Reklama

Reklama

Recenze (3)

Genryuusai 

všechny recenze uživatele

Baki the Grappler by byl opravdu jen velice neoriginálním shonenem s docela předvídatelným dějem, který by si ani ode mě skoro nezasloužil 3*, kdyby v něm nebylo tak dusivě vtipné animace postav. Protože 13-ti letý Baki v některých scénách vypadá hrozivěji než Guts z Berserka, ale přesto se sám (imho dost oprávněně) lekne 15-ti letého Hanayamy. Protože kdo by věřil, že někdo reálně může ve svých 15 letech vypadat tak, jak vypadá Hanayama, je zralý k celkovému vyšetření. Ale v tomhle seriálu je to víceméně ok :p. Navíc u mě má Baki malé plus za to, že se zde nevyskytují žádné kawaii záležitosti a ani animace či zvuk sice nejsou nijak zvlášť nadprůměrné, ale na dobu vzniku velice zdařilé. Co je ale na velké mínus je i na mě neuvěřitelná bezostyšnost s jakou se řekne, že ten s kým hlavní hrdina doteď bojoval (a ať se zdál jakkoli silný) byl vlastně ve skutečnosti nula, a teď teprve přijde ten pravý neporazitelný protivník (kromě teda Bakiho otce...). Celkově bych Bakiho doporučil hlavně lidem, kteří mají rádi klasický shonen nebo jsou unavení z kawaii a moe postaviček, které okupují každé druhé dnešní anime. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě NESKUTEČNEJ NÁÁŘEZ (doslova!!!). TV anime serie vyloženě šitá pro mne na míru ... Tohle miluju!! Na obrovském počtu martial-arts soubojů je vystavěn i kvalitní příběh a psychologie hlavní postavy ... Srovnávat v tomto stylu mohu snad jen se sérií Street Fighter II V (1995), což byl pro mne (i díky stovkám hodin strávených u videohry... a tudíž nostalgii) v tomto směru japan anime seriál NO.1. Baki je asi tak na stejné úrovni, od začátku dá jasně najevo, čím je a čím rozhodně není. Upoutá již naprosto grandiozním openingem a drží v napětí po celou délku série, člověk chce vidět víc a víc... Hodně návykový seriál. Někomu to vůbec nemusí sedět, ale já toto prostě miluju ... ()

mota 

všechny recenze uživatele

Aby mohl 13-ti lety zapasnik, zvladajici najednou 37 ozbrojenych gangsteru, vyzvat sveho otce, musi nejdriv potrenovat skoky z utesu po hlave a porazit zmutovanou gorilu i jine karikaturovane lidske zrudicky. I kdyz je to jen porad stejna tupa mlaticka mezi horama svalu, snazi se nam doprovodne postavy namluvit jakouto vsemoznou techniku a um jsme prave nevideli. ()

Reklama

Reklama