Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodina, která to opravdu potřebuje, se dočká překvapivě rychlé renovace svého bydlení. Pokud se ovšem tým návrhářů vydrží alespoň chvíli nehádat... (TV Nova)

Recenze (290)

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Některé příběhy jsou opravdu drsné a pomoc chápu. Navíc se mi líbí styl návrhářů. Narozdíl od tuzemského JAK SE STAVÍ SEN aspoň berou v potaz přání a tužby obyvatel jednotlivých pokojů a místo jakéhosi pseudouměleckého nábytku a řešení pokoje, vytvoří sice kýčovité a prvoplánovité, ale přesto účelné pokoje. Co se mi nelíbí je styl moderování Ty Pennigtona, to megalomanství, které z každé epizody doslova křičí, ty někdy až do očí bijící a zbytečná monstróznost projektů a to srdceryvné objímání a rádoby empatie při předávání ()

flyboyeda

všechny recenze uživatele

Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! Řidiči odjeď tím autobusem! ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Typický príklad toho, keď sa podporuje zlý kapitalistický systém, ale riešia sa len jeho niektoré dôsledky, aby sa koniec koncov na tom aj zarobilo. Oceňujem, že sa tam pomáha rodinám a nedivím sa im, že po tom, čo museli zažiť v tom "raji" na Zemi, potom aj tak od radosti kričia, ale je tu jasná snaha o to, zvýrazniť tú hysterickosť. Všade režiséri vložia, to čo zvyknú bežne títo ľudia kričať a to je tá typická frázička, z ktorej by kresťanské cirkvi neboli až tak nadšené. Tiež nechápem ako to, čo nedokázali doteraz splácať, budú po rekonštrukcii schopní. Čo im zároveň odpustia aj všetky dlhy v bankách a nezamestnaným členom rodiny nájdu práce? Nemal by byť to základ pomoci? Až potom sa dá takto pomáhať, to je ako keby ste Indovi žijúcemu v chatrči s príjmom 100 rupií na deň postavili vilu za 100 000 000 rupií a nechali, že splácaj si vodu, plyn, elektriku a aj iné dane. Takže, buď je tento program podvod, aby si ľudia vo svete povedali, akí sú tí obyvatelia USA k sebe solidárni a dobrí alebo je to trocha nedomyslené. Za zmienku by stálo tiež, že si ich všimnú v televízii nejakí zamestnávatelia a možno im tú lepšie platenú prácu aj dajú. Inak ukazuje sa, že keď sa chce, dá sa toho stihnúť veľa. Osobne si myslím, že kľudne aj celé nové veľké mesto s domovom pre milióny ľudí by sa dalo postaviť za malú dobu pár rokov, keby sa ľudia k sebe správali dobre a by si pomohli navzájom. Nakoniec by to možno prinieslo plusy pre všetkých. Tento program aspoň dal tú myšlienku na ktorú sa v dnešnej dobe zabúda a tou je pomáhať si navzájom, interiér domov je niekedy šialený, ale to neriešim, preto dávam aspoň tri hviezdy. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Kurva drát, ti Amíci jsou ale štědří lidumilové. Zbouraj Vám barák a místo něj postaví přeplácanou papundeklovou reklamní sračku dodavatelský stavební firmy za prachy, který by vydaly na 4 další baráky. Do toho po celou dobu nezavře klapačku idiot jménem Tááááááááj! Zachraň se, kdo můžeš. Dokonce tu nechybí blbá barbie, která maká rukama! No, to jsem nežral. "Předtííííííím!" a "Potom!" ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné je za jakou dobu předělají a postaví dělníci a jiní pracovníci celý dům. Výtvory vypadají nádherně a určitě splní očekávání budoucích obyvatelů. Hold plnění snů pro lidi, kteří si to v životě dovolit nemůžou. Většinou pomoc lidem co se snaží pomocí druhým nebo je potkala v životě nelehká situace. Spousta dojemných chvil. / Viděné epizody cca *11.dílů / ( Hodnocení: 7/10 ) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Skupina OAR (... Of Revolution) zpívá ústřední písně. (ČSFD)
  • V některých případech se stalo, že rodiny, kterým byl dům přestaven, jej pak prodaly. Některé dokonce nový dům zastavily, aby si jím financovaly podnikání. Kvůli tomu řada rodin o dům přišla, protože nedokázaly utáhnout vyšší náklady na bydlení, nebo byly zabaveny v exekuci. (NiaWolf)
  • Televize ABC dostávala tisíce dopisů od rodin, které by se rády zúčastnily, avšak musí splňovat dvě kritéria. Za prvé si pomoc zasloužit a přestavbu opravdu potřebovat a za druhé nějak přispívat místní komunitě. (konvax)

Reklama

Reklama