Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Při příležitosti zahájení vysílání norské televize v roce 1960 je vyhlášena hudební soutěž talentů, jejíž vítěz získá 50.000 korun a zahraje živě při prvním televizním přenosu. Egon, který má zrovna domácí vězení, sedí v dětském domově a přemýšlí, jaké by to bylo, kdyby byl známou rockovou hvězdou; žádná škola, žádný dětský domov a taky žádné domácí vězení. Rychle se domluví s kamarády, vytvoří hudební skupinu „Dynamiti" a přihlásí se do soutěže. Harry hraje na bicí, Kjell, Benny a Egon na kytary. Z Kjell se navíc stává dvorní textařka skupiny, jejím debutem je píseň „Valborg, oh, oh, yeah, yeah!"

Po několika týdnech zkoušení konečně přichází tolik očekávaný den soutěže. Z celé země se sjelo spousty hudebníků, ne všichni však hrají fair. Jedna z konkurenčních skupin se snaží zkazit „Dynamitům" jejich vystoupení a tak do jejich nástrojů umístí výbušnou látku. Ta ale exploduje právě když „Dynamiti" předvádějí svoje umění na pódiu, a tak to vypadá, že vše je součástí programu. Porota je pyrotechnickou show uchvácena a Dynamiti vítězí, získávají vysněných 50.000 korun a začínají se připravovat na televizní show. Po vyhlášení vítězů přijde za Olsenovou bandou legendární manažer Pop-Johansen, který dětem nabídne, že z nich v Americe udělá rockové hvězdy. Obrovský sen o americké slávě a penězích je na dosah a tak parta s nadšením souhlasí.

Ale Pop-Johansen a jeho společnice Doly jen chtěli získat peníze, které „Dynamiti" vyhráli. A tak začíná série dalších patálií a napínavých dobrodružství. Když prchající podvodníci chytí a zajmou Egona, dopadne to ještě dobře, protože se ho partě povede zachránit. Ale když se je podvodníci snaží chytit všechny čtyři, nezbývá Olsenově bandě nic jiného než uprchnout v malém letadle, které však nikdo z nich neumí pilotovat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Druhý díl byl o něco lepší, díky rockń rollové písničce ústřední partičky. Nicméně nemohu zkritizovat film jako takový, hlavně tomu, že zpěv vůbec neseděl "klapání úst". O letadlu a dabingu už nemluvě :-( Prostě tahle "série" mě moc nenakopla nebo vlastně ano, abych se příště tomuto se širokým obloukem vyhnul! *** Za zmínku stojí značka klavíru PETROF. *** 0% ()

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Ne to je moc, takovou pičovinu jsem už dlouho neviděl. Ostatně co jsem mohl čekat od Norského filmu. Konec filmu kdy ani ne dvanáctiletý parchant pilotuje s dvojplošníkem je fakt lahůdka. Nechápu, že tento film není v top 100 nejhorších filmů, protože rozhodne bych to hodil do stejného pytle jako malí géniové či herkules 3D. SRAČKA!!! ()

Reklama

Reklama