Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní filmová komedie o neobyčejných zážitcích s obyčejnými věcmi.  Tři sympaticky podivínské sousedky se vzájemně navštěvují, pozorují své okolí a mají velkou fantazii. Jedna z nich uvidí přes okno v jednom bytě nohy trčící z pod gauče a přivolá policii v přesvědčení, že tam leží mrtvola. K tomu všemu se připlete důchodce-kouzelník Kabousek a na přání tetek čaruje. Z toho vznikne mnoho humorných situací a gagů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Marthos 

všechny recenze uživatele

Tři Heleny a hrášek. Brněnská kuriozita, která dnes zaujme snad jen krátkým pantomimickým výstupem Bolka Polívky a Miroslava Středy. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Jde jen o krátkou polo grotesku k chvilkovému odreagování. Účel to splnilo skvěle. No a Bolek je tam jen něco kolem dvaceti sekund jako stěhovák. ()

Reklama

Přemek

všechny recenze uživatele

Krátká televizní groteskní hříčka. Nic zvláštního, ale film má zvláštní půvab zašlých časů studentských taškařic na JAMU.. Krom uvedených ještě hráli Miroslav Středa, Erik Pardus a František Kocourek (kdy už konečně csfd.cz uzná Franu Kocourka jako regulérního herce??). ()

cist 

všechny recenze uživatele

Hrozně příjemná blbinka. Komoušům se musí nechat jedna věc a to je dlouhodbej plán těhle televizních drobniček, vážnejch i veselejch. Točily se jedna za druhou. Herci si tak mohli udržovat kvalitní hraní, mělo to slušnou dramaturgii. Navíc tu byla snaha o kontinuální tvorbu pro mládež, která teď chybí úplně. ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

A proč ne? Mně to docela pobavilo! Polívka jako stěhovák, zvětšený hrášek paní Růžičkové... Docela legrace. To víte, sedmdesátá léta české republiky a zábava pro děti.... Svět sám pro sebe! ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama