Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televízna filmová veselohra o víziách slovenského vynálezcu padáka Štefana Baniča. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Radošínske naivné divadlo se mi líbívalo, jejich humor nebyl fekální, nebyl podbízivý, ale přesto byl vtipný. No, není každý den posvícení. Kdyby byl autorem této taškařice Zdeněk Troška, nedivila bych se tomu, že po vzoru stupidních sitcomů přimíchává smích a absenci humoru nahrazuje přebytkem obnažených ňader. Jenže tohle prý spáchal na podivného dědu namaskovaný Štěpka. ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Smiem Vám hovoriť Števko? No keď mi predtým poviete pán Banič. Pán Banič Števko ? Áno, aby to znelo ako Elena Maróthy Šoltéšová, no čo som ja sprostejší ? Vo vás čosi je, pán Banič Števko. Noo je, napr. kapusta, fazuľa.. ()

Mylouch 

všechny recenze uživatele

Filmové zpracování hry Loď Svet (premiéra 1988). Radošinská, mile stylizovaná poetika s dobrým Štepkou, obohacená kamerou a ♫ nevtíravou náladovou hudbou. Dojem občas mohou kazit technické nedokonalosti, někomu poloprofesionální herecké výkony bez výrazných vrcholů nebo marné čekání na tradiční pointy. Hezké užití nářečí. "Pol dediny ti nerozumi a pol dediny te, Števa, nenávidí" ... "To by človek nesmel myslieť na ledačiny"..: ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Až priveľmi poetické a málo zaujímavé príbehom. Pritom natočené je to zaujímavo a štýlovo, ale nijako ma to neoslovilo. –––– Tento príbeh nie je o pravde ale o sne. Sny v tomto príbehu sú pravdivé. –––– Ale ludé sa nedali poučit. Ako keby sa báli být múdrejší. ()

Reklama

Reklama