozpočet nebyl velký a tím se to odráží i na kvalitě samotných trikových scén .Sice oko v ůstech a vytřeštěné oči jsou fajn,ale určité scény bohužel nejsou dotaženy a divák o hodně přichází .Věřím tomu,že nápady Griffina byly o hodně propracovanější,ale bez většího rozpočtu.........(.Lovencraftuv ) sequel by si to zasloužil. ()

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

S povídkou Hrůza v Dunwichi to nemá příliš společného, řadí se to do skupiny filmů, které se Lovecraftem pouze inspirují a pracují se stejnými motivy, ale přímo jej neadaptují. Na první pohled si můžete všimnout nízkého rozpočtu, který je vidět hlavně v práci s kamerou, a v efektech krve (goreorové scéna s okem). Na hercích je vidět, že to nejsou úplní amatéři, zároveň ale žádné extra výkony také nepodávají. Co bylo hodně dobré, byla hudba, která pomohla vytvořit dobrou atmosféru a nese hlavní podíl na mém hodnocení. Chvíli jsem přemýšlel i o třech hvězdách, protože režisér v rámci možností vytvořil koukatelný snímek, nicméně udělal jej příliš dlouhý a málo přehledný, a vzhledem k tomu, že mnohem lepšímu Dagonovi jsem dal tři, tomuhle dám jenom dvě. P.S. Režisér Richard Griffin se stejně jako Lovecraft narodil v městečku Providence na Rhode Islandu. ()

Reklama

Reklama