Reklama

Reklama

Recenze (3)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě NESKUTEČNEJ NÁÁŘEZ (doslova!!!). TV anime serie vyloženě šitá pro mne na míru ... Tohle miluju!! Na obrovském počtu martial-arts soubojů je vystavěn i kvalitní příběh a psychologie hlavní postavy ... Srovnávat v tomto stylu mohu snad jen se sérií Street Fighter II V (1995), což byl pro mne (i díky stovkám hodin strávených u videohry... a tudíž nostalgii) v tomto směru japan anime seriál NO.1. Baki je asi tak na stejné úrovni, od začátku dá jasně najevo, čím je a čím rozhodně není. Upoutá již naprosto grandiozním openingem a drží v napětí po celou délku série, člověk chce vidět víc a víc... Hodně návykový seriál. Někomu to vůbec nemusí sedět, ale já toto prostě miluju ... ()

Genryuusai 

všechny recenze uživatele

Baki the Grappler by byl opravdu jen velice neoriginálním shonenem s docela předvídatelným dějem, který by si ani ode mě skoro nezasloužil 3*, kdyby v něm nebylo tak dusivě vtipné animace postav. Protože 13-ti letý Baki v některých scénách vypadá hrozivěji než Guts z Berserka, ale přesto se sám (imho dost oprávněně) lekne 15-ti letého Hanayamy. Protože kdo by věřil, že někdo reálně může ve svých 15 letech vypadat tak, jak vypadá Hanayama, je zralý k celkovému vyšetření. Ale v tomhle seriálu je to víceméně ok :p. Navíc u mě má Baki malé plus za to, že se zde nevyskytují žádné kawaii záležitosti a ani animace či zvuk sice nejsou nijak zvlášť nadprůměrné, ale na dobu vzniku velice zdařilé. Co je ale na velké mínus je i na mě neuvěřitelná bezostyšnost s jakou se řekne, že ten s kým hlavní hrdina doteď bojoval (a ať se zdál jakkoli silný) byl vlastně ve skutečnosti nula, a teď teprve přijde ten pravý neporazitelný protivník (kromě teda Bakiho otce...). Celkově bych Bakiho doporučil hlavně lidem, kteří mají rádi klasický shonen nebo jsou unavení z kawaii a moe postaviček, které okupují každé druhé dnešní anime. ()

mota 

všechny recenze uživatele

Aby mohl 13-ti lety zapasnik, zvladajici najednou 37 ozbrojenych gangsteru, vyzvat sveho otce, musi nejdriv potrenovat skoky z utesu po hlave a porazit zmutovanou gorilu i jine karikaturovane lidske zrudicky. I kdyz je to jen porad stejna tupa mlaticka mezi horama svalu, snazi se nam doprovodne postavy namluvit jakouto vsemoznou techniku a um jsme prave nevideli. ()

Reklama

Reklama